Novi luksuzni vibratorji VIVE

Erotične igračke

VIVE je nov fenomen v svetu erotičnih igračk za odrasle in v svoji zbirki ponuja luksuzne vibratorje. Med široko izbiro lahko vsaka ženska in tudi moški, najde takega, ki bo zadovoljil vse potrebe in vroče želje. Te zanima več? Potem beri naprej.

V zbirki VIVE vibratorjev so na voljo klasični, masažni in rabbit vibratorji, pa tudi obročki za penis. Vsi so narejeni iz mehkega medicinskega silikona, ki je protiprašen, kar pomeni, da se na njem ne nabirajo prah in umazanija.

Vsi imajo ergonomsko obliko, dodaten glamur pa jim dajejo izbrani detajli v rose gold barvi. Vsi se preprosto polnijo s pomočjo priloženega USB polnilca in so na voljo v različnih barvah. Nekatere izmed njih lahko povežeš z brezplačno aplikacijo na telefonu in nato ustvarjaš nove vzorce vibriranja, ki te bodo ponesli do dihjemajočih orgazmov.

Vibrator Enoki

Enoki je izdelan iz visoko kakovostnega silikona. Ne samo zaradi ergonomske oblike, tudi zaradi nove tehnologije je daleč pred svojim časom. Z mehkimi blazinicami in različnimi načini vibriranja in pulziranja te bo navdušil! Ker je vodoodporen ga lahko uporabljaš tudi v vodi, in ker je majhen lahko s tabo potuje kamorkoli greš. Ena od edinstvenih funkcij je funkcija vrhunca, ki te bo ponesla do neverjetnega orgazma

Vibrator Shiatsu

Shiatsu ima edinstveno obliko zaradi česar je prijeten na pogled, hkrati pa te prav zaradi te posebne oblike popelje v nove atmosfere užitka. Ta edinstven vibrator ti nudi 10 različnih vzorcev vibriranja, fleksibilna glava pa je oblikovana tako, da ima 24 stimulacijskih točk za optimalno stimulacijo. Spodnji del uporabi za penetracijo in uživaj v popolnoma novih občutkih. Shiatsu je narejen iz visokokavostnega silikona proti prahu.

Vibrator Nim

Nim je rabbit vibrator z edinstvenim dizajnom. Izbiraš lahko med 10 različnimi vzorci vibriranja, nudi pa ti tako notranjo kot zunanjo stimulacijo. Zaradi inovativne tehnologije sta oba motorja neverjetno močna, podvodna tehnologija pa omogoča uporabo tega vibratorja v kadi ali bazenu saj je 100% vodoodporen.

vibrator vive melleaVibrator Mellea

Mella te prepriča z edinstvenim dizajnom in 10 različnimi vzorci vibriranja. V notranjosti ima 2 močna motorja, ki nudita popolne vibracije, vibrator pa je na obeh straneh primeren za penetracijo. Zaradi podvodne tehnologije je Mallea 100% vodoodporna in je popoln ljubimec v kadi in bazenu. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in zato zelo mehek na dotik in prijeten za uporabo.

Vibrator Zesiro

Zesiro ima edinstveno obliko in je primeren tako za moške kot ženske saj je odličen za vaginalno in analno penetracijo. Ponuja 10 različnih vzorcev vibriranja, ki jih izbiraš s preprostim pritiskom na gumb. Tudi Zesiro je popolnoma vodoodporen in ga lahko uporabljaš v vodi.

Vibrator Aviva

Aviva ima edinstveno obliko, ki te ne bo prepričala samo na prvi pogled, ampak te bo popeljala do neverjetnih orgazmov. Zaradi nove tehnologije, ti nudi 10 neverjetno močnih vzorcev vibriranja, ki te ne bodo pustili ravnodušne. Tudi tekstura je nekaj posebnega, saj ti nudi odlično stimulacijo. Avivo lahko brez težav uporabljaš v vodi, saj je 100% vodoodporna.

Vibrator Aki

Aki te bo z 10 močnimi vzorci vibriranja pustil brez sape. Narejen je iz kakovostnega silikona, ki gladko zdrsne vate in te popelje do orgazma. Uporabljaš ga lahko tudi v kadi ali bazenu.

vibrator ombraVibrator Ombra

Ombra ima edinstveno obliko, ki te bo popeljala v ekstatično atmosfero. Napolniš jo s priloženim USB polnilcem, nudi pa ti 10 močnih vzorcev vibriranja. Ombra je bila zasnovana tako, da je zelo fleksibilna in se popolnoma prilagaja tvojim željam in obliki telesa. Narejena je iz vodoodpornega, kakovostnega silikona. Z Ombro se boš počutila resnično posebno.

Vibrator Minu

Minu je oblikovan posebej zato, da nudi popolno stimulacijo klitorisa in te ponese do dihjemajočih orgazmov. Izbiraš lahko med 10 različnimi vzorci vibriranja, ki te bodo navdušili. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten za uporabo in vodoodporen, zato ga lahko uporabljaš za nagajive igrice v vodi.

Vibracijski obroček Senca

Senca je popolna izbira za pare, saj tako moškemu kot ženski nudi obilo užitka. Obroček za penis pomagajo pri trši in dlje trajajoči erekciji, hkrati pa z vibracijami ženski nudijo odlično stimulacijo. Senca nudi 10 različnih vzorcev vibriranja. Obroček je vodoodporen zato je odličen za igrice v vodi.

Preizkusi nove VIVE izdelke in se prepusti novim občutkom, ki ti jih lahko ponudijo samo najsodobnejše in najbolj inovativne blagovne znamke. VIVE te zagotovo ne bo razočaral.

Spodaj poglej nekaj najbolj priljubljenih VIVE vibratorjev:

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice