Predstavljamo ti LELO HEX kondome!

Erotične igračke

O tem, da so kondomi skoraj 99% zanesljiva zaščita pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi smo že pisali, danes pa ti predstavljamo nekaj povsem novega. Nekaj kar trenutno v Sloveniji lahko dobiš samo v naši trgovini! To so novi LELO HEX kondomi. Zakaj so tako posebni? Preberi!

Kondomi se med seboj razlikujejo po barvi, debelini, okusu, materialu … LELO HEX kondomi pa se od navadnih razlikujejo v večih stvareh. Ponašajo se namreč z neverjetno močjo in so zelo tanki, kar pa seveda poveča občutljivost, tako da dragi moški … konec je izgovorov, da zaradi kondoma nič ne čutite in, da kondom pomeni manj užitka - preizkusite HEX!

Te kondomi so velika inovacija, tako velika, da jo po svetu imenujejo za enega najpomembnejših napredkov v tehnologiji kondomov v zadnjih 70 letih! Prodanih je bilo že več kot 600.000 kondomov! Te še vedno nismo prepričali?

Imajo heksagonalno (šestkotno) strukturo, ki je ena izmed najtrdnejših oblik – tako so oblikovani tudi čebelji sati in kačje luske. Vsak kondom je sestavljen iz 350 šestkotnikov, ki skupaj tvorijo celoto. To temu kondomu omogoča, da je neverjetno tanek (za intenzivnejši občutek) hkrati pa je zelo trpežen.

Na notranji strani kondoma se čuti oblika šestkotnika in zato nudi še dodatno stimulacijo in intenzivne občutke. Ker je kondom tanek – v povprečju samo 0,045 mm, se toplota teles prenaša iz enega na drugega partnerja, kar ustvari bolj občutljivo in intimno spolno izkušnjo. 180 mm dolžine in 54 mm širine zagotavlja udobno prileganje povprečnim velikostim penisa.

lelo-hex

LELO HEX kondomi izpolnjujejo vse mednarodne standarde in jih celo presegajo. Proizvajalec pred odpošiljanjem preveri kakovost vsakega kondoma.

Še ena odlična lastnost je, da so rahlo lubricirani, ne vsebujejo pa spermicidov. Primerni pa so tudi za vegane saj ne vsebujejo prav nobenih živalskih derivatov!

TVOJ KONDOM JE ZASTAREL. OBČUTI PRIHODNOST. PREIZKUSI HEX!

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice