Podaljšek za penis za boljši seks

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Podaljšek za penis je ena od možnosti, ki jih lahko izberete, če vaše spolno življenje trpi zaradi majhnosti vašega penisa. Preverjeno dejstvo je, da veliko moških meni, da je njihov penis premajhen, pa čeprav je povsem normalne velikost, ali celo večji od povprečja. Veliko težav, ki se tičejo penisov je psihološke narave, če pa vseeno mislite, da potrebujete nekaj dodatnih centimetrov v dolžino in širino, ali pa je to le želja vašega partnerja ali partnerice, potem je podaljšek vaša rešitev.

podaljsek-really-ample-xlČe si ne želite trajno povečati penisa, pa vseeno hočete biti “večji” med seksom, je podaljšek za penis najboljša izbira, ki si jo lahko zamislite! Poznani tudi pod imenom tulec za penis, ali angleško “penis sleeve”, podaljški za penis zadovoljijo želje večine moških. Poleg tega pa zagotavljajo dodatno stopnjo stimulacije za partnerja.

Podaljški za penis so ena najbolj pogostih moških seks igrač, saj kot veliko drugih moških pripomočkov ponujajo dodatno stimulacijo in vznemirjenje, tako za moškega kot žensko. Penis podaljšek je priprava v obliki penisa, ki se prilega veliko različnim velikostim.

Iz kakšnega materiala so?

Dandanes je večina podaljškov narejenih iz plastičnih polimerov, silikona ali gume. Oblika podaljška za penis je cilindrična, podobna obliki naravnega penisa. Material je povečini zelo elastičen, tako da ga lahko uporabljajo moških vseh velikosti penisa. En konec tulca ima odprtino, v katero vstavite penis, tako da pokrije glavico in dolžino penisa. Včasih ima podaljšek za penis tudi nastavke za moda.

Nekateri podaljški imajo znotraj in zunaj dodane mehke špice, bunkice, valove, luknje in druge oblike. Te zagotavljajo še večji, bolj intenziven užitek ob spolnem odnosu.

podaljsek-za-penisPrednosti podaljškov za penis je več:

  • Bunkice in ostale dodane funkcije zagotavljajo dodatno stimulacijo za žensko. So zanimivi za pare, ki si želijo raziskati neodkrite užitke njunih teles.
  • Podobno kot kondomi tudi oni nudijo dodatno stimulacijo tistemu, ki ga nosi.
  • Uporaba podaljška da moškemu psihološki zagon, saj rešuje nekatere psihološke blokade, ki se lahko manifestirajo v povsem fizični obliki, kot je mehka erekcija ali impotenca.

Ne pozabite, da se mora podaljšek dobro prilegati. Pretesen vas bo spravil v neugodje, kar med seksom gotovo ni zaželeno, preveč ohlapen tulec pa se lahko premika ali celo pade s penisa med spolnim odnosom. Nekateri materiali lahko na določenih tipih kože povzročijo iritacijo, srbenje ali rdečico, še posebej v kombinaciji z napačnimi lubrikanti, ali brez uporabe le-teh.

Z uporabo podaljška za penis se boste čutili močnejši, širši in daljši. Tako lahko izboljšate seksualno izkušnjo z vašim partnerjem brez slabih strani trajne povečave penisa. Dodane špice, bunkice in grudice ter lahkota uporabe pa bodo stimulacijo med seksom ponesle v višave.

Kaj še čakate, pohitite in izboljšate vaše spolno življenje!

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice