Kako do najboljšega oralnega seksa?

Nasveti za boljši seks

Verjetno ni moškega na svetu, ki bi se branil dobrega oralnega seksa, ki pa ni le odličen način kako zadovoljiti moškega, temveč tudi žensko. Medtem ko nekateri niso najbolj navdušeni nad to obliko spolnosti, pa drugi nanjo prisegajo in se zavedajo, da je odlična popestritev spolnosti, ki lahko tako moškega kot tudi žensko pripelje do božanskih občutkov. Da bo tudi vajin oralni seks nepozaben, upoštevajte naslednje nasvete!

Poskrbite za raznovrsten in razburljiv oralni seksBanana

Monotonost in predvidljivost sta tisto kar lahko zelo hitro ubije strast v vsakem spolnem odnosu, tudi pri oralnem seksu. Ta mora biti raznolik, razburljiv in popolnoma nepredvidljiv in to velja tako za moške kot tudi za ženske. Kadar gre za zadovoljevanje moškega mora ženska uporabljati svoj jeziček, ga vrteti in z njim drseti gor in dol, penis poljubljati in ga obenem masirati z rokami. Posvetiti se mora tako glavici penisa kot tudi njegovemu korenu, ga enkrat masirati nežno, naslednji trenutek pa bolj močno. V usta vzemite njegovo glavico ter poglabljajte globino dokler gre. Ko je partner tik pred orgazmom, gibe upočasnite in tako podaljšajte oralni seks, orgazem pa bo še močnejši in bolj intenziven. Zelo občtuljiv pa je tudi presredek, predel med penisom in anusom, vaše pozornosti pa bodo hvaležna tudi jajčka. Med oralnim zadovoljevanjem partnerja glejte v oči in mu pokažite, da v obdelovanju njegovega korenjaka neizmerno uživate, verjemite, njegov užitek bo zaradi tega še večji. Raznolikost in miganje z jezikom pa ne velja le za ženske, temveč tudi moške, ki bi radi oralno zadovoljili svojo partnerico. Ne gre le za lizanje njene vagine in klitorisa, temveč morate z jezikom krožiti, jo spodaj poljubljati in dražiti vhod v njeno vagino, pri tem pa uporabljati tudi prste. Poljubljajte jo po notrani strani stegen in jo dražite preden jo pripeljete do vrhunca.

Uporabite različne dodatke

Da bi bil oralni seks še bolj vroč in poreden lahko uporabite različne seksi pripomočke kot je na primer kocka ledu, ki prebudi vse čute in jih naredi še bolj občutljive za dotike. Za še bolj pestro dogajanje bodo poskrbeli tudi različni trakovi in lisice s katerimi ga lahko zvežete, da bo partner popolnoma nemočen med oralnim zadovoljevanjem. Zaradi tega se bosta oba počutila še bolj razgreto, eden zato, ker bo imel popoln nadzor nad dogajanjem, drugi pa zaradi občutka podrejenosti. Žensko lahko dodatno vzburite tudi tako, da si pomagate z vibratorjem, sicer pa ji pustite, da vodi vaše roke in glavo, zlasti na začetku vajine zveze, ko še spoznavata kaj je drugemu všeč in kaj ne ter kaj ga vzburja.

Jejte muco

Najbolj priljubljeni položaji

Zagotovo ste tudi vi že slišali za položaj 69 in ga tudi prakticirali, poleg tega pa obstajajo tudi številni drugi položaji, ki so odlični za oralno zadovoljevanje partnerja. Za vse začetnike je najbolj priporočljiv položaj, ko ona leži na postelji z razprtimi nogami ali sedi na robu postelje, ko je situacija obratna in ona zadovoljuje njega, pa naj moški stoji ali leži na postelji. Položaj 69 je odličen takrat kadar se partnerja zadovoljujeta istočasno. Moški lahko svojo partnerico oralno zadovolji tudi tako, da se mu ona vsede na obraz ali pa kleči na vseh štirih.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice