Ukroti ga s kletko za penis

Za drzne in predrzne

Poznate kletke za penis? Večini moškim se ideja o zaklepanju penisa, preprečevanju erekcije in orgazma zdi čudna in neprijetna, po drugi strani pa tudi zelo vznemirljiva. Pravzaprav ni tako grozna, kot sta morda slišali. Če bosta vedela kako se uporablja, bosta s partnerjem mogoče ugotovila, da vama je všeč, ko partnerica nadzor prevzame v svoje roke.

Kaj je kletka za penis?

Po videzu je to kar pove že ime – kletka v katero vstavite penis. Uporablja se v BDSM igricah, če jih še ne poznate si več o njih lahko preberete tukaj. Namenjena je popolnemu nadzoru spolnega vedenja tistega, ki kletko nosi, fizično preprečuje spolni odnos ali masturbacijo. Pravzaprav ima kletka za penis isto nalogo kot deviški pas pri ženskah v 17. stoletju, le da je namenjena moškim, poznamo jo tudi pod imenom deviška kletka. Od ostalih erotičnih igrač se razlikuje po tem, da se nosi dlje časa, kako dolgo seveda odločate sami.

Medtem, ko so kletke na voljo so v različnih oblikah in materialih - z večino prejmete tudi ključavnico, pa je namen pri vseh isti, in sicer ta, da preprečujejo orgazem in fizičen stik. Ponavadi so oblikovane tako, da je sprednji del odprt, kar omogoča uriniranje. Preprečevanje ali zadrževanje orgazma je erotična fantazija veliko moških, dodatno vznemirjenje pa doda misel, da je ta popolnoma odvisen od partnerice (ali partnerja).

Preprečevanje orgazma pa ne pomeni preprečevanje spolnega užitka, ampak samo zadrževanje do neverjetne sprostitve.

Kako uporabiti kletko?

kletka-za-penisČe sanjarite o tem, da bi bil vaš užitek popolnoma odvisen od partnerice in vas misel na uporabo deviške kletke vzburja, ji to povejte, pogovorita se o vajinih fantazijah in pričakovanjih. Pogovorita se tudi o strahovih in skrbeh, da izkušnja ne bo uničila vajinega odnosa.

Začneta lahko tako, da skupaj izbereta kletko, tako bosta izbrala tako, ki bo obema všeč, seveda mora biti pravilnih mer, zato pred nakupom izmerite dolžino in obseg penisa.

 

Naslednji korak je, da postavita meje:

- po kakšnem času lahko odkleneta kletko
- partnerica naj določi, kaj vse mora partner narediti, da si zasluži orgazem
- izberita besedo, ki jo lahko partner kadarkoli uporabi, ko želi odstraniti kletko. Zelo pomembno je, da po uporabi besede kletko takoj odstranita in se pogovorita o težavi

Priporočljivo je, da kletko vsakih nekaj dni odstranite in pregledate penis. Če opazite oteklino ali rdečico je ne nameščajte nazaj dokler ne izgine! Lahko se zgodi tudi, da je razlog ta, da je kletka za penis premajhna, v tem primeru morate kupiti večjo. Ko boste ugotovili, da je kletka dovolj velika in ne povzroča težav, jo boste lahko manj pogosto odstranjevali. Ko kletko odstranite, ne pomeni, da partner takrat doživi orgazem – o tem odloča partnerica, razen, če se nista dogovorila drugače.

Na začetku se lahko pojavijo težave, vendar ne obupajta, postavita krajši čas nošenja kletke, da se je oba navadita, nato pa lahko čas podaljšujeta.

Pogovor je tudi med uporabo zelo pomemben. Izmenjajta si občutke in misli, saj bosta le tako v tej BDSM igri lahko oba uživala.

Spodaj smo izbrali nekaj deviških kletk iz naše ponudbe:

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: