Si za seks v troje?

Ljubezen in spolnost

Trojček je želja skoraj vsakega moškega pa tudi nekaterih žensk. Mnogi ste v njem uživali, še več pa vas je verjetno takih, ki o tem še vedno le sanjarite. To je lahko naravnost fantastična izkušnja, lahko pa tudi uniči odnos. Da bo izkušnja res odlična, je dobro, da upoštevate nekaj stvari. Torej, kakšna so pravila za seks v troje?

Večina moških sanja o seksu z dvema ženskam, pravzaprav pa »trojček« odpira veliko možnosti in poljubno število oseb, ki se skupaj predajajo užitkom. V tem članku se bomo osredotočili predvsem na seks enega moškega z dvema ženskama in ene ženske z dvema moškima.
Za vas smo pripravili 7 pravil, ki zagotavljajo odličen trojen užitek.

Če ste samski pravil za vas pravzaprav ni. Vse kar morate storiti je, da najdete še dve osebi, ki bi to izkušnjo radi doživeli skupaj z vami. Če pa ste v razmerju se nekoliko zaplete, sploh, če partner nad tem ni tako navdušen kot vi.

1. FANTAZIRAJTE

Glavni razlog, da seks v troje povzroči razkol v razmerju je ta, da se par že na začetku ni o tem odkrito pogovoril. Če se eden od partnerjev ne počuti dobro in se »čuti« prisiljenega oz. na to pristane le zato, da bi ugodil drugemu se ne bo dobro končalo. Prepričajte se, da si seksa še z eno osebo zares želita oba, šele nato lahko začnita fantazirati. Skupaj!

To najlažje storita med seksom, in sicer tako, da med sabo izmenjata želje, kaj si bi želela, da stori tretja oseba, če bi bila v tem trenutku z vama v postelji.

Nato se s partnerjem pogovorita o tem kaj ste čutili ob misli na tretjo osebo, kakšne občutke vam je to vzbudilo, je bil seks bolj vroč in vznemerljiv kot običajno? Nekateri pari ugotovijo, da že fantaziranje popestri njuno spolnost in sploh ne naredijo naslednjega koraka.

2. POSTAVITE MEJE

Omejitve in meje so pomembne, prav tako je to enostaven način, da se stvari ne bodo zapletle. Na primer, če želite, da partner doseže vrhunec z vami, ne z drugo osebo, če ne želite določenih položajev … vse to morate razčistiti.

Nikoli ne prekršite pravil, ki sta jih postavila! Seveda jih lahko spremenita naslednjič, če se bosta odločila, da izkušnjo ponovita, vendar o tem razpravljajta s treznimi glavami.

3. NE IZBERITE PRIJATELJA

Ko bosta vedela kaj si želita in česa ne, je čas, da izbereta tretjo osebo. Ne izberite nekoga, ki ga poznate, saj to v večini primerov prinese težave. Če iščete moškega, ga boste verjetno našli lažje kot žensko. Odlično mesto za spoznavanje so različni klubi, ki pa jih ni veliko, zato je največ možnosti, da boste partnerja našli na internetu.

4. BODITE VSI SEZNANJENI S PRAVILI

Ko boste našli tretjega partnerja je čas za … pogovor. Pomembno je, da vsi trije veste kaj si želite in kaj pričakujete. Tretji osebi povejta kakšna pravila sta postavila, kakšna so njena pravila, kaj želi početi in česa nikakor ne.

kondomi5. UPORABITE ZAŠČITO

Verjetno nam ni treba poudarjati, da med seksom VEDNO, uporabite zaščito.

6. NE BODITE SEBIČNI

Po petih korakih ste končno pripravljeni za akcijo! Ne bodite sebični, vsi trije morate biti vključeni v dogajanje prav v vsakem trenutku. Moški morate poskrbeti, da bo užitek trajal kar se le da dolgo, zato poskušajte zadržati orgazem. Dobro je, da se več posvečate svojemu partnerju, da ta ne bi dobil občutka, da ste nad tretjo osebo bolj navdušeni, vseeno mora pa biti ta vedno vključena!

7. PO SEKSU SE POSLOVITE

Ne dovolite, da tretja oseba po seksu pri vas prespi. To namreč ni dobra ideja, predvsem, če ste v tem novi, saj s partnerjem potrebujeta čas, da se po tej izkušnji pogovorita in spet povežeta.

Pomembna je tudi iskrenost! Partnerju iskreno povejte ali vam je bila ta izkušnja všeč, v čem ste uživali in v čem ne ter ali bi jo ponovili. Povsem normalno je, da eden ali oba občutita ljubosumje in negotovost.

Če boste upoštevali zgornja pravila bo seks v troje za vse tri to čudovita izkušnja, ki jo boste brez dvoma želeli ponoviti.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice