Položaji primerni za analni seks

Nasveti za boljši seks

Z analnim seksom lahko dobro začiniš dogajanje med rjuhami. Poglej si nekaj najbolj priljubljenih pozicij in morda dobiš kakšno novo idejo ;) Položaji za analni seks so vzeti iz kamasutre, izbrali pa smo večinoma tiste, ki so dovolj enostavni tudi za začetnike, zato kar brez skrbi!

Pasji položaj

Večina nas verjetno analni seks povezuje s t.i. Doggy Style položajem, saj je ta dejansko najbolj sugestiven. Prednost položaja je v tem, da omogoča enostaven nadzor globine penetracije in je zato primeren tudi za začetnike.

pasji-polozaj

Položaj žlička

En izmed najlažjih načinov za raziskovanje analnega seksa je zagotovo ta, da ležita en ob drugem. Poleg tega bo v tem primeru praktično vse delo moral opraviti on, saj z roko lahko poskrbi za dodatno stimulacijo klitorisa.

polozaj-zlicka

Položaj barka

Za to barko si vsekakor ne želiš, da bi se nehala zibati. Položaj je za analni seks zelo primeren, če sta seveda oba dovolj fleksibilna. Hrbet obdržita vzravnan in se lotita seksa.

polozaj-barka

Položaj osvajalec

Če imata z analnim seksom malo izkušenj je ta položaj odličen, saj obema nudi veliko nadzora nad globino in hitrostjo penetracije. Vajini telesi se sicer ne bosta stikali skupaj, zato položaj morda ni najbolj romantičen.

polozaj-osvajalec

Položaj letalo

Ta položaj je primeren tudi za premor, saj ni potrebnega veliko gibanja. Zadostuje že malo zibanja naprej in nazaj, poleg tega pa lahko ženska poskrbi za dodatno stimulacijo tudi z draženjem klitorisa. Ker se s celotno težo usedeš na penis, je pomembno opozoriti, da je penetracija lahko zelo globoka in da je posledično položaj bolj primeren za tiste, ki se pri analnem seksu počutijo res dobro in sproščeno.

polozaj-letalo

Analni seks - Kaj lahko še uporabita pri njem?

Brez nekaj obvezne in nekaj neobvezne opreme po volji in okusu posameznika seveda ne gre. Kaj torej še lahko uporabita med analnim seksom, da ga dodatno začinita oz. svoje občutke in posledično orgazme dvigneta na nov nivo?

Njemu priporočamo uporabo obročka za penis, ki bo podaljšal čas erekcije, če izbereš takega, ki vibrira pa bo dodatno zadovoljstvo nudil tudi partnerki.

Njej priporočamo uporabo dodatnega vibratorja, ki je lahko masažni vibrator za stimulacijo klitorisa ali pa klasični za vaginalno penetracijo.

Obema pa seveda priporočamo kvaliteten lubrikant v primerni količini in kondome, za varen seks.

Pomembna je sproščenost in želja po analnem seksu

Položaji za analni seks znajo na prvi pogled delovati kar malo neprijetni, zato je pomembna dobra priprava. Vedno imejta pri roki zadostno količino lubrikanta, včasih pridejo prav tudi intimni robčki.

Najbolj pomembno za uživanje v analnem seksu pa je želja, da si to res želiš početi in sproščenost, ki te lahko pripelje do neverjetnih analnih orgazmov, ki so še močnejši in intenzivnejši od vaginalnih.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice