Plug-ilicious 1 & 2 - pametni vibracijski analni čep

Erotične igračke

Plug-ilicious je pametni vibracijski analni čep, ki ga lahko upravljaš kar preko telefona ali druge pametne naprave!

Izbiraš lahko med dvema: Plug-ilicious 1 (vijoličen, zelen) in Plug-ilicious 2 (rdeč, moder, črn). Med seboj sta si precej podobna in če želiš vedeti, kakšne so razlike med njima, potem beri naprej.

Zakaj izbrati vibracijski analni čep Plug-ilicious

Dizajn

Če si želiš nekaj elegantnega in mehkega, potem sta Plug-ilicious čepka naravnost zate. Narejena sta iz mehkega in telesu prijaznega silikona, ki je prijeten za nošenje in uporabo. Poleg tega sta tudi popolnoma vodoodporna, kar pomeni, da ju lahko s seboj vzameš tudi pod tuš ali v kad in si tako popestriš svoj vsakdan.

Globoke in intenzivne vibracije

V čepku se skrivata dva močna motorja, ki te bosta navdušila z globokimi in intenzivnimi vibracijami.

plug-ilicious review

Upravljanje z aplikacijo

S pomočjo aplikacije lahko vsak motorček v čepku kontroliraš ločeno in neodvisno drug od drugega. Tako lahko vibrirata oba naenkrat, samo en izmed njiju ali pa malo mešano.

Tihi način delovanja

Kljub temu, da dva motorja v čepku nudita res intenzivno stimulacijo, je čepek izjemno tih! Tako ti ne bo treba skrbeti za glasnost in popolnoma se boš lahko prepustil užitku.

Stimulacija prostate

Plug-ilicious čepka se lahko pohvalita tudi s tem, da sta primerno dolga tudi za stimulacijo prostate. Če si moški, ki se želiš podati v vode stimulacije prostate, potem je Plug-ilicious idealna izbira!

USB polnjenje

Polnita se s priloženim USB kablom. Tako ti ne bo treba skrbeti za menjavo baterij. Ko se čepek izprazni, ga enostavno priključiš na magnetni polnilni kabel, malo počakaš in že sta pripravljena na dogodivščine.

Komu je vibracijski čepek Plug-ilicious namenjen

plug-ilicious unisex

Čepka sta primerna za čisto vsakega, ki ga zanima analna stimulacija. Zasnovana sta tako, da v njunih vibracijah lahko uživajo tako moški kot ženske, zato uporaba ni vezana na spol. Prav tako ga lahko uporabljaš, če si začetnik ali pa že izkušen uporabnik analnih igračk. V vsakem primeru ti bo čepek prinesel ogromno užitka!

Uporaba Plug-ilicious čepkov

Lubrikant

Tako kot pri vseh analnih igračkah je tudi pri Plug-ilicious čepkih najbolj pomembna uporaba lubrikanta. Ker gre za silikonsko igračko, moraš nujno uporabiti lubrikant na vodni osnovi. Silikonski lubrikant bo reagiral s silikonsko površino igračke in tako bo ta postala lepljiva, ti pa je ne boš mogel več očistiti in posledično uporabljati.

Najbolj priporočljiva je uporaba EasyGlide analnega lubrikanta. Je gostejši od navadnega, zato se ne posuši tako hitro in ne bo ti ga potrebno večkrat nanašati.

In še to - z lubrikantom ti ni treba biti varčen. Nanesi ga veliko, da bo vstavljanje čim lažje. Lahko ga naneseš tako na vhod v anus kot v sam anus, razmaži pa ga tudi na igračko.

Analno tuširanje

Uporaba analnega tuša ni nujno potrebna, lahko pa se ga poslužiš, če te skrbi čistoča tam spodaj. Z uporabo tuša boš poskrbel, da odstraniš odvečne koščke blata in se tako kasneje popolnoma prepustiš užitku.

Če te zanima, kako pravilno uporabljati analni tuš, si preberi objavo na blogu in izvedel boš vse, kar potrebuješ vedeti.

Upravljanje z vibracijami

Igračka se prižge in ugasne z gumbom na dnu čepka. Za prižig ga držiš par sekund, uporabljaš pa ga lahko tako z aplikacijo kot brez nje.

Aplikacija

Če se odločiš za nakup čepka, je nujno, da preizkusiš uporabo z aplikacijo Satisfyer Connect.

Ne samo, da lahko z aplikacijo uporabljaš nešteto kombinacij vibriranja, ustvarjaš in shraniš si lahko čisto svoje vzorce ali pa uporabljaš tiste, ki so jih delili drugi uporabniki aplikacije.

Povežeš se lahko s partnerjem kjerkoli na svetu in mu pustiš, da on upravlja z vibracijami. Te lahko nadzoruješ tudi z glasom ali pa poslušaš erotično zgodbico, ob kateri se vibracije avtomatsko stopnjujejo.

satisfyer connect

Aplikacija je tudi v slovenskem jeziku, zato bo odkrivanje vseh njenih načinov uporabe zelo enostavno!

Čiščenje Plug-ilicious čepkov

Pred in po uporabi moraš vibrator res dobro očistiti. Ker je vodoodporen, lahko to enostavno storiš z mlačno vodo in blagim milom, še bolj priporočljiva pa je uporaba antibakterijskega čistila za igračke. Po umivanju ga dobro posuši, potem pa shrani na varno, dokler ga ne boš spet potreboval.

Razlika med Plug-ilicious 1 & 2

Plug-ilicious 1 & 2 se razlikujeta po obliki. Enka ima ožjo konico, drugačen pa je tudi dizajn razširjenega dna. Prav tako so vibracije pri enki rahlo šibkejše, vse ostalo pa je enako.

Če si začetnik, raje izberi Plug-ilicious 1, saj bo vstavljanje zaradi ožje konice malo lažje.

Plug-ilicious 2 izberite tisti, ki vas širša konica ne skrbi preveč.

plug-ilicious 1

Plug-ilicious 1

plug-ilicious 2

Plug-ilicious 2

Omenjena čepka in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice