Uporaba igračk z aplikacijo Satisfyer Connect

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Si si kdaj zaželel partnerjeve pozornosti, pa je žal bil preveč oddaljen od tebe? To v današnjih časih, ko nam nagaja Covid, ni redkost.

Na srečo sedaj obstaja način, kako lahko partnerja zadovoljiš tudi, če je na drugem koncu sveta: uporaba igračk z aplikacijo Satisfyer Connect ti omogoča globalno povezanost z uporabniki ter njihovimi igračkami znamke Satisfyer.

Gre za brezplačno aplikacijo vrhunskega proizvajalca erotičnih igračk.

Tudi pred Covidom so se pari v "long-distance" razmerjih soočali z ovirami, ki jih prinese fizična razdalja. Ta lahko namreč zelo slabo vpliva na spolnost, posledično pa tudi na celotno razmerje.

Za njeno uporabo pa seveda ne potrebuješ partnerja oziroma je ta lahko v tvoji neposredni bližini. Če igračko namreč preko Bluetootha povežeš s svojim telefonom, lahko uporabljaš in ustvarjaš nešteto novih vzorcev vibracij, ne le tistih, ki jih igračka ponuja sama po sebi.

Seveda pa aplikacija ponuja mnogo več, kot le nadzorovanje igračk. Z njo se lahko povežeš z uporabniki s celotnega sveta, z njimi klepetaš preko sporočil, uživaš v video klicih ter pošiljanju fotografij ter kratkih filmčkov ;).

Aplikacija Satisfyer Connect od tebe ne zahteva nobenih osebnih podatkov - njena uporaba je 100% anonimna, ne glede na to, ali se želiš registrirati ali ne. Prav tako skrbno varuje tvoje osebne podatke, ustvarjeno vsebino, pogovore ter deljene datoteke.

Uporaba aplikacije Satisfyer Connect brez registracije

Za uporabo igračk z aplikacijo Satisfyer Connect si ne rabiš ustvariti uporabniškega računa, temveč jo uporabljaš le kot gostujoči uporabnik.

Igračko lahko preko Bluetootha povežeš s svojim telefonom in uživaš v vibracijskih vzorcih, ki so že dostopni v aplikaciji. Prav tako lahko ustvarjaš čisto svoje vzorce, vendar jih brez registriranega uporabniškega računa ne moreš shranjevati. Tvoj telefon lahko tudi z mikrofonom zaznava zvoke ter glasbo iz okolja ter jih tako pretvori v vibracije.

Brez registracije oziroma prijave lahko iz telefona nadzoruješ le naprave v tvoji neposredni bližini, prav tako pa se kot gost ne moreš povezovati z ostalimi registriranimi uporabniki.

Registracija in prijava v aplikacijo Satisfyer Connect

Za globalno uporabo aplikacije (nadzorovanje oddaljenih igračk, povezovanje in klepet z ostalimi uporabniki ter dostop do vzorcev vibracij deljenih v skupno rabo) pa se moraš registrirati.

Tako kot aplikacija sama, je tudi registracija brezplačna in od tebe ne zahteva nobenih osebnih podatkov.

Preprosto si izbereš svoje uporabniško ime ter geslo, če želiš pa lahko zaradi potrebe obnovitve računa podaš tudi svojo elektronsko pošto. Vendar ta podatek ni nujno potreben za uspešno registracijo.

Uporaba aplikacije Satisfyer Connect je tako popolnoma anonimna.

Pred oddajo registracije je potrebno potrditi, da je uporabnik star 18 let ali več.

Registracija z elektronskim poštnim naslovom

Ko se želiš registrirati v aplikacijo, to narediš tako, da klikneš na gumb “USTVARI NOV RAČUN”. V obrazec nato vpišeš izbrano uporabniško ime ter geslo.

Podajanje e-poštnega naslova je neobvezno, vendar je priporočeno, saj lahko tako v prihodnosti svoj račun enostavno obnoviš.

Ko uspešno oddaš obrazec za registracijo, ti aplikacija na vpisan elektronski poštni naslov pošlje štirimestno številčno potrditveno kodo, ki jo moraš v aplikacijo vtipkati v tridesetih sekundah. Če ti to v tem času ne uspe, ni problema: nemudoma ti pošljejo novo.

Po uspešni registraciji lahko svoj uporabniški račun zakleneš s štirimestnim PIN-om ter s prstnim odtisom. Tako preprečiš nepooblaščen dostop do aplikacije Satisfyer Connect ter do svojega uporabniškega računa.

Registracija brez elektronskega poštnega naslova

Registracija brez e-poštnega naslova poteka enako ter ti omogoča enake bonitete kot registracija z elektronsko pošto, le da ne dobiš štirimestne potrditvene kode.

Namesto tega se ti po oddaji obrazca na ekranu pojavi 12 angleških besed, s katerimi lahko v prihodnosti obnoviš svoj uporabniški račun. Nujno jih shrani! 

To je tudi edina točka v uporabi aplikacije, kjer lahko narediš posnetek zaslona. Ne tako, kot običajno, temveč s klikom na ustrezen gumb v sami aplikaciji. To bo fotografiralo le zaporedje danih dvanajstih besed, ne pa tudi preostalega zaslona. Posnetek se ti bo avtomatsko shranil v galerijo telefona.

V prihodnosti lahko v svoj uporabniški račun kadarkoli dodaš tudi svoj elektronski naslov.



Vodič po aplikaciji Satisfyer Connect

Moj uporabniški račun

Ko z registracijo ustvariš svoj uporabniški račun, lahko v njegovih nastavitvah izbereš željen jezik aplikacije (to je možno izbrati tudi v gostujočem računu), spremeniš svoje geslo ali e-poštni naslov, nadzoruješ obvestila ter zagon aplikacije v ozadju in še več.

Urejaš lahko tudi zasebnost aplikacije ter oddajaš sporočila v skupno rabo vsem ostalim registriranim uporabnikom aplikacije Satisfyer Connect.

Svoj uporabniški račun lahko v nastavitvah tudi kadarkoli trajno izbrišeš. Če izbrišeš račun, bodo izbrisani tudi vsi tvoji podatki, stiki, klepeti, poslane ali prejete datoteke ter vsi ustvarjeni programi oz. sekvence, ki so bili ustvarjeni v tej aplikaciji.

Nadzor naprav v bližini

Igračko v tvoji neposredni bližini lahko preko Bluetootha povežeš s svojim telefonom.

Uporabljaš lahko sekvence, ki so že dostopne v aplikaciji (“PREDVAJAJ PROGRAM”), ali pa ustvariš čisto svoje vzorce (“NADZOR V ŽIVO”). V svojem uporabniškem računu jih lahko tudi shranjuješ za naslednjič, ali pa jih deliš v skupno rabo z ostalimi uporabniki aplikacije Satisfyer Connect. Tvoj telefon tudi z mikrofonom zaznava zvoke (“AMBIENTALNI ZVOK”) ter glasbo (“GLASBENE VIBRACIJE”) iz okolja ter jih tako pretvori v vibracije - z aplikacijo lahko v tvoji najljubši skladbi tako še bolj uživaš ;) .

Vse te nastavitve najdeš pod zavihkom “BLIŽNJE OBMOČJE ZAZNAVANJA”.

Globalni nadzor nad igračko

Če želiš predati ali odvzeti nadzor nad oddaljeno igračko, se moraš preko aplikacije Satisfyer Connect povezati s partnerjem, ta pa mora svojo igračko preko Bluetootha povezati s svojim telefonom oz. aplikacijo.

Ko sta uspešno dodana v stike (navodila, kako to narediti, najdeš v naslednjem podpoglavju) ter so igračke prek Bluetootha povezane z vajinimi telefoni, lahko pričneta s predajo ali prevzemom nadzora nad oddaljenimi igračkami.

Nadzor nad oddaljeno igračko je mogoče prevzeti le med klicem oz. video klepetom, ki ga začneta v klepetu (“+” spodaj levo - “VIDEOKLIC”). Takrat se ti desno zgoraj pojavi ikona, ob kliku nanjo pa lahko izbereš, ali želiš predati ali prevzeti nadzor nad igračko, ali pa želita igračke uskladiti.

Med klicem oz. Video klepetom lahko kadarkoli tudi ugasneš mikrofon ali kamero ter prekineš nadzorovanje igračke.

Povezovanje z drugimi uporabniki

Če želiš s svojim partnerjem klepetati ter na daljavo nadzorovati igračko, se morata dodati v stike.

  1. Oba se prijavita v svoja uporabniška računa.
  2. En partner naj drugemu pošlje “povabilo” za dodajo v stike. To naredi tako, da drugega partnerja poišče po uporabniškem imenu v polju “POIŠČI PARTNERJE”, do katerega dostopa pod “ODDALJENI PARTNER” - “PARTNERJI”
  3. Drugi partner sprejme povabilo. Obvestilo o prejetem povabilu se pokaže pod “ODDALJENI PARTNER” - “KLEPETI”
  4. Sedaj lahko začneta s klepetom, klicem, video klicem, nadzorovanjem igračk ...

Klepeti, video klici in še mnogo več

Povežeš se lahko z več uporabniki, prav tako pa lahko stike kadarkoli tudi blokiraš ter izbrišeš pogovore z njimi. Nastaviš lahko tudi avtomatsko brisanje sporočil ter poslanih fotografij.

Prav tako te ne rabi skrbeti glede datotek, ki jih pošlješ. Aplikacija Satisfyer Connect onemogoča posnetke zaslona ali shranjevanje poslanih/prejetih fotografij in videoposnetkov v galerijo ;) .



Zakaj si naložiti aplikacijo Satisfyer Connect

  • Aplikacija je popolnoma brezplačna.
  • Za uporabo aplikacije registracija ni potrebna.
  • Če se odločiš za registracijo, je ta popolnoma anonimna.
  • Aplikacija je prevedena tudi v slovenščino.
  • Ustvarjaš lahko poljubne vzorce delovanja igračke.
  • Svoje najljubše vzorce lahko shranjuješ in naslednjič ponovno uživaš v svoji kreaciji.
  • Aplikacija onemogoča posnetke zaslona, zato bodo vse tvoje aktivnosti zagotovo ostale med tabo in tvojim partnerjem.
  • Povežeš se lahko z uporabniki po celotnem svetu.
  • Sporočila lahko časovno omejiš in se bodo po določenem času avtomatsko in trajno izbrisala.
  • Aplikacija ti omogoča globalen nadzor nad povezanimi igračkami.
  • Z aplikacijo lahko hkrati nadzoruješ 4 različne igračke.

Pogosta vprašanja in odgovori o aplikaciji Satisfyer Connect

  • Na katere naprave lahko namestim aplikacijo Satisfyer Connect?

Aplikacija Satisfyer Connect je kompatibilna z vsemi pametnimi telefoni ter tablicami iOs 11 (ali novejše), Androidi 6.0 ter novejšimi Apple Watch izdelki.

  • Kašen je domet aplikacije Satisfyer Connect?

Ker aplikacija Satisfyer Connect za povezovanje izdelka s telefonom uporablja Bluetooth, najbolje deluje, če Satisfyer igračka od telefona, s katerim je povezana, ni oddaljena več kot 10m. Kvaliteta povezave pa je odvisna tudi od drugih elektronskih naprav v bližini ter morebitnih fizičnih ovir (npr. zidovi).

  • Kako lahko prekinem povezavo med izdelkom ter aplikacijo Satisfyer Connect?

Pojdi na seznam svojih igračk (ikona zgoraj desno). Tam lahko vidiš ikone vseh povezanih igračk. Klikni na puščico ob tisti, s katero želiš prekiniti povezavo in na “POZABI NAPRAVO”. Priporočeno je, da enako narediš v sami aplikaciji Bluetooth. Isto napravo kadarkoli ponovno povežeš.

  • Koliko naprav lahko z aplikacijo Satisfyer Connect upravljam hkrati?

S pametnim telefonom oziroma tablico lahko z mobilno aplikacijo Satisfyer Connect hkrati povežeš ter upravljaš 4 Satisfyer igračke. Z verzijo aplikacije, namenjene izdelkom Smart Watch, lahko upravljaš 1 izdelek.

  • Kako izbrišem oz. blokiram partnerja?

V klepetu lahko dostopaš do partnerjevega profila (klik na njegovo ikono). Tam ga lahko z “ODSTRANI S SEZNAMA PARTNERJEV” izbrišeš iz svojih stikov, s klikom “BLOKIRAJ IN PRIJAVI” pa mu preprečiš tudi nadaljni dostop do tvojega uporabniškega računa. Obe dejanji izbrišeta tudi pogovore in vso deljeno vsebino s tem partnerjem.

V nastavitvah lahko dostopaš do seznama blokiranih uporabnikov, kjer lahko partnerja kadarkoli tudi odblokiraš, vendar to ne bo obnovilo klepeta ter deljenih datotek.

  • Zakaj v aplikaciji ne najdem željenega partnerja?

Če pod zavihkom “KLEPETI” ne najdeš že dodanega partnerja, te je ta morda blokiral ali pa je izbrisal svoj uporabniški račun. S tem namreč izbriše tudi vse pogovore ter vsebine, deljene s teboj.

Če uporabnika ne najdeš med iskanjem v zavihku “PARTNERJI”, preveri, da je iskano uporabniško ime zapisano pravilno.

  • Ali se lahko povežem z več uporabniki?

V aplikaciji se lahko povežeš in klepetaš z več uporabniki hkrati, telefonski ali video klic ter nadzor igračk pa je možen le z vsakim partnerjem posebej.

  • Zakaj se povezava med aplikacijo Satisfyer Connect po 5 minutah neaktivnosti prekine?

Če povezana Satisfyer igračka miruje oz. ni v uporabi več kot 5 minut, preide v stanje mirovanja. S telefonom jo ponovno povežeš tako, da gumb za vklop držiš 4 sekunde. Ko začutiš 2 zaporedni vibraciji, je igračka prek Bluetootha ponovno povezana z aplikacijo Satisfyer Connect in aktivna.

Če imaš kakršno koli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih - Facebooku in Instagramu. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Za še več zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk, pa se lahko naročiš tudi na naš YouTube kanal.

Aneja
bio_aneja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice