Povečanje penisa in odprava impotence s črpalkami Bathmate

Erotične igračke

Pisalo se je leto 2004, ko je izumitelj John Oakes razvil prvo hidroterapijsko črpalko, da bi pomagal svojemo prijatelju. Ta je bil navdušen športnik in motociklist, ko pa si je poškodoval hrbtenico se je pojavila težava z erekcijo. Po nekaj letnem razvijanju je John razvil prvo vodno črpalko za penis, ki je njegovemu prijatelju zelo pomagala. Tako je leta 2006 ustanovil podjetje Bathmate. To pa je kaj kmalu postalo svetovno najbolj prodajana blagovna znamka črpalk za penis.

Ne glede na to, ali gre za erektilno disfunkcijo ali kakšno drugo težavo, lahko nezmožnost erekcije oteži življenje, povzroči zmedo, zadrego in zaskrbljenost, zlasti, če se to zgodi v pričo partnerja. Velikost penisa pri seksu v resnici ni najbolj pomembna - daljši seks je lahko za vse veliko bolj prijeten.

Vendar je za mnoge prav nizka spolna vzdržljivost razlog za skrbi, saj se spopadajo z negativnimi mislimi in z idejo, da ne morejo zadovoljiti partnerja. To pa vzbuja občutke nezadovoljstva in zavračanja.

Težave z erekcijo

Bathmate ti resnično lahko pomaga pri zgoraj navedenih težavah. Uporaba pumpice je čisto enostavna in zelo udobna. Pumpica uporablja toplo vodo, da ustvari vakumsko tesnilo okoli penisa, kar omogoča, da krvne žile delujejo z največjo zmogljivostjo (kar ti daje močnejšo in trajnejšo erekcijo), hkrati pa z redno uporabo tudi povečaš penis.

S kombinacijo uporabe Bathmate pumpice in z vajami, ki smo jih že opisali v članku Kako do večjega penisa, boš lahko bistveno izboljšal svojo spolno vzdržljivost in velikost penisa, tako da se boš počutili bolj samozavestnega - in partner se bo počutil bolj zadovoljnega in zadovoljenega.

Bathmate podjetje se nahaja v Združenem kreljestvu, Wakefieldu v vzhodnem Yorkshireu. Za izdelavo izdelkov uporabljajo samo materiale najvišje kakovosti, vključno s silikonom, ki je koži prijazen, visoko vrednostjo polikarbonatov in kakovostna nerjaveča jekla. Pri delu jim pomagajo roboti za doseganje visoke stopnje natančnosti. Lahko se tudi pohvali s svetovno najdaljšo črpalko za penis, imenovano HydroXtreme11.

Obstaja kar nekaj ključnih stvari, zaradi katerih je Bathmate najboljša (in najbolje prodajana) penis črpalka na svetu:

  1. Realni rezultati: Bathmate penis črpalke ponujajo vrsto pozitivnih učinkov za uporabnike, pri čemer različnim ljudjem različno koristijo. V raziskavi je 70% anketirancev ugotovilo povečanje velikosti, 76% pa jih je potrdilo, da imajo ob redni uporabi boljše erekcije. 
  2.  Varna zasnova: Varnost kupcev je ključnega pomena, zato so vsi Bathmate izdelki izdelani iz materialov, varnih za telo, pri čemer so vodne pumpice tudi klinično dokazano varne za uporabo.
  3. Priročna uporaba: Da bi dobil najboljše možne rezultate z Bathmate penis črpalko, je najbolje, da jo uporabljaš vsak dan. Z edinstveno Bathmate obliko jo je enostavno vključiti v rutino tuširanja.

Torej, kaj naredi Bathmate posebnega?

Bathmate črpalke izstopajo iz konkurence na veliko načinov. Kot vse črpalke, Bathmate ustvarja vakumski pritisk, s čimer kri v penisu ustvarja močno erekcijo.

Za razliko od drugih črpalk za penis pa Bathmate pumpice ne uporabljajo zraka za ustvarjanje vakuma - celoten sistem je na vodni osnovi. To pomeni, da lahko ustvarjamo veliko bolj učinkovit, popolnoma enak nivo pritiska brez kakršnegakoli tveganja.

To ustvarja odlične, neprimerljive rezultate. Kot smo že povedali, so uporabniki opazili rast penisa po redni mesečni uporabi, boljše, trše in daljše erekcije in uporabniki, ki imajo/so imeli erektilno disfunkcijo, so opazili vsaj delno izboljšanje. Vsemu temu pa sledi tudi povečanje samozavesti in kar je najbolj pomembno, boljši seks. Bathmate črpalke ti pomagajo pri samopodobi in pridobivanju penisa, ki ti bo bolj všeč.

Prednosti črpalke Bathmate:

  •  Hitra pridobitev rezultatov.
  •  Proces črpanja je nežen in udoben. Zagotavlja ga neverjetno udoben in prilagodljiv obroček, ter super mehko notranjost.
  •  Penis se poveča po dolžini, tudi do nekaj centimetrov. 
  •  Penis se poveča po obsegu do 30%. 
  •  Penisu se poveča volumen do 40 %.
  •  Pridobil boš na samozavesti, tvoje počutje se bo izboljšalo. 
  •  Pomaga pri zdravljenju impotence.
  •  Pomaga pri zdravljenju Peyronijeve bolezni, kar pomeni, da vam pomaga izravnati ukrivljen penis. 
  •  Pomaga pri povečanju glavice penisa. 
  •  Podaljša čas spolnega odnosa.
  •  Izboljša intenzivnost orgazmov.
  •  Črpalka nima neželenih stranskih učinkov.

Čeprav določene tehnike povečave penisa dajejo rezultate, resnično nič ne dosega tako dobrih rezultatov kot Bathmate črpalka. Mnoge od njih pa sploh ne dajejo rezultatov ali pa so nevarne za zdravje.

Kateri model Bathmate črpalke odgovarja tebi?

Bathmate pumpice za penis

Hydro serija - odlična izbira, če boš prvič uporabil črpalko za penis, serija Bathmate Hydro ponuja odlično vrednost za svojo ceno in trajne spremembe na velikosti in moči penisa. Kot prva vodna pumpa na svetu uporablja vodo za ustvarjanje močnega, a varnega pritiska, ki uporabnikom pomaga povečati njihovo velikost. Hidro serija, ki ustvarja relativno zmerno stopnjo pritiska, ti omogoča, da začneš z razširitvijo penisa in povečaš velikost v kar se da kratkem času.

Trenutno je v tej seriji na voljo model Bathmate Hydro7. Ta je zasnovan tako, da ustreza potrebam večine uporabnikov, saj je idealen za penise dolžine med 5 in 7 inčev, oziroma od 12,7cm do 17,8cm (merjeno v stanju erekcije).

Hydromax serija - Je idealen za izkušene uporabnike črpalk za penis. Zagotavljajo visoko tehnološko zmogljivost in odlične rezultate.

Če iščeš močnejše zmogljivosti ali želiš, da črpalka za penis ustreza drugačni velikosti, poizkusi serijo Bathmate Hydromax, ki ima širši razpon velikosti, hkrati pa zagotavlja kar 35% večjo moč kot serija Bathmate Hydro. Je ena izmed najbolje prodajanih penis črpalk na svetu.

HydroXtreme serija - Za strokovne uporabnike, ki iščejo izjemno zmogljivost priporočamo Bathmate HydroXtreme, najmočnejšo črpalko za penis na svetu. HydroXtreme uporabnikom omogoča, da brez težav in nevarnosti doživijo največji možen pritisk za neverjetne učinke.

Kakšna je prava velikost črpalke?

Povečanje penisa

Različni ljudje imajo različne potrebe in zahteve, zlasti ko gre za črpalke.Pomembno je, da izbereš vodno črpalko, ki je primerna za tvojo velikost. Če izbereš model, ki je prevelik, boš na koncu izgubili učinkovitost, saj črpalka ne bo mogla ustvariti idealnega pritiska, premajhni modeli pa so lahko neprijetni in neproduktivni.

Bathmate pumpice so razdeljene v štiri skupine, po velikosti:

  • Do 5 inčev, oziroma do 12,7cm
  • Od 5 do 7 inčev, oziroma 12,7 do 17,8 cm
  • Od 7 do 9 inčev, oziroma od 17,8cm do 25cm
  • Več kot 10 inčev oziroma 25cm

Čeprav je na trgu pumpic za penis veliko izbire, obstaja preprost razlog, da je Bathmate ena najbolj prodajanih blagovnih znamk črpalk na svetu - dosega najboljše rezultate.

Z edinstveno vodno zasnovo črpalke omogočajo bolj enakomerno in udobno izkušnjo, kar omogoča boljše povečanje velikosti in veliko povečanje samozavesti.

Navodila za uporabo Bathmate pumpic:

  1. Črpalko uporabi v topli vodi, prvo počakaj, da se genitalije privadijo na temperaturo vode.
  2. Vodno črpalko potopi v vodo in iz nje izpusti ves zrak.
  3. Bathmate si namesti na penis in ga obrni navzdol. Tako, da čutiš nežen pritisk na udu. Na vrhu črpalke se nahaja nepovratni ventil skozi katerega bo odtekla odvečna voda. Vsakič, ko pritisneš črpalko navzdol ustvariš več pritiska na ud.
  4. Po zgornjem opisu poskušaj povečati pritisk vsakih 5 minut. 
  5. Vsakič, ko se ti zdi potrebno, ali ko voda ne izteka več skozi ventil, čeprav črpalko potiskaš navzdol, si nastavi optimalni tlak.
  6. Če imaš občutek, da je pritsk na penis prevelik rahlo sprosti nepovratni ventil.
  7. Po 15 do 20 minutah sprosti pritisk na nepovratnem ventilu in nato snemi črpalko.
  8. Presenečen boš nad rezultatom. 
  9. Po koncu uporabe ne pozabi očistiti črpalke z blagim milom in vodo ali s čistilom za erotične igrače.

Kdaj bodo vidni rezultati povečanja penisa?

Po prvi uporabi učinek traja do 24 ur. Za dolgoročno spremembo pa ti svetujemo redno uporabo 15 do 20 minut dnevno, v obdobju vsaj 1-2 meseca.

John, ustanovitelj podjetja BATHMATE svojo vodno črpalko za penis uporablja že 11 let skoraj vsak dan. Pravi pa, da že nekajkrat na teden po le nekaj minut na dan izboljša počutje, spolno vzdržljivost in velikost penisa. 

Zdrav, močan in velik penis že od nekdaj velja za simbol moči, močna trda erekcija pa zdravje moškega. Kot ti je znano se z erektilno disfunkcijo ali bolj poznano impotenco sreča kar 30 odstotkov moških po 40. letu. Vzrokov, da ud enostavno ne otrdi več je mnogo. Lahko je to stres, nezdravo življenje ali prekomerno ukvarjanje s športom. Le-to pa je lahko tudi posledica zmanjšanja penisa. Ena od rešitev poleg vaj s pumpico za penis je tudi uporaba tabletk za erekcijo.

Bathmatove črpalke preprečijo škodljivo delovanje toksinov v le nekaj minutah. Te se pričnejo kopičiti kot rezultat pomankanja prekarvavitve v penisu in s časoma mu lahko škodujejo.

Čeprav je to občutljiva in pogosto resnično čustvena tema, je pomembno, da se spomniš, da se ti ni treba ničesar sramovati. Na impotenco namreč lahko vpliva veliko fizičnih ali psiholoških vzrokov. Bathmate je super rešitev za tvoje težave in za tvoj boljši jutri.





Lidija
Z veseljem raziskujem nove stvari, tako boš skozi moje članke odkril/a nov svet erotike. Združimo učenje in zabavo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice