Tihi seks položaji, ki ne bodo motili gostov

Nasveti za boljši seks

Marsikdo med prazniki prejme obiske. Morda bosta prenočila tašča ali tast ali pa se v goste odpravljata vidva. V nadaljevanju si oglejta kateri seks položaji, ki so tišji in vaju zvečer ne bodo izdali.

Sedeč položaj

Ta položaj je optimalen med tihimi položaji, če le stol v vajini spalnici ni star in razmajan ter posledično škripajoč. Tudi kavč ali fotelj bo v redu.

Moški naj sedi spodaj, ženska pa ga zajaha. Dodatno oporo si poišče z nogami. Ta položaj vama omogoča globoko penetracijo in ker gre bolj za drgnjenje oz. rahlo premikanje naprej in nazaj, bosta posledično ustvarjala veliko manj hrupa.

Vzemita si čas za poljube in si glejta globoko v oči. Seks lahko dodatno začinita s šepetanjem najbolj umazanih stvari, ki si jih lahko zamislita.

Izboljšan misionarski položaj

Tudi navadni misionarski položaj je lahko en izmed bolj enostavnih tihih položajev, ampak zakaj ga ne bi malo popestrila? Začnita v navadnem misionarskem položaju, nato pa naj ona začne počasi dvigovati noge dokler ne bodo tako visoko, da bodo počivale na njegovih ramenih.

Opozorilo velja za tiste, ki niste prav fleksibilni, premikajta se počasi ali pa ostanita kar v navadnem misionarskem položaju. Ključ do uspeha (oz. tišine) je v počasnem premikanju - lahko pa dodatno uporabita še gag in poskrbita za dodatno vročino in zagotovljeno tišino ;)

Položaj lotus

Če te med našimi položaji lotus najbolj prevzame, ti moramo čestitati za avanturistični duh in seveda fleksibilno telo. Vsekakor priporočamo, da med vaju vmešata nekaj lubrikanta, ki bo stvar vsekakor olajšal - sploh pri takem položaju, kjer je potrebno nekaj vaje preden ga osvojita.

Moški naj sedi s prekrižanimi nogami, nato pa naj se ona usede v njegovo naročje tako, da ga objame z nogami in rokami.

Položaj spominja na jogo in je uporabljen v tantričnem seksu, zato njegova prednost ni samo v tišini ampak tudi v očesnem stiku in enostavnem dosegu njenega klitorisa.

Iz oči v oči

Vsekakor je položaj iz oči v oči najbolj intimen med tihimi seks položaji za seks. Pri tem položaju gre bolj za drgnjenje in premikanje naprej in nazaj kot za neko divje naskakovanje. Ni pomembno premikanje ampak povezava med vama, dodatni bonus pa res globoka penetracija.

Ona naj se uleže na posteljo, nekoliko višje od njega. Nato naj ga z nogami objame okoli bokov s čimer lahko stisne obe telesi močno skupaj in tisti njegov posebni del globoko vase.

V tem položaju lahko brez težav uporabita kakšen masažni vibrator za pare, kot je naprimer Pico Bong Mahana 2

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice