LELO Smart Wand

Erotične igračke

LELO izdelki se (ne brez razloga) uvrščajo v sam vrh izdelkov namenjenih užitku odraslih, zato so pričakovanja ob preizkušanju teh izdelkov seveda večja kot pri ostalih. Na trgu je veliko izdelkov, podobnih LELO izdelkom. Vsaj na videz. Zakaj so potem ne glede na svojo ceno še vedno med najbolj prodajanimi? Ker za to ceno res dobiš dober vibrator, ki ob pravilnem vzdrževanju svojo nalogo odlično opravlja vrsto let. Ker je pred nakupom vibratorja dobro vedeti za kaj plačuješ, sploh pri višje cenovnih, si spodaj preberi zakaj si LELO Smart Wand zasluži svoje mesto v tvoji nočni omarici.

Kaj je Smart Wand?

Smart Wand je masažni vibrator, na voljo v dveh različnih velikostih – veliki (Large) in nekoliko manjši (Medium), in treh barvah – črni, vijolični in beli.

Smart Wand je pravzaprav namenjen masaži celotnega telesa in je tako primeren tako za moške kot ženske. Če si ob branju prejšnjega stavka nejeverno odkimal/a, preveri kaj je Hitachi Magic Wand in za kaj je bil prvotno narejen. Prvotno mislim preden so ženske ugotovile, da ga lahko uporabijo tudi za drugačen užitek ;)

Masažni vibratorji se tako imenujejo z razlogom, in sicer zato, ker so bili prvotno narejeni za masažo hrbta in razbolelih mišic. Zdaj pa si predstavljaj, da je tak vibrator naredil LELO – eleganten z zlatimi detajli, vodoodporen, polnjiv preko polnilca in neverjetno močen. Se sliši mamljivo, kajne? Počakaj, da prebereš zakaj se nahaja na samem vrhu masažnih vibratorjev.

Kaj ga loči od ostalih?

Smart Wand je veliko močnejši od drugih tovrstnih vibratorjev, sploh tistih, ki med uporabo niso priklopljeni v elektriko (pri tistih je težava ta, da si omejena z dolžino kabla, zato moraš imeti vtičnico vedno blizu). Narejen je iz mehkega silikona, ki je prijeten na otip in se hitro segreje na telesno temperaturo.

Preden odpremo škatlo pa moram povedati še, zakaj se imenuje Smart. Ker je zares pameten :) Ima namreč funkcijo SenseTouch, kar pomeni, da vibrator začne vibrirati ob stiku s kožo – bolj, ko ga prisloniš ob kožo, močneje vibrira. To je odlično, sploh, če ga uporabljaš sama, saj ima, sploh večja različica, dolg ročaj s katerim ga enostavno nadziraš, vendar ga je hkrati težje upravljati s pritiski na gumb. Težje zato, ker moraš vibrator preprijemati, sploh, če ga držiš za konec ročaja.

Kaj se skriva v škatli?

Smart Wand je pakiran v veliki beli škatli – že po tem se razlikuje od ostalih LELO izdelkov, ki so večinoma pakirani v črnih škatlah. Notranjost ne razočara, saj se v njej skriva lepa bela škatla – Smart Wand je darilo, ki bo razveselilo vsako žensko in to pakiranje je več kot primerno za obdaritev katerekoli ženske.

V škatli najdemo vibrator, v našem primeru v črni barvi, Large različica. Ta vibrator prepriča že na pogled. Elegantna oblika in skrbno premišljeni zlati detajli te navdušijo in komaj že čakaš, da ga preizkusiš. V škatli se v posebnem predelu skriva še torbica za shranjevanje, kar je odlično, saj pri ostalih vibratorjih ponavadi torbica ni vključena in takoj se pojavi težava s shranjevanjem doma in med potovanji. Tu, kot rečeno, teh težav ne bo. Vrečka je narejena iz kvalitetnega, mehkega materiala, ki vibrator ščiti tako pred prahom kot pred poškodbami. V paketu prejmeš tudi polnilec in LELO lubrikant.

Načini uporabe

Pred prvo uporabo je vibrator potrebno napolniti. Polnilec vklopi v spodnji del vibratorja in v vtičnico, na vibratorju bo začela utripati lučka. Ko bo vibrator napolnjen, lučka neha utripati in samo sveti. Zdaj je čas, da vibrator preizkusiš.

Prižgeš ga tako, da pritisneš na gumb +. Isti gumb uporabiš tudi, če želiš povečati moč vibriranja. - zmanjša moč, če ga držiš dlje časa, se vibrator ugasne. Z gumbom (), ki se nahaja med + in -, lahko izbiraš različne načine vibriranja.

Omeniti moram še, da vibrator lahko zakleneš, tako da ne rabiš skrbeti, da bi se med potovanjem ponesreči prižgal. Zelo priročno. Zakleneš ga tako, da za 5 sekund hkrati pritisneš na gumba + in -. Ko je vibrator zaklenjen se bo prižgala lučka. Odkleneš ga na enak način.

Zdaj pa meni najljubša funkcija vibratorja Smart Wand. Funkcija SenseTouch. Vklopiš ali izklopiš jo tako, da 3 sekunde držiš gumb (). Ko je funkcija vklopljena začne utripati lučka. Če boš ugotovila, da je tudi tebi ta funkcija najljubša, po uporabi vibrator samo ugasni. Smart Wand si bo nastavitev zapomnil in, ko ga boš naslednjič prižgala bo funkcija že vklopljena.

Izbiraš lahko med 8 različnimi načini vibriranja, nekatere so zelo močne, tako da ti priporočam, da jih najprej preizkusiš tako, da na vrh vibratorja prisloniš dlan, nato pa z gumbi preizkusiš vse nastavitve.

smart wand

Ker je vodoodporen ga lahko brez skrbi uporabiš v vodi. Preverjeno ga lahko brez skrbi uporabljaš pod tušem, če ga boš uporabila v kadi ali celo bazenu, pa mi sporoči kako se je obnesel ;)

Smart Wand je res odličen vibrator, saj ga lahko uporabljaš za masažo hrbta ali za masažo klitorisa, lahko ga uporabljaš sama ali s partnerjem. Prav nič ni v napoto niti med seksom, tako da ga lahko brez skrbi vključita v vajine igrice. Da ti bo služil čim dlje pa spodaj preberi še nekaj napotkov, ki se jih je dobro držati (velja za vse igračke).

Vzdrževanje vibratorja

Pred in po vsaki uporabi vibrator dobro očisti. To najlažje narediš s čistilom za igrače. Če čistila nimaš, ga lahko očistiš s toplo vodo in antibakterijskim milom. Če je potrebno, uporabi lubrikant. Vedno uporabi samo tistega na vodni osnovi, saj drugi lahko poškodujejo površino vibratorja!

Še nekaj, LELO nudi 1 leto garancije, moraš pa vibrator registrirati na njihovi strani – navodila dobiš v paketu.

Upam, da ti je bil članek v pomoč in se boš lažje odločila za nakup. Če te v zvezi s Smart Wand vibratorjem zanima še kaj kar nisem omenila, pa me lahko brez skrbi vprašaš.

S klikom na izdelek spodaj pa ga lahko naročiš.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice