BDSM za začetnike

Za drzne in predrzne

Sta s partnerjem že kdaj poskusila popestriti seks z igranjem vlog ali vezanjem? Potem nujno ta članek BDSM za začetnike preberi do konca! Dokazano je, da zelo velik odstotek žensk in moških želi, da bi jih partner med seksom zvezal. In BDSM igrice so, če se jih seveda lotite pravilno, lahko odlična popestritev vajinega spolnega življenja. Preden pa se odločita za nakup pripomočkov morata vedeti kaj BDSM je in kakšna pravila morata upoštevati.

Normalno je, da imaš pomisleke, če se s tovrstnimi igricami srečuješ prvič, saj ob neupoštevanju pravil lahko hitro poškoduješ parterja ali vajino razmerje. Vendar ne skrbi, če se bosta BDSM igric lotila pravilno, bosta izkusila neverjeten užitek ob skupnem raziskovanju novosti v vajini spolnosti.

Kaj je BDSM?

bdsm za začetnike

Kratica je sestavljena iz več angleških besed, ki označujejo vloge znotraj BDSM-ja (vezanje in disciplina, dominacija in podrejanje, sadizem in mazohizem)

BDSM je skupno ime za podrejanje, dominanco, prejemanje ali zadajanje bolečine, vezanje in igranje vlog. Če se s partnerjem odločita, da bi poskusila in v razmerje vnesla nekaj novosti, seveda ne pomeni, da morata prakticirati vse dele, ki jih BDSM vključuje. Ne potrebujeta si zadajati bolečine, če v tem ne uživata.

Postavita meje!

Preden začneta se morata dobro pogovoriti. Raziščita vajine želje in fantazije ter ugotovita, kaj želita in česa ne. Koliko in kakšna bolečina vama je všeč (če sploh) in NUJNO določiti VARNOSTNE BESEDE (»safewords«), s katerimi lahko aktivnosti nemudoma prekine katerikoli od partnerjev iz kakršnegakoli razloga.

BDSM za začetnike

Ko bosta določila pravila in se z njimi oba strinjala, lahko začneta. Poskusita eno stvar na enkrat, tako bosta ugotovila, kaj vama je všeč in kaj ne. Poizkusita najprej z nežnim šeškanjem in, če vama bo všeč, lahko dodata še vezanje. Na voljo je veliko različnih pripomočkov, ki jih lahko uporabita.

Začnita z vrvjo ali lisicami ter morda bičem. Če bosta ugotovila, da v tem zares uživata pa si lahko privoščita kakšen pripomoček več. Vse potrebno bosta našla v kategoriji BDSM.

Prav tako, kot je pomembno, da se pred prakticiranjem BDS igric pogovorita, pa je pomembno tudi, da se pogovorita po koncu. Izmenjajta si vajine občutke in odkrito povejta v čem sta uživala in česa ne želita več. Tako bosta ugotovila, kaj lahko izboljšata in bosta naslednjič še bolj uživala.

Bodita odprta za novosti

Čeprav nekatere stvari izgledajo zelo boleče in neprijetne, pa videz velikokrat vara, zato jih vseeno preizkusita. Seveda počasi. Morda pa bosta presenečena in vama bodo nudile ogromno užitka.

Vstopita v svet BDSM igric, pustita domišljiji prosto pot in doživita svoje najbolj skrite fantazije. Si upata?

Da bo izkušnja še boljša spodaj izberita kakšnega od naših najbolje prodajanih pripomočkov!

Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: