Sex lutke namesto živega partnerja

Erotične igračke

Verjetno se večina ob omembi seks lutk spomni na tiste napihljive lutke, ki se jih ponavadi kupuje za fantovščine in različne zabave. Vendar še zdaleč niso samo take, danes so že tako dobre, da skoraj ne opazite razlike med seksom z žensko ali lutko. Kakšne vse so na voljo in v čem se med seboj razlikujejo lahko preberete spodaj.

Zakaj kupiti sex lutko?

Razlogov za nakup je seveda več. Najboljši je zagotovo ta, da vam nikoli ne bo rekla ne in bo zadovoljila vse vaše potrebe kadarkoli in kjerkoli boste vi to želeli. Poleg tega ne potrebujete kondomov, saj ni možnosti za neželeno nosečnost ali spolno prenosljive bolezni. Z njimi boste doživljali ure in ure odličnega seksa in zabave, kadarkoli si lahko privoščite novo in izkusite seks z več dekleti. Moški lutke uporabljajo tudi zato, da izboljšajo spolno vzdržljivost in se tako naučijo kako tudi pri seksu s partnerico zdržati dlje.

Nakup sex lutke je na začetku lahko zelo težek, saj je v ponudbi veliko različnih, toda ko boste ugotovili kaj želite bo izbira veliko lažja. Niso primerne samo za samske moške, tudi vezani lahko brez slabe vesti uživajo v divjem seksu z njimi. Ne obstajajo pa samo narejene po obliki žensk, poskrbljeno je tudi za vse, ki raje uživate z moškim.

sex-lutkaLutke so narejene iz različnih materialov, od plastike do silikona. Razlikujejo pa se tudi po obliki in velikosti. Napihljive lutke so res najcenejše vendar imajo tudi krajšo življenjsko dobo, saj lahko kadarkoli počijo, prav tako pa z njimi ne boste doživeli občutka realističnega seksa, kot z nekoliko dražjimi, ki pa imajo v odprtinah različne stimulacijske izbokline in valove, ki vam nudijo dodatno stimulacijo in odličen občutek. Razlikujejo se tudi v materialu, napihljive so plastične, medtem, ko boste z npr. silikonskimi imeli občutek, da v rokah držite resnično žensko.

Izbirate lahko barvo kože, las, oči, velikost prsi in seveda odprtino. Z večino lahko doživite vaginalni, analni in oralni seks.

Kako uporabljati sex lutke?

Uporabite jih lahko kakorkoli želite. Bolj kvalitetnim lutkam lahko nastavljate položaj rok, nog in celotnega trupa, tako da jo lahko namestite v katerikoli položaj. Z njeno realistično oblikovano vagino ali anusom, lahko domišljiji zares pustite prosto pot in preizkusite položaje, ki jih še niste. Vse je v vaših rokah, ona bo vedno z veseljem ustregla vsem vašim željam.

Če ste vedno sanjali o seksu z dvema ženskama zdaj to željo lahko uresničite, kupite komplet z dvema lutkama v paketu in sanje bodo postale resničnost. Na voljo pa so tudi samo deli telesa, npr. samo zadnjica oz. masturbator z vaginalno in analno odprtino ali samo obraz z usti za zadovoljujoč oralni seks. Priporočamo tudi grelnik s katerim boste lutko ogreli na telesno temperaturo in primeren lubrikant, ki jo bo navlažil in preprečil trenje.

Da pa boste z njo kar se da dolgo uživali, morate seveda za njo tudi poskrbeti. Po vsaki uporabi jo očistite, sperite s toplo vodo, uporabite nekaj blagega mila ali čistilo za igračke, nato jo pustite, da se posuši na zraku in jo šele potem pospravite.

Če si želite doživeti odličen seks si torej privoščite seks lutke, ki bodo ustregle vsem vašim zahtevam in željam.

Nekaj najkvalitetnejših in najbolje prodajanih lutk si lahko pogledate spodaj!

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice