We-Vibe – užitek za oba

Erotične igračke

Na trgu lahko najdeta veliko ponudbo različnih igračk tako za ženske kot moške. Večino lahko z nekaj domišljije med seksom uporabljata skupaj, zdaj pa je na voljo igračka, ki je ustvarjena posebej za pare – vibrator We-Vibe. Če ga še ne poznata, berita naprej, saj bosta z njim uživala na povsem novi ravni.

Kaj je We-Vibe?

We-Vibe je vibrator, je namenjen parom, ustvarjen tako, da se lahko skupaj zabavata tudi, če sta več kilometrov narazen. Povežeta se lahko na nov, razburljiv način, ne glede na to ali sta v istem prostoru ali na drugem koncu sveta. Kako? Preko aplikacije, ki si jo moški preprosto naloži na pametni telefon, nato pa preko nje upravlja z vibratorjem. Vibrator lahko upravljaš tudi preko priloženega daljinca.

Ne samo da je to odlična rešitev za pare, ki se dlje časa ne vidijo, We-Vibe omogoča tudi razburljivo igro za ostale pare, ki radi vidijo, da ima moški popoln nadzor nad užitkom partnerice.

Kako deluje?

Aplikacijo si preprosto naložiš na pametni telefon in, ko si zaželita skupne igre, pošljeta sporočilo preko SMS ali e-maila in prejela bosta popolnoma zasebno povezavo preko katere se lahko povežeta, nato pa začneta z uživanjem. We-Vibe vama nudi 10 različnih načinov delovanja, način vibriranja lahko ustvarita tudi sama in določita moč in način vibriranja, ki vama najbolj ustreza.

we-vibe-4-plus-sexUporabljata ga lahko tudi skupaj, tako da ženska manjši konec vstavi v vagino, da se dotika G-točke, drugi, na zunanji strani pa klitorisa. Ker je notranji del manjši, lahko partner vstavi tudi svoj penis, tako da tudi on uživa v neverjetnih vibracijah, ki jih nudi We-vibe.

Skupaj odkrivajta različne možnosti, ki vama jih nudi ta popolna igračka. Ta vibrator je tako priljubljen, ne samo zato, ker partnerico lahko zadovoljiš praktično kjerkoli, ampak, ker prav ta nadzor daje dodatno vznemirjenje. Partnerica lahko vibrator vstavi, ti pa ga lahko začneš upravljati kadarkoli, ne da bi pričakovala kdaj.

We-Vibe vibratorji so narejeni iz silikona zato z njim vedno uporabljajta le lubrikante na vodni osnovi! Še ena njegova odlična lastnost je, da ga popolnoma napolnjenega, lahko uporabljata kar 3 ure!

Ta vibrator je najboljša stvar, ki si jo lahko privoščita, zato jo morata imeti, če želita popestriti vajino spolno življenje.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice