Kako se lotiti seksi striptiza za njega?

Ljubezen in spolnost

Si želiš preizkusiti striptiz, saj si si to že dolgo želela? Ne skrbi, zate imamo nekaj nasvetov, ki ti lahko pomagajo, da boš obnorela svojega moškega, obenem pa je seksi striptiz super popestritev dolgočasne rutine med pari, saj lahko prinese v spalnico novo vznemirjenje in strast.

Če sta v zvezi že kar precej časa in sta že navajena vsakodnevne rutine, ki vodi do seksa, ti bom predstavila, kako lahko le-to malce popestriš ;)

Tvoj moški te je do sedaj verjetno že večkrat videl golo, zaradi česar se zdi, da je kakršen koli »out of the box« seks izven tega sveta. Ne glede na to, ali sta v razmerju 5 mesecev ali 5 let, je slačenje preprost način, da v spalnico dodaš še nekaj strastnega... če si upaš!

Kar pogumno!

Na nek način je striptiz podoben dirty talk-u: sprva neprijeten, a preveč zabaven, ko ga enkrat preizkusiš. Če nisi naravno talentirana plesalka ali pa si sramežljiva, ti kozarec vina zagotovo ne bo škodil.

Samozavest je ključnega pomena

V spalnici je najpomembnejša samozavest, še posebej ko izvajaš striptiz oz. Ko se ga učiš izvajati. Nekaj dni pred tem začni vaditi svojo rutino v ogledalu, da boš glede tega res samozavestna. Izberi si, katero glasbo boš vrtela v ozadju, tako da se boš lahko prepustila čutnim ritmom. Razmisli tudi ali nameravaš zaplesati striptiz zanj na stolu ali kavču ali pa kar na postelji? Ali bo vpletena igra vlog? Lahko se preleviš v seksi šolarko. Pred velikim dnem ugotovi, kaj si tvoj dragi želi!

Erotično perilo

Ali razmišljaš, da bi se začela slačiti kar v pižami? Hmmm... menim, da to ne bo vžgalo. Striptiz je namenjen temu, da se slečemo. Če hočeš svojega moškega kar se da zapeljati, si pod oblačila (katerih bi morala obleči več kot ponavadi) nadeni seksi in erotično perilo, ki ga hraniš za posebne priložnosti.

Zakaj pa obleči več oblek kot ponavadi? Zato, ker želimo, da tvoj partner čaka kar se da dolgo, dokler ne slečeš vseh oblačil ;) Torej, razmisli o mrežastih nogavicah in podvezicah, visoke petke, urejeni lasje, katere si lahko ob seksi plesu mršiš. Vse to lahko skombiniraš z mini krilom in pa srajčko na gumbe, da bo slačenje še bolj vznemirljivo.   

Erotično vzdušje

Erotično perilo bo še bolj prišlo do izraza, če boš poskrbela za prijetno svetlobo, ki bo malce zatemnjena, številne sveče in pa njihov zapeljiv vonj. Če se striptiza lotevaš pozimi in imaš po možnosti kamin v spalnici, ti toplo priporočam, da v njem zakuriš ogenj, saj bo to dodatno pripomoglo k erotičnemu vzdušju med striptizom.

Kako začeti:

#1

Pokaži svojemu moškemu, da si prepričana v svoje poteze tako, da mu pokažeš klasično dekliško hojo (z dvignjeno glavo, z rameni nazaj in boki, ki se zibljejo iz leve v desno stran).

#2

Če si si za striptiz pripomoček izbrala stol, je to odlična izbira, saj bo tvoj dragi med plesom imel lep razgled na tvoja stegna pod mini krilom in še kaj drugega. Postavi eno nogo na stol in se zazibaj v ritmu glasbe.

#3

Medtem, ko izvajaš svoj seksi ples, zazibaj svoje boke, dokler se popolnoma ne obrneš stran od njega in slečeš svojo prvo plast - srajco. Srajco vrzi čez ramo, tako da mu pade v naročje.   

#4

Med plesom se skloni daleč, dokler tvoja zadnjica ne doseže popolne krivulje, in potem počasi spustiš krilo po stegnih. Ne pozabi pobožati svojih stegen, ko se dvigaš nazaj iz predklona. Moški radi gledajo, kako ženska boža njeno seksi telo, zato se po potrebi dotikaj stegen in božaj svojo zadnjico.

#5

Še naprej zibaj boke z ene strani na drugo, čuti glasbo, igraj se z lasmi in grizi svoje ustnice. Pokaži fantu, da se resnično počutiš seksi. Poskusi se nasloniti na steno ali stol in med premikanjem ob glasbi počasi drseti navzdol.  

#6

Sezuj čevlje. Stopi nazaj na stol in spusti čevelje na tla. Počasi začni slačiti tudi svoje sexy nogavice in podvezico. Poudarjamo: počasi. Pri tem koraku vzpostavi globok stik z očmi. Več kot je očesnega stika, bolj intenzivno bo tvoje seksi slačenje.  

#7

Sleci modrček. Uporabi enako taktiko, ki si jo uporabila za slačenje srajce, tako da se vrtiš in počasi odpenjaš modrček. Naj pade na tla in z rokami si pokrij prsi. Obrni se stran in pusti da se tvoj moški vzburja ob misli, da te bo kmalu videl golo. Med plesom ob glasbi počasi odstrani roke iz prsi in jih pelji po svojih razmršenih laseh.

#8

Odvrzi tudi spodnje hlačke! Ko vidiš, da je tvoj fant že dovolj vzburjen, začni slačiti tudi spodnje perilo. To lahko storiš tako, da se še enkrat skloniš in mu omogočiš na tvojo zadnjico pogled po pasje. Če se počutiš še posebej poredno, lahko spodnje hlačke držiš med zobmi in plešeš naprej, ali pa se začneš približevati svojemu moškemu.

#9

Čas je seksi! Nekateri pravijo, da je najboljši način za zaključek striptiza z oralnim seksom, mi pa pravimo, da naredita to, kar se vama zdi prav! Če si se že odpravila na pot »lap dance-a« in si tudi ti vzburjena, preprosto skoči na njega in ga zajahaj.

So ti vsebine, ki jih pišemo zate všeč? Potem nas spremljaj tudi na družabnih omrežjih, Facebook in Instagram. Naročiš pa se lahko tudi na naš YouTube kanal, da boš vedno na tekočem z novimi video vsebinami, ki jih pripravljamo zate.

Barbara
bio_barbara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice