Erotično perilo za popestritev seksa

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Nobena skrivnost ni, da ženske rade nosijo lepo perilo saj lep in seksi komplet perila poveča žensko samozavest, ne glede na to kaj ima oblečeno, moški so še bolj navdušeni če je to erotično perilo. Tudi njim je namreč zelo všeč, če njihova partnerica za njih obleče seksi kos perila, zato je to eden najboljših načinov za popestritev seksa in dvig temperature v spalnici. Že samo z enim kosom, pa naj bodo to tangice ali najlonke boste v vaših moških vzbudile zanimanje in vzburile njegovo domišljijo.

KATERI KOS PERILA NAJ IZBEREM?

V široki ponudbi bo zagotovo vsaka našla nekaj zase in izbrala med različnimi kosi, modeli, vzorci in barvami. Najbolj klasičen kos perila je lep modrček z ujemajočimi hlačkami, predvsem v rdeči barvi, saj je to barva strasti in ljubezni, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Zraven obujete samostoječe nogavice in visoke pete in uspeh je zagotovljen.

Tiste bolj pogumne bodo zagotovo izbrale kaj bolj drznega, kot naprimer spodnje perilo z odprtinami na prsih ali mednožju, ki ravno prav skrijejo, a pokažejo še vedno dovolj, da se vam partner ne bo mogel upreti. Tudi izbira materiala je pomembna, prevladujejo čipke, svila in saten, pa tudi PVC, ki je zelo vzdržljiv in lahek.

Čipkast catsuit Čipkast catsuit

Naj vas ne skrbi vaša oblika postave ali kakšen kilogram preveč, ko vas bo vaš moški videl v prosojni spalni srajčki ali negližeju, verjemite, da vaših malih nepravilnosti sploh ne bo opazil. Zato kar pogumno izberite katerokoli erotično perilo, pa naj bo to korzet, catsuit ali seksi komplet in pripravljeni boste na akcijo.

Če niste prepričani kaj želite in kaj bo všeč vašemu partnerju ga vprašajte in izberita skupaj, lahko preko spleta ali pa zavijta v sexshop - tudi to bo lepo in zabavno doživetje, ki bo okrepilo vajino zvezo. Predvsem pa se morate v opravi počutiti udobno in samozavestno, čeprav oblekic ne boste imele dolgo na sebi.

Črna spalna srajca Črna spalna srajca

V spalnici lahko oblečete marsikaj, zelo popularni so tudi korzeti, ki ne samo, da ste v njih videti zelo seksi, tudi lepo zakrijejo vse nepravilnosti na vašem trebuhu, zato so idealni za vse tiste, ki želite te napakice skriti. Pred 60. leti so bili zelo moderni, saj dajejo videz peščene ure, v 20. stoletju pa so bile ženske z ozkim pasom zelo zaželene, zato so jih začele nositi že kot deklice in tako preprečile, da se je njihov pas razširil. To je bil boleč, neudoben in nezdrav način, danes pa veljajo za enega najbolj zapeljivih oblačil, saj dajejo neustavljivo seksi videz, ženski pa samozavest. Enako je s catsuiti, našle jih boste tudi pod imenom bodystocking, izbirale pa lahko med neštetimi modeli, različnih barv in vzorcev in z odprtinami na različnih koncih, v vseh pa boste v partnerju prebudile strast.

Če s partnerjem uživata v igri vlog, si privoščite kakšen kostum, na voljo so tisti klasični od porednih šolark in sobaric, do policistk in vojakinj. Verjemite, če boste v spalnico vstopile kot seksi medicinska sestra se vam bo z veseljem prepustil.

Tudi če ste samske si privoščite kos erotičnega perila, kdo pravi, da jih lahko nosite samo za moške? Seksi spodnje perilo vam bo vlilo samozavest, poleg tega pa lahko kdaj pa kdaj darilo podarite tudi sami sebi, če je to nov čipkast komplet perila, še toliko bolje.

Nekaj izdelkov, omenjenih v članku si lahko ogledate tudi tukaj:

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice