Ideje za sexy igranje vlog – 2. del

Nasveti za boljši seks

Prejšnjič smo za vaju pripravili 5 idej za igranje vlog s katerim lahko popestrita spolno življenje in uresničita kakšno izmed fantazij o kateri sta vedno sanjala. Sta katero preizkusila? Kot obljubljeno imamo danes pripravljenih 5 novih idej. Preverita katere!

6. Živalski seks

Skoraj vsak moški obožuje misel na to, da mu ženska med seksom svoje dolge nohte zarije v hrbet, saj to še podžge strast in vzburjenje. Zakaj torej ne bi v spalnico prinesla pravega živalskega, divjega seksa? Mogoče se sliši nekoliko čudno, ampak ne bojta se biti nekoliko bolj groba kot ponavadi – seveda, če je to obema všeč. Oblečeš lahko katerega izmed živalskih kostumov.

7. Sexy policistka

Nekaj razburljivega je v misli na seks z učiteljico, šefom v službi ali seksi policistko. Nekaterim moškim, no, večini moškim je ideja o nepričakovanem seksu s policistko zelo privlačna. Da bi mu fantazijo uresničila boš potrebovala nekaj pripomočkov: sexy uniformo, ki naj bo oprijeta, gumbi na njej pa odpeti ravno toliko, da bodo razkrili malo dekolteja, temperaturo pa bodo zagotovo dvignile tudi lisice s katerimi ga boš »aretirala«. V vlogi policistke moraš biti stroga in nepopustljiva – ne pozabi: v tem scenariju si glavna ti!

8. Seks s super junakinjo

Vsi moški so globoko v sebi še vedno fantki, ki imajo zagotovo še vedno svojo najljubšo super junakinjo in ti mu lahko uresničiš fantazijo o seksu z njo. Poišči pravi kostum in ga preseneti. Najpopularnejše junakinje so Wonder woman, Cat woman, Lara Croft, Batwoman …

bdsm9. Dominanca in podrejenost

Zanimanje za tovrstno igranje vlog se je povečalo predvsem po zaslugi uspešnice 50 odtenkov sive. Če je bila moškim ideja o tem že prej všeč, so o tem, da bi se podredile moškemu, tako kot se je Anastasia Christianu, po njej začele sanjariti tudi predstavnice nežnejšega spola.

Čeprav vaju misel na vezanje, bičanje in podrejanje straši, poskusita. Seveda pa morata prej poznati nekaj pomembnih pravil za BDSM igrice. Kako začeti in v vezanju in vsem kar spada zraven res uživati, preberita TUKAJ.

10. Seks na razgovoru

Tudi to je fantazija, ki vzburja veliko moških. Predvsem tisti, ki so na vodilnih položajih si lahko zlahka predstavljajo seks z žensko, ki pride k njim na razgovor. Ideja o nepričakovanem seksu z neznanko je zelo razburljiva, zato mu to fantazijo lahko uresničiš. Pravzaprav je to igranje zelo preprosto, vse kar moraš storiti ti, je da prideš na razgovor. Kaj želi on početi med »razgovorom« je njegova odločitev, prepusti se in sledi njegovemu scenariju. Lahko igraš nedolžno, sramežljivo dekle, če ima partner rade izzive, lahko pa prevzameš pobudo.

Ideje o igranju vlog v spalnici pari velikokrat ne uresničijo, saj so klišejske in predvidljive, nekaterim se zdijo tudi umazane ali smešne, vendar lahko zelo pozitivno vplivajo na vajino razmerje, zato brez sramu in strahu uresničita katero od svojih fantazij. Zelo pogoste so tudi ideje o seksu s tajnico, knjižničarko, medicinsko sestro … o njih morda kdaj drugič.

Vidva že prakticirata igranje vlog? Kakšne izkušnje imata? Smo jih v naših člankih našteli ali sta preizkusila čisto nekaj drugega? Veseli bomo, če nam sporočita! ;)

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice