Ob vibratorjih Bloom ti bo zastal dih

Erotične igračke

Že decembra sem začela razmišljati kaj bi ti lahko v letu 2020 ponudila. Letos sem želela nekaj drugačnega. Želim ti bolj podrobno predstaviti izdelke, tako da že pred prejemom paketa veš, kaj boš dobil/a. Seveda to ne pomeni, da bom preizkusila vse izdelke v trgovini (skoraj 10.000 jih je), se bom pa potrudila, da ti ponudim kar največ informacij o igračkah, ki bi te utegnile zanimati in odgovoriti na vprašanja, ki te pred nakupom zanimajo.

Odločila sem se, da začnem čim prej, tako da ti lahko predstavim kar največ izdelkov.

In ker je daleč najbolj prodajan izdelek vibrator, je bila to nekako logična prva izbira. Vibratorji so izdelek, ki ga kupi in uporablja največ žensk, je igračka, ki je primerna tako za ženske, ki erotičnih igračk še niso preizkusile kot tiste, ki jih redno uporabljajo, in z gotovostjo lahko rečem, da je izdelek, ki ne razočara. Seveda pa je pomembno kupiti kvaliteten izdelek, saj pri vibratorjih velja: boljša kvaliteta = večji užitek

Ženske smo si med seboj različne in vsaka oblika vibratorja ne ustreza vsaki ženski, logično. Zato sem želela poiskati vibrator, ki bi ustrezal vsem.

Seveda sem vedela, da takega vibratorja ni in sem bila res vesela, ko sem naletela na znamko Bloom.

Pri vibratorjih velja: boljša kvaliteta = večji užitek

No, konec dolgovezenja, ne govorim samo o enem vibratorju. Bloom je nova znamka, ki je oblikovala čudovite igračke za ženske. Mene je najprej prepričal videz, zato sem se odločila, da jih bolj podrobno preučim.

Kaj me je najbolj prepričalo?

Znamka ponuja 4 različne oblike vibratorjev:

  • masažnega
  • G-spot
  • rabbit
  • vibrator za klitoris

Ne bom ti lagala, da sem vse preizkusila in tudi ti jih verjetno ne boš. Si pa lahko glede na opis in lastnosti izbereš svojega in res verjamem, da ti ne bo žal.

Velik plus (vsaj zame) teh vibratorjev je to, da se polnijo preko USB. Ne vem zate, ampak odkar so v ponudbi igračke s takim polnjenjem, jaz ne kupim več takih pri katerih moram baterije menjati.

Pozitivno sem bila presenečena tudi nad tem, da je vsakemu izmed vibratorjev priložena svilena vrečka v kateri lahko vibrator shranjuješ, tako da se na njem ne nabira prah oz. umazanija. Za piko na i pa prejmeš tudi prevezo za oči, ki jo lahko uporabiš za seksi igranje v dvoje.

drsnik za hitrost

Torej, vsem je skupno to, da so narejeni iz svilnato gladkega materiala, ki je zares prijeten na otip in se zelo hitro ogreje. Vsi štirje so lepe turkizne barve, na voljo imajo 5 različnih vzorcev vibriranja in 5 hitrosti. Pri Bloom vibratorjih je novost ta, da moč vibracij povečaš ali zmanjšaš tako, da s prstom povlečeš levo ali desno čez liste na sprednji strani.

Vibratorji so poimenovani po rožah (Orchid, Rose, Tulip in Violet), pakirani pa v čudovitih škatlah s cvetličnimi poslikavami – očitno je res, da ženske najprej kupujemo z očmi ;)

5 načinov in 5 hitrosti vibriranja, polnjenje preko USB, vodoodpornost

Katerega izbrati?

Bolj podrobne opise posameznega izdelka si lahko ogledaš s klikom nanj, jaz ti bom povedala samo kakšni stimulaciji je kateri izmed njih namenjen.

The Orchid je masažni vibrator in je namenjen zunanji stimulaciji, z njim lahko stimuliraš vse svoje najbolj občutljive dele telesa. Če torej najbolj uživaš v zunanji stimulaciji je to prava izbira zate.

The Violet je rabbit vibrator. Zdaj verjetno že veš, da so to najbolj prodajani vibratorji, saj nudijo notranjo in hkrati tudi zunanjo stimulacijo.

The Rose je prava izbira za ženske, ki obožujejo stimulacijo G-točke, torej samo notranjo stimulacijo.

The Tulip pa je najbolj posebne oblike. Namenjen je stimulaciji klitorisa, vendar ne enake kot The Orchid, saj ima dva jezička, ki natančno zadaneta prave točke.

Če imaš še kakšno vprašanje sem ti na voljo, seveda pa bom vesela tudi tvojega mnenja o teh lepih vibratorjih.



Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice