BDSM za začetnike

Za drzne in predrzne

Sta s partnerjem že kdaj poskusila popestriti seks z igranjem vlog ali vezanjem? Dokazano je, da zelo velik odstotek žensk in moških želi, da bi jih partner med seksom zvezal. BDSM igrice so, če se jih seveda lotite pravilno, lahko odlična popestritev vajinega spolnega življenja. Preden pa se odločita za nakup pripomočkov morata vedeti kaj BDSM je in kakšna pravila morata upoštevati.

Normalno je, da imate pomisleke, če se s tovrstnimi igricami srečujete prvič, saj ob neupoštevanju pravil lahko hitro poškodujete parterja ali vajino razmerje. Vendar ne skrbite, če se bosta lotila pravilno, bosta izkusila neverjeten užitek ob skupnem raziskovanju novosti v vajini spolnosti.

Kaj je BDSM?

Kratica je sestavljena iz več angleških besed, ki označujejo vloge znotraj BDSMja (vezanje in disciplina, dominacija in podrejanje, sadizem in mazohizem)

Je skupno ime za podrejanje, dominanco, prejemanje ali zadajanje bolečine, vezanje in igranje vlog. Če se s partnerjem odločita, da bi poskusila in v razmerje vnesla nekaj novosti, seveda ne pomeni, da morata prakticirati vse dele, ki jih BDSM vključuje, ne pomeni, da si morata npr. zadajti bolečino, če v tem ne uživata.

Postavita meje!

Preden začneta se morata pogovoriti. Raziščita vajine želje in fantazije ter ugotovita kaj želita, česa si ne želita, koliko in kakšna bolečina vama je všeč (če sploh) in nujno določiti varnostne besede (»safewords«), s katerimi lahko aktivnosti nemudoma prekine katerikoli od partnerjev iz kakršnegakoli razloga.

Kako začeti?

Ko bosta določila pravila in se z njimi oba strinjala, lahko začneta. Poskusita eno stvar na enkrat, tako bosta ugotovila kaj vama je všeč in kaj ne. Npr. najprej poskusita z nežnim šeškanjem, če vama bo všeč lahko dodata še vezanje. Na voljo je veliko različnih pripomočkov, ki jih lahko uporabita, od vrvi, lisic, raznih setov za vezanje do tistih za bolj izkušene kot so gagi, biči, maske ali ovratnice.

Začnita z vrvjo ali lisicami ter morda bičem, če bosta ugotovila, da v tem zares uživata pa si lahko privoščita kakšen pripomoček več. Vse potrebno bosta našla v kategoriji BDSM.

Prav tako kot pogovor pred začetkom, je pomembno, da se pogovorita tudi po prvi izkušnji. Izmenjajta si vajine občutke in odkrito povejta v čem sta uživala in česa ne želita več. Tako bosta ugotovila, kaj lahko izboljšata in bosta naslednjič še bolj uživala.

Bodita odprta za novosti

Čeprav nekatere stvari izgledajo zelo boleče in neprijetne, pa videz velikokrat vara, zato jih vseeno preizkusita. Seveda počasi, morda bosta presenečena in vama bodo nudile ogromno užitka.

Vstopita v svet BDSM igric, pustita domišljiji prosto pot in doživita svoje najbolj skrite fantazije. Si upata?

Da bo izkušnja še boljša spodaj izberita kakšnega od naših najbolje prodajanih pripomočkov!

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice