Sexy perilo za vroče noči

Erotične igračke

Erotično perilo je eno izmed najbolj zaželenih izdelkov v naši trgovini. Kupujejo ga ženske, ki želijo presenetiti svojega moškega ali moški, ki se partnerki v sexy kompletu preprosto ne morejo upreti. Prav zato in, ker je pred vrati Valentinovo, smo dodali nekaj novih, še bolj vročih modelov perila, ki bo zagotovo dvignilo temperaturo v spalnici.

Vse izdelke iz kategorije sexy perilo, si lahko ogledaš tukaj. Mi smo med vsemi izbrali 5 izdelkov, ki so nam najbolj všeč in za katere mislimo, da bodo všeč tako ženskam, če jih bodo prejele za darilo, kot moškim, ko ga boš oblekla in presenetila.

Obleka GP Datex Front Exposure

Za vse, ki jih navdušuje latex je na voljo posebna, nova kolekcija oblačil iz datexa. Oblačila izdelana iz tega materiala so na zunanji strani iz latexa. Na notranji strani pa imajo mehko tkanino, kar pomeni, da se kože ne oprime, zato pudri in kreme niso več potrebni. Oblačila iz latexa se odlično prilegajo telesu in poudarijo vse obline. Mi smo tokrat izbrali sexy oprijeto obleko z odprtim zgornjim delom, ki popolnoma razkriva prsi.

Čipkaste tangice z biseri

Izbrali smo rdeče, saj je rdeča barva strasti in ljubezni. Hlačkam piko na i daje čudovita čipka in pa seveda odprtina v mednožju, kar pomeni, da hlačk sploh ne rabiš sleči. Ne samo, da bo nad hlačkami navdušen partner, tudi ti ne boš ostala ravnodušna, saj imajo bisere, ki pa niso samo dekorativni. Če jih boš oblekla za v službo ali za sprehod po mestu, boš hitro ugotovila, da nudijo odlično stimulacijo klitorisa.

Body in preveza za oči

Sexy bodi, kjer se prepletata prosojna tkanina in videz usnja je kot nalašč za popestritev BDSM igric. V kompletu prejmeš tudi prevezo za oči. Dodajta še bič in lisice in igrice se lahko začnejo.

Bodystocking z odprtim mednožjem

Bodystocking ali catsuit je ubistvu sexy kombinezon. Narejen je iz prosojnega materiala, piko na i pa mu dajejo odprtine na trebuhu in cvetlični vzorec. Izbrali smo takega z odprtim mednožjem, da ga med seksom ne bo potrebno sleči ;)

Modrček in hlačke

S kompletom modrčka in hlačk ne moreš zgrešiti. V kompletu dobiš rdeč modrček z naramnici, ki se prepletajo na hrbtu in ujemajoče hlačke z odprtim mednožjem. Za vročo noč v postelji, dodaj še samostoječe nogavice in čevlje z visoko peto

Kostumi

Ker je februar pustni mesec, ga lahko presenetiš tudi v kostumu. Seveda boš pri nas našla take, ki so večinoma primerni samo za v spalnico :) Preseneti ga kot sexy medicinska sestra, policistka ali sobarica. Če ne veš kaj izbrati si preberi naše nasvete v člankih ideje za sexy igranje vlog – 1. del in 2. del

Vse zgoraj omenjene izdelke si poglej spodaj.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice