Za predigro se posluži teh igračk!

Nasveti za boljši seks

Za predigro smo zagotovo že vsi slišali in dejstvo je, da je zelo pomembna. Še posebej za ženske. Moški se pogosto vzburijo že ob sami misli na seks, medtem ko večina pripadnic ženskega spola za vzburjenje potrebuje nekaj več časa in pozornosti. Seveda tudi tu obstajajo izjeme, pa vendar je na splošno pač tako.

O predigri smo zato posneli že video, ki si ga lahko ogledaš spodaj. Če želiš vedeti več o igračkah, ki so kot nalašč za popestritev predigre, beri naprej.

Vibrator za v hlačke

Veliko ljudi misli, da je predigra le tik pred penetracijo. Tako razmišljanje bi bilo težko še dlje od resnice. Zelo redko, če sploh kdaj, je pet minut poljubljanja in otipavanja dovolj.

Da bi spremenila rutino, lahko preizkusita nekaj drugačnega, na primer vibrator za v hlačke. To je diskretna igračka, ki jo lahko nosiš tudi v javnosti, recimo na romantični večerji, v kinu, na sprehodu ali pa med nakupovanjem.

Načeloma to izgleda tako, da ima tvoj partner v rokah daljinski upravljalnik ali pa telefon in s tem nadzoruje vibrator v tvojih hlačkah. Verjemi, komaj bosta že čakala, da prideta domov, če bosta sploh imela srečo, da se bosta lahko toliko časa upirala en drugemu.

Izbira vibratorjev za v hlačke je velika, en izmed najbolj priljubljenih pa je PantyRebel, kjer poleg vibratorja in daljinskega upravljalnika dobiš tudi hlačke!



Če si želiš nekaj bolj konkretnega, pa lahko preizkusita Satisfyerjev Top Secret vibrator, ki hkrati stimulira G točko in klitoris.



Vibracijski jajčki za predigro

luv egg

Če si želiš nečesa, kar je namenjeno notranji stimulaciji, potem so vibracijski jajčki prava izbira zate. Uporabljaš jih lahko na enak način kot vibratorje za v hlačke; v javnosti ali pa zasebnosti svojega doma. Po vrhu vsega, pa ga lahko uporabljaš tudi kot bullet vibrator in z njim stimuliraš klitoris ali druge erogene točke.

Izbira jajčkov je velika, najbolj priljubljen pa je definitivno LuvEgg - z njim upravljaš s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Če si pristaš igračk, ki se upravljajo z aplikacijo na telefonu, potem pa je Flamingo idealna izbira zate.

Vibracijski analni čepek

Na enak način kot vibrator za v hlačke in vibracijske jajčke lahko uporabljaš tudi vibracijske analne čepke. Uporaba teh je še posebej priporočljiva, če planirata analni seks, saj čepek rahlo raztegne anus in ga pripravi na penetracijo.

Ko izbiraš čepek, ki bi ga želel nositi, pazi, da izbereš takega, ki nima preveč širokega in debelega dna. En izmed bolj priljubljenih je Hueman analni čepek Meteoroid, ki posnema “rimming” - masira vhod v anus, ki je noro občutljiv.

Seksi igre za predigro

A veš, kateri del telesa potrebuje največ predigre, če si želimo dobrega seksa? Možgani!

Če mentalno nisi pri stvari, se boš težko sprostil in užival, ne glede na to, kakšne seks pripomočke boš uporabljal in koliko pozornosti ti bo partner posvetil. Zato je med predigro potrebno poskrbeti tudi za možgane!

Seksi družabne igre so super pripomoček, ki bi jih moral preizkusiti vsak par.



BDSM pripomočki za predigro

Za popestritev predigre so fantastični tudi določeni BDSM pripomočki! Lisice, preveze za oči, žgečkala, ščipalke za bradavičke, šeškala in mnogo več.

Lahko si privoščiš komplet za vezanje, ki ga namestiš pod vzmetnico in nanj privežeš partnerja. Tako bo na njemu vsa pozornost in lahko se bo popolnoma prepustil. Po tem na predigro nikoli več ne bosta gledala na enak način!

Če te zanima več o uporabi BDSM pripomočkov, si definitivno oglej tudi spodnji video.

Bullet vibrator

Če ti je zgornja ideja preveč intenzivna, potem lahko za predigro izbereš bullet vibrator. To je ena najbolj osnovnih igračk, s katero ne moreš zgrešiti. Uporablja se lahko na ogromno različnih načinov, njegove vibracije pa pašejo vsem, ne glede na spol.

Z njim lahko stimuliraš erogene točke, potuješ po telesu in hkrati ugotavljaš, kaj je tvojemu partnerju všeč in kaj ne. Na koncu se lahko osredotočiš še na vulvo ali penis. Tudi območje okrog anusa in presredka je zelo občutljivo, zato se ne pozabi ustaviti tudi tam!

Naprstni vibrator za predigro

Naprstni vibratorji so fantastična začetniška igračka, ki jo lahko uporabljaš na podoben način kot bullet vibrator. So zelo praktični za uporabo, saj so narejeni tako, da se prilegajo na prst.

Najbolj popularna sta Fly High in Teaser znamke Satisfyer. Priporočam ti, da začneš z enim od njiju.

Še več za predigro

V resnici lahko za predigro s partnerjem uporabiš katero koli igračko, vse kar potrebuješ je malo domišljije! Vse, kar lahko uporabljaš sam, lahko tudi s partnerjem; naj igračko on uporabi na tebi!

Če želiš partnerju podariti najboljši handjob v življenju, zraven uporabi tenga jajček ali pa kar FPPR masturbator.

Če želiš žensko res dobro oralno zadovoljiti, lahko zraven jezika uporabiš še Sweet Treat sladoled ali dildo za dodatno stimulacijo.

Opcij je praktično nešteto!

Vse omenjene izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: