Kroglice We-Vibe Bloom

Erotične igračke

O tem kako pomembne so Keglove vaje in zakaj jih mora vsak dan izvajati prav vsaka ženska sem pisala tukaj. Ker je vsako vadbo lažje izvajati, če ob tem uživaš ti danes predstavljam nov izdelek znamke We-Vibe.

Ja, We-Vibe je tista znamka, ki je ponudila vibrator za pare. Vse njihove igračke so namenjene tako užitkom parov kot posameznika.

Danes si bomo pogledale njihov nov izdelek namenjen ženskam - vaginalne kroglice We-Vibe Bloom. Prednosti Keglovih vaj in utrjenih mišic medeničnega dna sta predvsem dve:

- preprečujejo inkontinenco
- pomagajo do hitrejšega in močnejšega orgazma

Če delaš v spletni trgovini z erotičnimi pripomočki hitro ugotoviš, da veliko strank sploh ne ve, da vaginalne kroglice niso namenjene samo užitku. Najbolj žalostno je, da so kupci kroglic največkrat moški, ki jih kupujejo za darilo, medtem, ko veliko žensk sploh ne pomisli kako zelo koristne so.

Pa se vrnimo k našim novim kroglicam. We-Vibe Bloom so vibracijske kroglice, kar pomeni, da jih lahko uporabljaš samo za izvajanje Keglovih vaj, lahko pa jih vklopiš in zraven še dodatno uživaš. Kroglice so odlične za Keglove vaje, saj ko imaš vstavljene avtomatično stisneš mišice medeničnega dna, da kroglice zadržiš v sebi.

Jaz sem do zdaj uporabljala nevibracijske kroglice, ki jih najdeš tukaj. Ker se mi zdi pomembno, da mišice utrjuješ postopoma, sem izbrala take, kjer sem v kompletu dobila 4 različno težke kroglice. Njihova prednost je ta, da začneš pri najlažji nato pa težo postopamo povečuješ – bolj ko so mišice utrjene, težjo kroglico lahko zadržiš v notranjosti.

Tudi We-Vibe Bloom imajo 3 različno težke kroglice, ki jih enostavno zamenjaš. Kroglice so oštevilčene, čeprav takoj ugotoviš katera je težja.

Kaj dobiš?

Kot ostali We-Vibe izdelki, so tudi kroglice pakirane v masivni škatli, ki je primerna tudi za shranjevanje. V njej dobiš kroglice, dve dodatni, težji kroglici, lubrikant, navodila za uporabo, vrečko za shranjevanje in polnilni USB kabel. Kroglice so zelo lepe, koralne barve – mislim, da edini izdelek take barve v naši trgovini. Trenutno so na voljo samo v tej barvi.

Kot rečeno zgoraj, so kroglice različno težke, in sicer 10 g, 30 g in 45 g. Narejene so iz gladkega, mehkega silikona, ki se hitro segreje na telesno temperaturo in ne vsebuje latexa in ftalatov (mehčal).

Kako jih uporabiš?

Pred prvo uporabo jih moraš, tako kot vsak izdelek, napolniti. Pred prvo uporabo jih polni 90 minut. Polniš jih tako, da odstraniš vrhnjo kroglico in vstaviš polnilec. Ko se kroglice polnijo utripa zelena lučka, ko so napolnjene sveti, če je lučka ugasnjena pa pomeni, da polnilec ni pravilno vklopljen.

Ko jih napolniš, odstrani kabel in namesti eno od kroglic – težo seveda izberi sama. Pred uporabo kroglice dobro očisti s toplo vodo in blagim milom, priporočam pa ti, da ob kroglicah naročiš čistilo za igračke s katerim boš hitro in temeljito očistila vse igračke.

Prižgeš jih tako, da pritisneš gumb za prižig, ko so prižgane s pritiskom na isti gumb izbereš način vibriranja. Če jih želiš izklopiti gumb pridrži za 2 sekundi.

Če želiš kroglice uporabiti skupaj s partnerjem jih najprej poveži z aplikacijo. Aplikacijo We-Vibe si prenesi na telefon in nato sledi navodilom na zaslonu. Če si že lastnica kakšne We-Vibe igračke pa aplikacijo samo poveži z novo napravo. Uporabljaš isto aplikacijo, samo preklapljaš med igračkami.

Te kroglice so tako odlična izbira za pare, ki živijo ločeno oz. imajo zvezo na daljavo, saj partner lahko z njimi upravlja praktično od kjerkoli. Če sta bolj drzna jih lahko uporabita tudi na vročem zmenku – ti kroglice vstavi, partner pa naj jih nadzira preko aplikacije :)

Seveda je aplikacija priročna tudi kadar jih uporabljaš sama, saj jo lahko uporabiš kot daljinski upravljalnik, saj načinov vibriranja drugače ne moreš spreminjati medtem, ko so kroglice vstavljene. Prav to je edini minus pri teh kroglicah, če bi dodali daljinski upravljalnik bi bil izdelek več kot popoln.

Vstaviš jih enako kot klasične vaginalne kroglice. Če kroglic ne uporabljaš redno, ti jih bo verjetno najlažje vstaviti leže. Vstavljaj eno naenkrat, za lažje vstavljanje pa lahko uporabiš tudi lubrikant. Uporabljaj samo lubrikant na vodni osnovi, saj ta ne bo poškodoval kroglic. Odstraniš jih v stoječem položaju, tako da potegneš za priročno vrvico.

Poskrbi za kroglice

Za erotčne igračke moraš vedno dobro poskrbeti. Pred in po uporabi jih dobro očisti s toplo vodo in blagim milom ali čistilom za igračke. Preden jih boš shranila v škatlo ali vrečko naj se dobro posušijo.

Po testiranju lahko zaključim, da so kroglice odlične za izvajanje Keglovih vaj, največji plus je to, da dobiš tri različno težke kroglice, saj ko mišice »natreniraš« dovolj, da zadržiš najlažjo kroglico ne potrebuješ kupiti novih, težjih kroglic, ampak lažjo preprosto zamenjaš s težjo, ki je priložena. Seveda pa te tudi vibracije ne bodo pustile ravnodušne ;)

Želim ti veliko užitka ob preizkušanju kroglic We-Vibe Bloom, če pa imaš še kakšno vprašanje, sem ti, kot vedno, na voljo :)

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice