Začni uživati v analni stimulaciji + koda za popust

Nasveti za boljši seks

Ker opažamo, da je analni seks oz. analna stimulacija na splošno še vedno tabu, smo se odločili to spremeniti. Si tudi ti med tistimi, ki so zelo radovedni, v spolnosti želijo preizkušati nove stvari, ko pa pride do analnega seksa, pa se ustaviš?

Ta teden bomo zato v celoti posvetili analnemu, po korakih ti bomo predstavili kaj je analna stimulacija, kako začneš, kako se nanjo pripraviš, da je popolnoma neboleča in pripelje do norih orgazmov. Katere igračke lahko uporabiš, komu so namenjene in kako jih vključiš tako v igrice s partnerjem kot v solo igrice.

Tudi Creamy Peaches se je analni stimulaciji izogibala. Do zdaj. Če te zanima njena prva izkušnja z analnim čepom si jo preberi tukaj.

Zate v tem tednu pripravljamo tudi nagradno igro, zato spremljaj naša družbena omrežja.

Za vse najbolj neučakane smo spodaj zbrali vse članke, ki se navezujejo na analne igrice pa tudi video, ki ga je Eva posnela o analnem seksu. Poglej si jih že zdaj.

Ko zbereš pogum, pa ti podarjamo tudi kodo za kar 20% popust na celotno kategorijo analno! Na blagajni vpiši kodo ANALNO in popust bo obračunan. (koda je veljavna v analnem tednu 15. 6. 2020 - 21. 6. 2020)

Se že veselim, da te ta teden naučim kaj novega in te mogoče prepričam, da začneš uživati v analni stimulaciji.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice