Kaj storiti, ko upade erekcija?

Nasveti za boljši seks

Mnogi se ne zavedajo dejstva, da za moške ni pomemben le začetni trenutek pridobivanja erekcije, temveč, da so zelo pomembni tudi trenutki, ki sledijo in ki otrdelost ohranjajo. Na samo erekcijo vplivajo številni dejavniki, na katere ne moremo vplivati in zato je zelo pomembno, da partnerica pokaže svojo podporo in razumevanje. Jeza in užaljenost situacijo namreč le še dodatno otežita, obstaja pa veliko bolj učinkovitih načinov kako se soočiti z nastalo situacijo.Upadla erekcija

Predvsem je pomembno to, da za nastale težave nikoli ne krivite svojega partnerja. Noben moški si ne želi tega, da mu med seksom upade erekcija kot tudi ne drži, da ga partnernica ne bi dovolj vzburjala. Za upad erekcije ni kriv nihče, saj so vzroki najbolj pogosto psihičnega izvora. Ko torej pride to te neprijetne težave si vzemita nekaj minut odmora in se sprostita nato pa nadaljujta s predigro in poskusita ponovno oživiti strast med vama. Upad erekcije namreč ne pomeni, da je sedaj konec seksa, pomeni le, da je ponavadi treba spremeniti spolni položaj in počasi začeti znova.

Največja napaka, ki jo moški lahko v tem primeru stori je, da ga začne skrbeti, da se mu bo to spet ponovilo in ravno ta frustracija je lahko na koncu res tista, ki povzroči ponoven upad erekcije. Sprejmite svojo težavo in se o njej pogovorite s svojo partnerico, ki se vam lahko v postelji sedaj še malo bolj posveti in izpolni vaše spolne želje.

Bathmate Hydro-pumpicaDa bi preprečili upad erekcije je zelo pomemben zdrav način življenja, kar pomeni zdrava prehrana, veliko gibanja, izogibanje alkoholu in tobaku ter uživanje zadostne količine vitaminov in mineralov. Dobra cirkulacija krvi je ključna za trdo erekcijo in zato je zelo pomembno, da se veliko gibate.

S telesno vadbo boste namreč izboljšali svoj krvi pretok in tako vplivali tudi na svoje spolno življenje. Še en zelo pomemben dejavnik je vsesplošno dobro počutje za katerega poskrbi uravnotežena prehrana.

Izogibajte se maščobam in sladkorju, jejte veliko sveže zelejenave in sadja, rib in izdelkov, ki vsebujejo sojo. Na erekcijo vplivajo tudi številna zelišča kot so pripravki iz glinsenga. Da boste polni energije in spočiti ne smete pozabiti na vitamine.

Raziskave so pokazale, da na trdnost erekcije vpliva tudi vsakodnevna masaža penisa in mod. Z masiranjem intimnih predelov boste izboljšali krvni pretok in vaša erekcija bo bolj čvrsta.

Seveda pa obstajajo tudi različni erotični pripomočki in tablete, ki pomagajo ohraniti trdo erekcijo. Za podaljšanje in okrepitev erekcije so tako na voljo različni obročki, kreme in spreji. Erekcijski obročki so na voljo v različnih oblikah in izdelani iz različnih materialov, vsi pa vam bodo pomagali pri ohranjanju erekcije.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice