Postani kraljica oralnega seksa

Nasveti za boljši seks

Nobena skrivnost ni, da moški obožujejo oralni seks. Ker vemo tudi, da nekatere ženske niso navdušene nad tem, da bi partnerja pogosto oralno zadovoljile, pa naj bo to zato, ker jim ni všeč, ker mislijo, da je umazan ali ker preprosto ne vejo ali delajo prav in, če partner sploh uživa. Prav zato smo zate pripravili nasvete, kako postati kraljica oralnega seksa in svojemu moškemu ponuditi najboljši blow job v njegovem življenju.

Dejstvo je, da 99% moških oralnega seksa ne bo zavrnilo, prav tako, veliko žensk moškega oralno ne zna zadovoljiti oz. tega sploh ne počne. Tudi, če misliš, da svojega moškega ne znaš zadovoljiti samo z usti on verjetno v tem vseeno uživa, saj poznaš tisto »any blow job is better than no blow job«? S tem se večina moških strinja.

Torej, kako izboljšati oralni seks?

Najprej o njem nehaj razmišljati kot o nečem neprijetnem kar pač moraš storiti, da bo partner srečen. Če se boš lotila pravilno je oralni sex lahko odličen zate in za partnerja.

Zapomni si, da je pri oralnem seksu partnerjev užitek samo v tvojih rokah, zato je še bolj razburljiv. Bodi igriva, zabavaj se in raziskuj! Ko boš pripravljena, začni počasi in vzdržuj očesni stik, ko se boš premikala gor in dol po partnerjevem penisu. Če želiš lahko nanj prej naneseš nekaj lubrikanta z okusom, ki bo poleg okusa tudi omogočil lažje drsenje. Medtem, ko boš premikala roko po njegovem penisu, se ga nežno dotikaj tudi z usti. Če nisi prepričana v čem najbolj uživa, ga vprašaj, naj ti pove, ko boš naredila nekaj v čemer bo zares užival.

Globlje kot greš, bolje je. Ampak ne vedno. Davljenje lahko hitro pokvari vzdušje in užitek, zato pojdi tako globoko, da boš tudi ti še vedno uživala. Pomagaš si lahko z usti, jezikom in rokami hkrati. Z roko primi njegov penis tik nad modi, z usti pa ga primi nekoliko pod glavico penisa, nato roko in usta ritmično premikaj. Če bo prijel tvojo glavo in te želel potisniti globlje, tebi pa to ne ustreza, mu povej.

frenulumČudni koti in bolečine v čeljusti pripomorejo k temu, da ženska medtem, ko oralno zadovoljuje partnerja ne uživa. V tem primeru se lahko malo ustaviš in ga zadovoljuješ le z roko ter ga nežno poljubiš. Frenulum (to je del, kjer je kožica pritrjena na glavico) je močno oživčen, zato bo tvoj partner zelo užival, ko boš z jezikom nežno krožila okoli glavice in se nato ustavila na tem občutljivem delu.

Tvoj moški bo užival tudi, ko ga boš lizala kot sladoled. Zakaj? Ker je lizanje ritmično, enakomeren ritem pa gradi in ohranja navdušenje. Ko boš našla ritem in začela tudi ti uživati mu to pokaži, saj ni nič bolj vznemerljivega kot to,da partner vidi kako uživaš medtem, ko ga zadovoljuješ.

Lahko tudi nekoliko raziskuješ kaj mu ustreza. Poskusi ga stisniti nekoliko močneje ali povečaj pritisk ustnic. Vključiš lahko tudi zobe, čeprav se to morda sliši boleče, je lahko zelo seksi, sploh, če ti partner popolnoma zaupa. Nežno zdrsni z zobmi po njegovem penisu in ugotovi, če mu ustreza.

Tudi kožica ti lahko pomaga pri nudenju užitka. Ko bo partner dovolj vzburjen, jo z jezikom in ustnicami nežno potisni nazaj. Njegov užitek boš še povečala, če boš momljala, ko boš imela njegov penis v ustih, saj bo to ustvarilo nežne vibracije. Če želiš, da te izkušnje še dolgo ne bo pozabil, ga tik pred orgazmom nežno povleči za moda, saj je tam koža zelo tanka in oživčena, nežen poteg pa ga bo ponesel čez rob.

Seveda je položajev za oralni seks zelo veliko, izberita pa tistega, ki vama najbolj ustreza. Če nisi navdušenka nad takim načinom zadovoljevanja, ti bo morda lažje, če bo tudi tebe partner vmes zadovoljeval. Pomagata si lahko tudi z različnimi igračkami, mi vama priporočamo kakšnega izmed vibratorjev.

Upamo, da smo ti z nasveti vsaj malo pomagali, da boš oralni seks izboljšala in ga vzljubila. Zapomni si: ko ga boš zadovoljila, bo čas, da ti uslugo vrne ;)

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: