Bodi sexy tudi s kakšnim kilogramov preveč!

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Se tudi ti zaradi kakšnega kilograma preveč ne počutiš sexy in se ti zdi, da partnerju nisi privlačna? Mi imamo zate nekaj nasvetov, kaj lahko oblečeš, da boš v postelji zapeljiva in se boš počutila bolj samozavestno in sexy. Najprej pa je potrebno, da nehaš poslušati druge in se obremenjevati s tem kaj si bodo mislili. Če si všeč sebi, mnenje ostalih pravzaprav ni pomembno, kajne? Preberi katero perilo za močnejše je najprimernejše zate.

Si že razmišljala o tem, da bi si privoščila sexy spodnje perilo in tako presenetila partnerja, pa ne veš kaj je primerno zate, ker imaš nekaj kilogramov preveč? Ni potrebno, da oblečeš odprte modrčke in hlačke v katerih se ne boš počutila dobro, zelo sexy si lahko tudi v perilu, ki bo skril nepravilnosti in lepo poudaril tvoje obline, vedeti moraš le kako lahko to storiš in zato smo tukaj mi, da ti pri izbiri pomagamo.

Po naših izkušnjah, močnejše ženske največkrat želijo skriti trebuh. To najlažje storiš s spalno srajčko ali negližejem. Izbiraš lahko med različnimi modeli, od bolj oprijetih do širših, ki padejo ob telesu, skrijejo trebuh in maščobne blazinice, hkrati pa so še vedno zelo zapeljivi.

Poudari svoje prednosti!

Čeprav želiš nepravilnosti kar se le da skriti, moraš izbrati perilo, ki bo hkrati tudi poudarilo tvoje obline na katere si ponosna. Če imaš velike prsi, ki jih želiš izpostaviti, si izberi negliže z globljim dekoltejem, če si bolj pogumna pa takega brez košaric! Kombiniraš ga lahko tudi s pasom za nogavice in sexy samostoječimi nogavicami, ki bodo tvojemu videzu dale piko na i, partner pa se ti ne bo mogel upreti.

bodi-za-mocnejseZadnjico lahko poudariš s čipkastimi hlačkami ali tangicami, izbereš lahko tudi take, ki imajo odprto mednožje, da jih ne bo potrebno sleči.

Popularni so tudi korzeti, saj te v pasu lepo stisnejo, skrijejo maščobne blazinice in tvojo postavo lepo oblikujejo. Njihova slaba stran je le ta, da so nekoliko manj udobni.

Če se v oblačilih, ki pokrijejo zelo malo ne počutiš dobro, obleci catsuit, ki bo telo lepo prekril, hkrati pa bo, ker so večinoma narejeni iz prosojnega materiala, pokazal ravno dovolj, da boš svojemu moškemu zmešala glavo.

Možnosti je ogromno. V naši ponudbi, namenjeni prav močnejšim ženskam, boš našla tudi bodije z dolgimi rokavi, modrčke brez košaric in hlačke z odprtinami … Izberi tak kos v katerem se boš TI počutila najbolje, samozavestno in zapeljivo. Seveda lahko s partnerjem kakšen kos izbereta tudi skupaj. Vprašajte ga v čem si vas želi videti, tako bosta utrdila odnos in ga nekoliko popestrila.

Če si pogumnejša pa ga preseneti v kostumu. Obleci se v sexy služkinjo, ki bo ustregla vsem njegovim željam, ali pa v medicinsko sestro, ki bo poskrbela za njegove potrebe.

Zapomni pa si predvsem to: če si te tvoj partner želi videti golo ali v sexy spodnjem perilu, so mu tvoje obline všeč in se jih ne smeš sramovati ali se zaradi njih slabo počutiti! Uživaj v svojem telesu in v vročih igricah, ki bodo v sexy spodnjem perilu, ki ga boš izbrala, zagotovo še bolj strastne in vznemirljive.

Spodaj poglej nekaj najbolj prodajanih kosov perila za močnejše:

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice