Domači spolni pripomočki

Erotične igračke

Erotične igračke so danes na voljo že v številnih sex shopih, ki jih je vedno več tudi na spletu, seveda pa z malo domišljije lahko tudi doma najdete kar nekaj stvari, ki vam lahko služijo za popestritev spolnega doživetja! Predvsem v vašem hladilniku.

Kateri so torej najbolj priljubljeni domači spolni pripomočki?

Ingver

Ali ste vedeli, da lahko ingver zaradi njegovih zdravilnih učinkov lahko uporabite tudi kot analni spolni pripomoček? Ja, morda se sliši neverjetno, toda ingver, ki ga kupimo in nato korenino oblikujemo kot dildo, tisti najbolj predrzni in pogumni uporabljajo tudi pri analnem seksu. In kakšen je postopek uporabe? Ingver ne bo poškodoval vašega ali partnerjevega anusa, kljub temu, da povzroča pekoč občutek, previdni bodite le pri tem, da kakšen košček ingverja ne bo obtičal v anusu. Pretiravati pa ne smete niti z njegovo uporabi, v anusu ga namreč pustite le toliko časa, da začutite kako se širi toplota. Poleg anusa, ga lahko uporabite tudi za draženje klitorisa. Ingver namreč poveča prekrvavitev in posledica so boljši in močnejši orgazmi.

Sadje in zelenjava

Med najbolj slavnimi domačimi spolnimi pripomočki je vsekakor sadje kot je na primer banana. Z malo domišljije pa lahko hitro ugotovite, da banana ni edini seksi sadež, ki ga lahko uporabite pri samodavoljevanju in popestritvi seksi posteljinih igric. Odličen pripomoček, ki ga priporočajo mnogi, so tudi kumare, ki jo olupite do želene velikosti ali korenje. Da bi bili občutki še bolj intenzivni zelenjavo lahko segrejete ali ohladite, seveda pa pred uporabo nikoli ne pozabite nanjo natakniti kondom in si malo pomagati z lubrikanti. Sadje in zelenjavo je priporočlljivo uporabljati le za vaginalno penetracijo, saj je analna preveč nevarna in lahko hitre pride do poškodb anusa.

Kumara - dildo

Domači spolni pripomočki za moške

Medtem ko so banane, kumare in korenje predvsem ženski spolni pripomočki, saj so namenjeni za vaginalno penetracijo, pa obstaja tudi nekaj takšnih, ki jih lahko najdete v vašem domu in so namenjeni za moške užitke. Moški lahko za samozadovoljevanje uporabijo različno mehko sadje z luknjo želene velikosti. Posežite po bolj sladkem sadju, saj kislo sadje lahko povzroči vnetje sečnice ter sadje, ki nima pretrde lupine in pri katerem ne more priti do poškodb penisa. Najbolj priljubljeno sadje so sočne lemone in lubenice z mehko notranjostjo, v katere izdolbete odprtino, ter ki jih pred uporabo malo segrejete v pečici, preden vanje vstavite penis, pa preverite temperaturo s prsti. Za lažje drsenje pa lahko v melono ali lubenico stisnete tudi nekaj kapljic medu ali lubrikanta.

Med in limona

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: