Čutna masaža za predigro

Ljubezen in spolnost

Erotična masaža je odlična nadomestitev klasične predigre, ki bo zbudila telo in vaju v nekaj korakih pripeljala do popolne sprostitve. Je odličen uvod v spolne užitke, pri njej pa se predvsem posvetite erogenim conam!

Če si želite popestriti spolno življenje in poživiti predigro je čutna masaža odlična izbira, pri kateri ne bo uživala le ona, ampak tudi on. Z masiranjem telesa se lahko posvetita eden drugemu in odkrivata nove skrite kotičke telesa, ob katerih partner zlasti uživa. Erotična masaža je tudi zelo primerna za romantičen večer, ki ga začnete z vročo kopeljo v katero dodajte tudi nekaj kapljic eteričnih olj. Po vroči kopeli, ki bo sprostila vajine mišice pa si vzemite čas in se lotite raziskovanja partnerjevega telesa, nato pa vlogi lahko zamenjate.

Masažni pripomočki

Erotična masaža je še bolj prijetna, če uporabite masažno olje, ki si ga vtrite v roke in s katerim se najprej lotite masaže stopal, nato pa počasi napredujte po nogah do stegen in zadnjice, ter nato hrbta, kjer masažo zaključite s čutnimi in ne preveč čvrstimi gibi. Med masažo ne pozabite na erogene cone, ki jim posvetite dovolj časa, seveda pa ne smejo manjkati niti poljubi. Celotno masažo pa seveda lahko popestrite tudi s svojo domišljijo in dotiki, za katere veste, da partnerja spravijo ob pamet. Tekom masaže spreminjate ritem in intenzivnost, od gnetenja do nežnih dotikov, predvsem pa poskrbite, da bo partnerju udobno in da se bo lahko popolnoma sprostil in prepustil vašim spretnim rokam.

Zlasti stopala veljajo za predel telesa, kjer se nahajajo številne erogene točke in dotikanje katerih se prenaša neposredno na intimne predele. Užitke ob masiranju stopal, pet in prstov čutijo zlasti pripadnice nežnješega spola, saj masiranje pošilja čutne dražljaje po celem telesu, predvsem pa v notranji predel stegen in intimni predel. Ko boste enkrat končali z ročnim masiranjem stopal, pa jo lahko do še večjih užitkov pripeljete, če se njenih stopal in prstov lotite tudi z jezikom. Poleg stopal pa je velika erogena cona tudi hrbet, ki se ga najprej lotite z čutnim masiranjem vratu in ramen, potem pa se s krožnimi gibi spuščajte vedno nižje.

Masaža hrbta

Masaža hrbta naj se začne nežno, intenzivnost prijemov pa naj nato počasi narašča. Erotična masaža pa ni le odlična oblika sprostitve, ki ne vodi vedno v seks, ampak ima obenem tudi zdravilen učinek in preprečuje prezgodnjo ejakulacijo. Njena prednost je tudi ta, da boste tako lahko še bolje spoznali partnerjevo telo in kateri njegovi predeli so zlasti občutljiv za dotik, masiranje pa vaju bo še bolj močno povezalo. Marsikdo je nad erotično masažo navdušen tudi iz razloga, da so orgazmi po njej pogostokrat še bolj intenzivni!

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice