Kovinski analni čepi

Erotične igračke

V zadnjih nekaj letih so kovinski analni čepi postali zelo priljubljen pripomoček analnega seksa. So različnih velikosti, tekstur in oblik. Lahko se jih uporablja pri fetiš igrah ali enostavno za analno stimulacijo.

Zakaj sploh izbrati kovinski analni čep?

Marsikdo bi pomislil, da kovina že ne more biti pravi material za izbor erotične igračke, a temu ni tako. Prednosti kovinskih igračk, med drugim tudi analnih čepov, je kar precej. Ena je naprimer ta, da je možno z dezinfekcijo zagotoviti res visoko raven higiene - ob predpostavki, da čep seveda ni poškodovan. Druga zanimiva prednost materiala je njegova sposobnost toplotne prevodnosti. To pomeni, da ga lahko relativno enostavno ohladimo ali segrejemo na želeno temperaturo s čimer ustvarimo nov način stimulacije. V primerjavi s silikonom ali kakšnim drugim umetnim materialom je kovinski analni čep tudi enostavneje vstaviti. Saj z minimalno količino lubrikanta ali sline enostavno zdrsne v notranjost.

Najbolj priljubljeni kovinski analni čepi

Najbolj prepoznavna in priljubljena oblika kovinskega analnega čepa je tista, ki ima na koncu baze t.i. diamant. To je del analnega čepa, ki se ga ne vstavi in ima zgolj estetski namen. Najdemo tako okrogle kot srčaste oblike teh diamantov, seveda pa imajo tudi različne barve od roza, bele, črne, do modre, zelene ali rdeče.

analni čep diamant

Analni čep z repom

Še malo bolj trendovski pa so v tem trenutku kovinski analni čepi z repi in repki. Kakšnimi repki? Povsem odvisno od želje uporabnika, saj je izbira res pestra. Tako je na voljo naprimer košat analni čep z lisičjim repom ali pa majhen zajčji repek. Naj na tem mestu poudarim, da gre seveda zgolj za imitacijo. Tudi repki so tako kot diamanti različnih oblik, velikosti in barv, zato lahko vsakdo pride na svoj račun

analni čep z repkom

Analni čepi drugih oblik

Za začetnike so vsekakor najbolj primerni manjši analni čepi enostavnih oblik. Za vse izkušene in željne novih užitkov pa je na voljo tudi kopica različnih oblik in namembnosti. Neko povsem novo dimenzijo užitkov tako naprimer nudi podolgovat analni čep, sestavljen iz več kroglic.

analni čep s kroglicami

Vsem ljubiteljem BDSM igric pa bo zagotovo všeč kovinski analni čep v obliki kljuke, ki se lahko kombinira tudi z vezanjem na vrvi ali trakove.

analni čep njoy pure large

Kaj pa za moške?

Pri uporabi analnih erotičnih igračk seveda ni razlikovanja po spolu, saj lahko veliko večino uporabljata tako moški kot ženska, pa tudi če jih proizvajalec deklarira kot moške ali ženske pripomočke. Predvsem za moške so analni čepi v določenih primerih oblikovani drugače, saj naj bi tako bolje stimulirali prostato. Obstajajo pa tudi taki, ki imajo zraven še penis obroček. Tako je z eno igračko poskrbljeno za kar dve področji. Ženske bi teoretično tak čep seveda lahko uporabile, ampak jim tisti obroček ne bi kaj dosti koristil, zato lahko take analne čepe označimo za moške.

kovinski obroček za penis z analnim čepom

Analni čepi iz srebra in zlata

Vsekakor se možnosti tukaj še ne končajo! Za tiste z bolj izbranih okusom obstajajo tudi analni čepi izdelani iz žlahtnih kovin. Proizvajalec luksuznih erotičnih pripomočkov LELO ima namreč v svoji ponudbi analna čepa iz srebra in zlata. Za prvega boste odšteli nekaj čez tisočaka, za drugega pa slaba dva. Vsekakor sta oba prekrasna primerka.

analni čep lelo earl zlat





Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice