Zadovoljite jo samo z jezikom

Nasveti za boljši seks

Splošno znano dejstvo je, da, z nekaj izjemami seveda, moški obožujejo oralni sex. Moški penis je zelo občutljiv, stimulacija z usti in jezikom je večja, zato med oralnim seksom partner doživlja povsem drugačne in intenzivnejše občutke kot med vaginalnim seksom. Obožujejo pa ga tudi ženske. Ja, tudi njim je všeč, da jo partner zadovolji z jezikom – seveda, če to stori prav. Za vas imamo nekaj nasvetov s katerimi si lahko pomagate, da ji ponudite najboljši oralni seks v njenem življenju.

Veliko moških z veseljem oralno zadovoljuje svoje partnerke, vendar tega ne počnejo vsi pravilno, morda zato, ker jim še nobena ni povedala kaj delajo narobe in kako se lahko izboljšajo. No, mi nikoli nismo imeli težav s tem, da vam povemo kako se lahko izboljšate in popravite napake, ki jih delate v postelji, zato imamo tudi tokrat za vas pripravljenih nekaj nasvetov.

Ne hitite!

Ženska se težje sprosti in potrebuje več časa, da doživi orgazem, zato se boste morali potruditi. Vedeti morate, da, če ne bo sproščena, ne bo uživala. Začnite s poljubljanjem na usta, vrat in počasi nadaljujte navzdol, dokler ne dosežete stegen. Ne pozabite na očesni stik, saj boste poleg tega, da je sexy, iz njenega obraza lahko razbrali tudi ali uživa v tem kar počnete. Namestite se tako, da se boste lahko dotikali tudi njenih prsi. Pomembno je, da jo, preden začneta z oralnim seksom, sprostite in vzburite.

oralni-seksKo začnete poljubljati in lizati njen klitoris ter vagino, z jezikom počasi prodirajte v njeno notranjost – občutek bo tako intenzivnejši. Počasno napredovanje ženski nudi veliko boljši orgazem. Večina je zelo občutljiva na dotik jezika, zato začnite nežno, nato pa pritisk stopnjujte do točke, ko bo užitek največji. Klitoris je poln živčnih končičev, zato ne hitite, še posebej na začetku, ko še ni vzburjena.

Bodite kreativni

Skrivnost dobrega oralnega sexa je v nenehnem premikanju jezika, če ne veste kako, jezik preprosto samo premikajte gor in dol, po klitorisu in vagini. Lahko ga premikate gor in dol, levo in desno ali kombinacijo obojega. Pomembno je, da na začetku uporabite cel jezik, ko pa bo dovolj vzburjena jo lahko poskusite dražiti samo s konico jezika. Seveda si lahko pomagate tudi s prsti, tako da nežno dražite klitoris in jih počasi vstavite v vagino. Uporabite lahko tudi vibrator! Bolj spretni lahko poizkusite tudi z abecedo – ugotovite pri kateri črki še posebej uživa in jo nato ponavljajte.

Eksperimentirajte s položaji

Preizkusite več različnih tehnik in tudi položajev ter ugotovite kaj vama najbolj ustreza. Možnosti je veliko.

Poleg klasičnega, to je, da ženska leži, vi pa se spustite med njene noge, lahko z malo domišljije oralni sex popestrite.

Žensko posedite na rob mize, postelje, stola … vi pa pokleknite med njene noge. Če ima oblečeno obleko ali krilo, ju ne slecite, hlačke samo umaknite – nepričakovanost in spontanost bosta žensko vzburila še preden boste začeli.

polozaj-69 Položaj 69

Položaj 69 verjetno že poznate, v tem položaju bo lahko tudi partnerica zadovoljila vas. Ta položaj je najbolj »poreden«, seveda v zelo pozitivnem smislu.

Odličen položaj je tudi, ko je ženska na vrhu. Čeprav boste še vedno vi tisti, ki bo opravil večino dela, bo lahko sama nadzorovala pritisk vašega jezika, vi pa boste za naslednjič vedeli kaj ji najbolj ustreza.

 

Uležite se na klop, ženska pa naj nad vami stoji. V tem položaju bo lahko dobro videla kako uživate medtem, ko jo zadovoljujete, hkrati pa se lahko v vsakem trenutku nagne naprej in tudi ona zadovolji vas.

Bodite kreativni, fleksibilni in pozorni na to kaj partnerici najbolj ustreza. Z malo vaje boste kmalu ugotovili, kako jo lahko z oralnim seksom pripeljete do najboljšega orgazma!

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: