Kletke za penis 101 - vse, kar moraš vedeti o njih

Erotične igračke

Kletke za penis so seksi pripomoček, ki prestraši marsikaterega moškega, spet druge pa ob njih spreleti od navdušenja! Nošenje kletke za penis je lahko zelo vzemerljivo in izkušeni moški pravijo, da so orgazmi po nošenju kletke neprimerljivo intenzivnejši in boljši. Si upaš poizkusiti?

Kaj sploh so kletke za penis in zakaj bi jih kdo uporabljal?

Kletke za penis so naprave, ki jih namestiš na penis in s tem preprečiš erekcijo, masturbacijo, oralni seks in penetracijo. Pogosto imajo tudi ključavnico, ki preprečuje, da bi se kletka snela brez uporabe ključa ali kode za odklepanje.

uporaba kletke za penis

Se sprašuješ, zakaj bi kdo kletke sploh uporabljal? Ponavadi se te uporabljajo v kontekstu BDSM igre in moški, ki jih nosijo, uživajo v občutku nemoči in podrejenosti. Kletka lahko predstavlja tudi lastništvo, ki ga ima gospodar ali gospodarica nad svojim podrejenim.

Prav tako lahko kletka na več načinov povečuje spolno slo. Bodisi zato, ker imaš občutek, da delaš nekaj porednega, ali pa zato, ker je pretok krvi omejen in se zavedaš, da si ujet ter da ne moreš narediti ničesar, da bi potešil svoje potrebe.

Ali uporaba kletke boli?

Ob pravilni uporabi kletke ne smeš čutiti nobene bolečine. Zato moraš biti pozoren, da si izbereš tako, ki ti je prav. Če je kletka premajhna in je pretok krvi omejen, se lahko zgodijo neželjeni zdravstveni zapleti. Če ti je prevelika, pa ti bo lezla dol, kar pa prav tako ni zaželjeno.

Ko kletke še nisi navajen, se zna zgoditi, da bo občutek rahlo neprijeten. To bo minilo in sčasoma boš ob uporabi začel noro uživati.

Kadar kletko nosiš zelo dolgo časa, se lahko zgodi, da se ta drgne ob kožo in jo iritira. To enostavno rešiš tako, da nosiš čim bolj oprijete spodnjice, ki nudijo dovolj opore in preprečujejo, da bi se kletka preveč premikala.

Kako izbereš ustrezne kletke za penis?

Ko izbiraš kletko, je kot že omenjeno najbolj pomembna izbira velikosti. Predvsem pomembna je velikost obročka, tudi sama kletka pa ne sme biti niti premajhna niti prevelika. Idealno je, da glavica penisa počiva na koncu kletke in da je sečnica poravnana z režo na dnu. Priporočljivo je, da se izmeriš več kot enkrat, da bodo meritve res natančne in pravilne. Več o tem, kako ugotoviš pravo velikost, pa si lahko prebereš v tem vodiču.

Pozoren moraš biti tudi na material. Za začetnike so priporočljive silikonske kletke, ker se boš zaradi njihove upogljivosti lažje navadil na nepoznan občutek.

Plastične kletke so super za bolj izkušene uporabnike, ki si kletko želijo nositi dlje časa.

Kovinske kletke so bolj primerne za kakšne krajše seanse, ko si želiš res intenzivnega občutka.

Kako se kletke za penis nadenejo?

nošenje kletke za penis

Načeloma so kletke za penis sestavljene iz dveh delov - iz obročka, ki se za modi namesti okrog penisa in iz kletke, ki se zatem namesti na penis.

Pred natikanjem kletke ti priporočamo, da si najprej skrajšaš sramne dlake. Tako se te ne bodo zatikale in te cukale ter ti s tem uničile izkušnje. Britje ni najboljša rešitev, saj se kletka drgne direktno ob kožo. Bolje je, da del dlačic ostane na tvojem telesu.

Kletko pred uporabo tudi dobro umij z milom in mlačno vodo ali pa uporabi kar antibakterijsko čistilo za igračke.

Ko kletko natikaš, je priporočljiva uporaba lubrikanta. Najbolje je, da uporabiš kar EasyGlide lubrikant na vodni osnovi. Za tem pa najprej namestiš obroček za moda, potem pa kletko. Moda čez obroček najlažje dobiš tako, da ju vstaviš eno po eno in ne obeh naenkrat. Obstaja sicer par različnih stilov kletk, se pa načeloma vse natikajo v omenjenem vrstnem redu.

Ali lahko kletke za penis nosiš v javnosti?

Seveda! Če želiš, lahko kletke za penis nosiš tudi v javnosti! Eni moški jih na primer nosijo samo vsake toliko časa po nekaj ur naenkrat, spet drugi pa jih snamejo le takrat, ko jih je treba malo očistiti. Če je slednje nekaj, kar te zanima, potem je priporočljivo, da izbereš kakšno enostavnejšo kletko, ki bo pod oblačili kar se da neopazna.

PAZI! Če boš kletko nosil ves čas, je zelo pomembno, da jo v nujnem primeru lahko snameš tudi sam. To pomeni, da moraš imeti pri roki vedno še en rezervni ključ.

Ali greš s kletko lahko na stranišče?

Ker imajo skoraj vse kletke na koncu odprtino, greš lahko z njimi tudi na stranišče. Razlika je le ta, da s kletko ne moreš lulati stoje. In pomembno je, da ti kletka ni prevelika, saj se bi v tem primeru urin stekal po notranjosti.

Ne pozabi masturbirati

Če se torej odločiš, da boš kletko nosil po več tednov, mesecev ali let skupaj, je vmes vseeno priporočljivo, da ne abstiniraš ves čas. Redni orgazmi namreč zmanjšajo možnost za nastanek raka na prostati in zato je dobro, da masturbiraš ali seksaš vsaj takrat, ko kletko snameš. Važno je samo to, da doživiš orgazem in izliv.

Čiščenje kletke za penis

Če kletko nosiš v krajših intervalih, jo moraš dobro očistiti vsaj pred in po vsaki uporabi. To lahko storiš z mlačno vodo in blagim milom ali pa uporabiš antibakterijsko čistilo za igračke. Pazi le, da kletko dobro očistiš tudi med vsemi odprtinami.

Če kletko nosiš neprestano, jo moraš vsaj 2x na teden sneti in dobro očistiti. Ob enem se tudi dobro umij in si pristrizi dlake. Preostale dni pa kletko in penis skupaj očisti kolikor dobro se le da.

Stili kletk

Ena najbolj popularnih kletk, ki je primerna tudi za začetnike, je kletka CB 6000. Na voljo je v različnih barvah, velikostih in materialih, zato prav vsak lahko najde tisto, ki mu ustreza.

kletka za penis CB 6000

Večina ostalih kletk je pol odprtih za lažje čiščenje in več udobja, obstajajo pa tudi take, ki so popolnoma zaprte. Ali pa take, ki imajo še čepek za penis.

Nekateri preferirajo žičnate kletke, drugi pa se zadovoljijo s tistimi, ki nudijo tudi elektro stimulacijo. Skratka - izbire je res veliko, na tebi pa je, da izbereš tako, ki se ti zdi najbolj razburljiva in zanimiva.



Vse omenjene kletke za penis in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice