Ideje za sexy igranje vlog - 1. del

Nasveti za boljši seks

Ali s partnerjem v spalnici rada eksperimentirata, preizkušata nove položaje in vključujeta igračke? Sta že preizkusila igranje vlog? Pripravili smo nekaj najpogostejših vlog o katerih sanjajo moški, pa tudi marsikatera ženska. Preveri katere so!

Igranje vlog izboljša spolno življenje, saj razbije monotonost, hkrati pa lahko uresničiš svoje fantazije o seksu s tajnico, profesorico ali francosko sobarico. Kako pa partnerici povedati kaj si želiš in ugotoviti, če se strinja, da na ta način popestrita seks?

Domišljijo imamo vsi in zagotovo tudi ona včasih razmišlja o uresničitvi svojih fantazij, samo povedala ti še ni. Zato kar pogumno načnita to temo in ugotovita kaj želita preizkusiti. Če je vlog več, izberita tisto, ki jo želita oba, da ugotovita, če vama igranje vlog ustreza, kasneje, če bosta v tem uživala, pa lahko preizkusita prav vse!

In katere so najpogostejše fantazije moških?

1. Seks v troje

Večina moških sanja o seksu z dvema ženskama, ženskam pa ponavadi ideja, da se bo njenega moškega dotikala druga, ni preveč všeč. Znano? :) Da boste fantazijo vsaj delno uresničila, lahko trojček zaigrata. Moški so vizualna bitja, kar pomeni, da postanejo vzburjeni že, ko si neko stvar predstavljajo ali o njej razmišljajo. Pri tem mu seveda lahko pomagaš tako, da mu npr. poveš kaj bi med seksom v troje počela z drugo žensko, verjemi, dovolj bo že, da si bo predstavljal.

2. Seks s prostitutko

igranje-vlog2Prva stvar, ki ženskam ob misli na to, da bi njen moški seksal s prostitutko je verjetno »Fuj!« Tveganje za prenosljive bolezni je veliko, kar je tudi razlog, da te fantazije v resničnem življenju večina moških ne uresniči, kar pa ne pomeni, da o tem še vedno ne sanjari. Ti mu seveda lahko željo uresničiš tako, da rezerviraš sobo v hotelu in mu sporočiš uro, ko se tam dobita. Preseneti ga v seksi opravi, obnašajta se kot tujca, povej mu seveda tudi, da si mu na voljo za vse storitve, ki jih bo zahteval.

3. Seks z nedosegljivo žensko

Saj veš, da je tisto kar je prepovedano in nedosegljivo najbolj privlačno? Zato moški velikokrat sanjarijo o seksu s takimi ženskami, npr. s šefico, z natakarico, medicinsko sestro, celo tvojimi prijateljicami, sestro ali mamo. Zadnjih treh ti verjetno ne bo povedal, zato je to ena izmed fantazij, ki jih verjetno ne bo uresničil niti z igranjem vlog. Druge pa mu lahko uresničiš, če se boš oblekla v seksi medicinsko sestro in ustregla vsaki njegovi želji.

4. Striptiz

Moške žensko telo vzburja, predvsem pa uživajo, če lahko opazujejo kako se ženska pred njim zapeljivo slači. Ne glede na velikost in obliko telesa, boš z malo samozavesti in pravilno svetlobo dosegla, da bo tvoj striptiz prava poslastica. Zapelji ga s počasnim slačenjem in plesom. Sedi naj na stolu ti pa ga draži s plesom in dotikanjem, vsak kos oblačila odstrani počasi in premišljeno ter ga glej naravnost v oči. Verjemi, v tvoji predstavi bo zelo užival.

5. Seks z neznanko

Medtem, ko je seks s prostitutko organiziran in gre za »načrtovan« seks, je seks z neznanko čisto drugačen, nepredvidljiv in spontan. Razburljiv je zaradi ideje, da na javnem mestu spozna neznano žensko in ne ve kaj se bo zgodilo. Kako ustvariti občutek predvidevanja in skrivnostnosti? Preprosto – pretvarjaj se, da si nekdo drug. To lahko preprosto narediš tako, da si nadaneš lasuljo, lahko tudi klobuk in sončna očala, če želiš biti bolj skrivnostna. Nato pa le še uporabi svojo domišljijo. Bolj kot se boš poistovetila s svojo vlogo, bolj bo vajina izkušnja vroča.

Naslednjič imamo za vaju pripravljenih novih 5 idej za igranje vlog, do takrat pa poskusita katero izmed današnjih. Izberita najljubšo, nato pa vama ostane le, da naročita še kostum, da bodo vloge kar najbolj prepričljive.

Spodaj najdeta nekaj najbolj prodajanih kostumov:

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice