5 najboljših igrač za nepozaben seks

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Tudi, če je vajino spolno življenje odlično in seks na seznamu vsak dan, upamo, da za popestritev uporabljata tudi kakšno seks igračko. Ne? Na voljo je toliko odličnih izdelkov, da bi bil greh, če jih ne bi preizkusila. Če pa je vajino spolno življenje v zatonu pa vama bodo pomagali vrniti strast in komaj bosta čakala, da jih lahko spet uporabita.

Naredili smo kratek seznam različnih izdelkov, vse kar morata storiti vidva je, da izbereta erotično pohištvo, ki ustreza vajinim željam in preizkusita novo plat uživanja in igranja v spalnici.

1. Ultra Inflatable Position Master

position-masterBlazina je odlična za pare, ki želijo raziskovati različne položaje. Kot verjetno vesta so lahko nekateri seks položaji neudobni in jih morda zaradi tega ne prakticirata? Preizkusita jih na novi mehki blazini, ki jo lahko namestita na tla ali posteljo. Oblikovana je zalo preprosto, en del je nizek, drugi pa nekoliko dvignjen (odlično za analni sex ;)).

Primerna je tako za začetnike kot za bolj izkušene, narejena je iz mehkega, nedrsečega materiala. Pri bolj zapletenih položajih pa se lahko oprimeta priročnih ročajev. Blazina je napihljiva, tako da jo lahko po uporabi preprosto spustita in pospravita, tako da nihče ne bo vedel kaj se skriva v omari ali pod posteljo.

 

2. Napihljiv kavč Louisiana Lounger

Louisiana Lounger05653690000 je odličen pripomoček tako za pare kot posameznike. Kavč je udoben, odličen tudi za BDSM igrice, saj roke in noge lahko privežeš in pustiš partnerju, da uporabi kakšnega od vibratorjev, ki so priloženi ali pa kakšno od drugih igračk – pustita domišljiji prosto pot.

 

Priložen je tudi daljinski upravljalnik, tako da lahko preizkusita različne igre. To je izdelek za pare, ki jih vznemirjajo BDSM igrice in tiste, ki želijo preizkusiti nove položaje.

 

 

 

 

 3. Gugalnica Fetish Fantasy

fetish-fantasyGugalnica je najboljši spolni pripomoček za vse pare, ki želijo popestriti seks in preizkusiti položaje o katerih že dolgo fantazirajo, vendar na postelji niso izvedljivi. Uživajta v popolnoma novih položajih v zraku, preizkusita oralni in analni seks in si izmislita nove položaje. Pritrdita jo lahko na podboj vrat ali strop. Več gugalnic najdeta v kategoriji erotično pohištvo.

4. Jermeni Stand and Deliver

stand-and-deliverJermeni so odlični za pare, saj si med igro zelo blizu. Pripnejo se okoli ramen in stegen, kar izboljša podporo in tako lahko preizkusita veliko položajev. Ženska visi na moškem, on pa nadzoruje kot in globino penetracije, ročaji na ramenih omogočajo dober prijem. Ali bo ženska obrnjena proti moškemu ali stran od njega je popolnoma vajina odločitev – preizkusita oboje!
05305810000

5. Set za vezanje-Hard Limits

Odličen pripomoček za nagajive BDSM igrice! Preoblikujta posteljo v bondage igrišče in se prepustita. Enostavno se namesti na katerokoli posteljo pod vzmetnico. Na trakove so pritrjene lisice za noge in roke, tako da ima partner neoviran dostop do vseh tvojih najbolj občutljivih delov telesa, za še boljše občute pa v setu dobita tudi prevezo za oči. V igranje lahko vključita tudi druge igračke, kot sta vibrator ali bič. Set je primeren tako za izkušene kot začetnike v BDSM igrah. Najdeta ga tukaj.

Izberita svoje erotično pohištvo in uživajta v dih jemajočih občutkih, ki vaju bodo popeljali v še nepoznan svet užitka.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice