Kje in kako lahko masturbiraš?

Nasveti za boljši seks

Masturbacija danes ni več tabu, vsi to počnemo in vsi vemo, da se nam zaradi tega ne bodo posušile roke ali pa bomo oslepeli. Ne samo, da so ta prepričanja izkoreninjena, znanstveno ugotovljeno je celo to, da je masturbacija pravzaprav zdrava in priporočena. Danes pa si bomo pogledali, kje vse poleg doma v postelji še lahko masturbiraš.

Na zmenku

Razlogov za masturbacijo na zmenku je pravzaprav več, ne glede na to ali imaš zmenek v restavraciji ali v kinu. Obisk toalete za hiter orgazem ima lahko več prednosti. Če zmenek ne gre po pričakovanjih, te bo to vsekakor sprostilo, še bolje pa v nasprotnem primeru, saj se bo ozračje dodobra razgrelo, če tvoji simpatiji tiho zaupaš svoje poredno dejanje.

Če ti tveganje ne predstavlja težav, lahko zase (seveda dovolj diskretno) poskrbiš kar za mizo v restavraciji, ki ni postavljena ravno na sredini prostora, ali na sedežu temačne kinodvorane. Najbolj pomembna je tukaj hitrost!

Ženske si lahko pri tem celo pomagajo z zelo diskretnimi vibracijskimi hlačkami, ki imajo daljinski upravljalnik s katerim lahko nadzoruješ hitrost in moč vibracij. Ali še bolje, z njimi naj upravlja kar partner ;)

Zunaj

Svež zrak vsekakor požene naš krvni obtok, kar pomaga prebuditi tudi določene bolj občutljive dele telesa. Pravzaprav je masturbacija zunaj lahko zelo prvinska, saj v nas prebuja povsem naravne potrebe. Obstaja veliko načinov, na katere lahko preizkusiš masturbirati zunaj.

Pojdi v gozd in poišči diskreten kotiček, kjer se lahko nemoteno predaš užitkom. Ali pa razgrni spalno vrečo na domačem vrtu - si sploh lahko zamisliš še kaj bolj intimnega kot je orgazem pod zvezdami?

 

Tudi v tem primeru ženskam ponovno pridejo prav vibracijske hlačke, ki jih lahko uporabljaš tudi med hojo ali pa to zaupaš partnerju, ki te bo z vibracijami presenetil, ko boš najmanj pričakovala.

Vsekakor pa je pomembno, da ko enkrat tovrstne aktivnosti preneseš iz domačega okolja v javni prostor, vedno posvetiš dovolj pozornosti okolici in zagotavljanju primerne diskretnosti.

V službi

Od vseh možnosti za masturbacijo, se zdi da ima lahko tovrstno igranje na delovnem mestu še najhujše posledice. Ampak, če se stvari lotiš pravilno, ne rabiš skrbeti.

Otresi se stresa s kratkim premorom v toaleti, ki ga nameniš masturbaciji. Ali pa se skrij v sejno sobo, najbolje tisto, kjer lahko vrata za seboj zakleneš. Masturbacija v službi zna povzročati težave tistim, ki jih pri doseganju orgazma moti nenehen hrup in motnje, adrenalin zaradi tveganja in podobno.

Poleg vibracijskih hlačk lahko uporabiš tudi kakšen manjši vibrator, kot je naprimer We-Vibe Sync, ki bo ostal neviden pod obleko.

Doma, ampak ne v postelji

Kljub vsem novim in zanimivim lokacijam za masturbacijo pa vsekakor ne smeš pozabiti na dom. Seveda ne mislimo na posteljo v spalnici, kjer to počneš ponavadi, ampak katerokoli drugo sobo v stanovanju kjer se lahko skriješ pred ostalimi.

Recimo v kopalnici pod tušem, če ti ugajajo igre s toplo ali mrzlo vodo. Ali pa nasloni golo telo na hladen hladilnik v kuhinji, zraven pa uporabi steklen dildo kot je naprimer Icicles No. 5 ali pa analni čep Icicles No. 46.

Seveda pa igračke lahko uporabijo tudi predstavniki moškega spola. Masturbatorji sicer niso najbolj primerni za javno masturbiranje, jih pa lahko uporabiš za eksperimentiranje za štirimi stenami.

Razbij rutino!

Masturbacija v domači postelji postane sčasoma dolgočasna, zato je nujno da razbiješ to rutino in poiščeš nove vzburljive kraje za tvoje orgazme. Ne pozabi pa vedno poskrbeti za diskretnost!

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice