Ženska erotična oblačila

Erotične igračke

Z izbiro pravega erotičnega perila lahko svojemu partnerju uresničite vse njegove najbolj vroče fantazije in ga popeljete do užitkov, ki bodo pretresli njegov svet. Ženske lahko danes izbirajo med zelo bogato ponudbo zapeljivega, čutnega in erotičnega spodnjega perila, korzetov, ženskih nogavic in različnih erotičnih kostumov nad katerimi bodo zlasti navdušene tiste najbolj predrzne dame!

Erotično spodnje perilo

Seksi erotično periloZapeljivo spodnje perilo iz čipk in različnih prosojnih materialov je zagotovo eden izmed najbolj pogostih in priljubljenih erotičnih pripomočkov, s katerim zelo enostavno in hitro začinimo posteljne igrice ter spodbudimo domišljijo. Različni modrčki in spodnjice kot so tangice ali brazilke prihajajo v vseh možnih barvah, seveda pa sta najbolj vroči in strastni črna in rdeča, ki se jim ne bo mogel upreti noben moški. Erotična je lahko tudi bela, ki pa je predvsem namenjena za poživitev noči kot je poročna. Poleg čipk sta zelo priljubljena materiala tudi svila in saten, perilo pa je na voljo tudi v obliki različnih seksi korzetov, ki poudarijo obline na pravih mestih, zraven seveda sodijo tudi seksi podvezice in nogavice ter različne kombineže, ki burijo domišljijo. Pri nakupovanju erotičnega spodnjega perila se osredotočite na to kaj je partnerju všeč in ga najbolj vzburi, seveda pa morate upoštevati tudi lastne želje in izbrati predvsem perilo v katerem se boste počutili predvsem udobno. Če to ne bo prave velikosti ali se boste v njem počuti neudobno, potem v njem ne boste mogli izgledali zapeljivo, seksi in samozavestno.

Erotični kostumi in obleke

Druga zelo priljubljena oblika ženskih erotičnih oblačil so različni kostumi s pomočjo katerih lahko oživite vajine najbolj predrzne misli. Seksi igrice so odlična popestritev spolnosti, da bi bile še bolj vroče, pa bodo poskrbeli seksi kostumi sobaric, medicinskih sester, itd. Sem sodijo tudi različne erotične obleke katerih glavna lastnost je predvsem ta, da več razkrijejo kot skrijejo in le malo prepustijo domišljiji. Izdelane so lahko iz različnih materialov kot je usnje, lateks, čipke ali prosojni materiali, so kratkega kroja in odprtih dekoltejev ali pa v obliki kombinezonov in izdelane iz mrežastega materiala. V njih se boste počutiti vroče in seksi, vaše ljubezensko življenje pa bo znova zaživelo!

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice