Naj bo letošnje Valentinovo nekaj posebnega

Ljubezen in spolnost

Potrebuješ idejo za super Valentinovo darilo? Mislili smo prav na vse! Tako na zaljubljene pare, kot tudi samske.

Darila za zaljubljene pare:

S partnerjem nimata navade, da si za Valentinovo poklanjata darila ali pa vama je dovolj pocukranih medvedkov, srčkov in bombonier?

Za vaju imam nekaj odličnih predlogov za obdarovanje! Lahko jih bosta uporabljala v paru ali pa samostojno, predvsem pa bodo popestrila vajino spolno življenje. Zagotavljam vama, da bo to darilo najboljše do zdaj in ga zagotovo ne bosta uporabljala samo na praznik zaljubljencev ;) .

Vsak rad nekoliko eksperimentira v postelji, saj si res ne želimo, da seks postane rutina, kajne? Zagotovo sta tudi vidva že razmišljala o tem, da bi preizkusila kakšno igračko in, če sta iskala primerno priložnost – boljše od Valentinovega je ni. Izbira je res velika, zato le pobrskajta med spodnjimi predlogi:

Darilni komplet 14-Days of Love

Preseneti svojega ljubimca s tem čudovitim darilnim kompletom LoveBoxxx in uživajta z različnimi igračami in dodatki!

Darilni komplet 14 Days of Love sestavlja škatla v obliki srca z 14 predelki. Odpri vsak dan en predelek in eksperimentiraj z novo igračko vsak dan.

Ta komplet je odličen za popestritev tvojega spolnega življenja in zato, da lahko poskusiš nekaj novega vsak dan za dva tedna. Zaradi čudovite oblike škatle je ta komplet popolno darilo za vsako priložnost.  

8 delni komplet Panthra Gato

8 delni komplet Panthra

Ta 8 delni komplet vsebuje vse, kar potrebuješ za vznemirljivo noč v spalnici. S kompletom boš prejel/a tudi priročno torbico, v katero lahko vse igračke diskretno pospraviš. 

Komplet vsebuje:

  • vibrator,
  • analni čep,
  • lisice za zapestje,
  • lisice za gležnje,
  • bič,
  • šeškalo,
  • masko in
  • ovratnico s povodcem

Vibracijske hlačke PantyRebel

Gre za vibracijske hlačke, ki poleg stimulacije nudijo dodatno vznemirjenje, saj lahko daljinski upravljalnik predaš partnerju in tako je tvoj užitek popolnoma v njegovih rokah.

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Na zunaj je vibratorček povsem neopazen, s čimer so vibrirajoče hlačke hkrati diskretne in vznemirljive. Nosiš jih lahko pod vsakim oblačilom. Hlačke so tudi izjemno tihe, zato ni strahu, da bi te kdo zalotil. 

Na voljo so štirje različni modeli hlačk: dva modela tangic, klasične hlačke in boksarice. 

Multi vibrator Satisfyer Endless Joy

Vibrator Satisfyer Endless Joy je večnamenski vibrator. Pohvali se lahko s 3 močnimi motorji - en se nahaja na dnu, dva pa v vsaki od konic, uporabiš pa ga lahko za različne namene, tako solo kot v paru.

Z zaobljeno obliko in mehkim, prijetnim materialom ponuja Endless Joy nešteto načinov raziskovanja.

V okroglo odprtino lahko vstaviš penis in ga uporabiš kot vibracijski obroček za penis. Z njim pa lahko preizkusiš tudi stimulacijo klitorisa, točke G ali P, bradavičk, mod, presredka ali ga uporabiš kot dodatek k svojemu najljubšemu dildu.

Kaj pa če nimam partnerja?

Dejstvo, da nimaš partnerja še ne pomeni, da bi za Valentinovo moral ostati ostati praznih rok. Če si želiš, da bi bil ta dan vseeno nekaj posebnega, si privošči popolno darilo za razvajanje, ki bo poskrbelo za orgazmične trenutke kar celo leto!

Dekletom predlagam naslednje:

Rabbit vibrator Bloom - The Violet

The Violet (Vijolica) je eleganten rabbit vibrator iz kolekcije Bloom. Zaradi lepe oblike tako vibratorja kot embalaže sodi izdelek med nepogrešljive erotične igrače za vsako žensko.

Vibrator je opremljen z edinstveno tehnologijo drsenja, ki olajša prilagajanje igrače lastnim željam. Deluje povsem preprosto: vklopiš vibracije in s tipko na ročaju izbereš svoj najljubši vzorec. Nato s palcem povlečeš v levo ali desno čez liste, s čimer povečaš ali zmanjšaš moč vibracij. Na voljo je 5 različnih vzorcev in 5 hitrosti.

Vibrator Satisfyer Curvy 2+

Vibrator Curvy 2+ je priročen vibrator, ki za delovanje uporablja zračni tlak. Njegovi valovi nežno in čutno stimulirajo ščegetavček v različnih intervalih, ne da vibrator pride v neposreden stik s kožo.

Medtem ko za klitoris skrbijo zračni valovi, mehka glava stimulatorja nežno boža sramne ustnice. Igračka ima namreč mehka silikonska usta, ki objamejo klitoris in ga nežno posesajo vase. Če pa jo obrneš, imaš na voljo čudovit stimulator G-točke z močnimi vibracijami. Curvy 2+ ti torej omogoča dvojno zadovoljstvo!

Fantom pa:

Pulzirajoči vibrator prostate P-Tap

Spoznaj pulzirajoči vibrator prostate P-Tap, s katerim lahko popelješ stimulacijo prostate na višjo raven.

Vibrator ponuja pulzirajoč vrh3 hitrosti vibracij in 9 vzorcev, ki prinašajo intenzivno masažo prostate. Izdelan je tako, da stimulira tudi presledek.

P-Tap ima 2 zmogljiva motorja, ki delujeta ločeno. Igračko lahko upravljaš z brezžičnim upravljalnikom, napolniš pa jo z USB kablom.

Masturbator Melissa Laure

Masturbator Melissa Laurel vse tvoje želje spremeni v resničnost in ti je vedno na voljo. Realistični model ti ponuja svilnato mehak in realen občutek.

Notranjost z dražilno strukturo skrbi za še dodatno stopnjo stimulacije. Material se med prodiranjem upogne in premika v skladu s tvojim ritmom.

Te zanima še več?

Ne skrbi, zate imamo še veliko izdelkov, med katerimi lahko najdeš popolno Valentinovo darilo! Še boljše pa je, da so v naši Valentinovi akciji, ki traja od 1.2. do 7.2. 2021, izdelki znižani za norih 30% in to kar 9 blagovnih znamk.

Noro Valentinovo akcijo preveriš TUKAJ.

Če imaš kakršno koli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih - Facebooku in Instagramu. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Za še več zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk, pa se lahko naročiš tudi na naš YouTube kanal.

Maja
bio_maja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice