Mono Flex je vrhunski Satisfyerjev rabbit vibrator

Erotične igračke

Mono Flex rabbit vibrator je idealen zate, če ti je všeč simultana stimulacija klitorisa in nožnice! Je tako priljubljen in vsestranski, da bi ga v svoji zbirki morala imeti prav vsaka ženska.

Če te zanima, zakaj je tako, potem beri naprej!



Zakaj izbrati Mono Flex

  • Dvojna stimulacija: Mono Flex je vibrator z dvojno stimulacijo, ki te lahko pripelje do dvojnih orgazmov; G točke in klitorisa naenkrat!
  • Tiho delovanje: uporabniki so navdušeni nad tem, kako tih je. Tudi na najmočnejši stopnji vibriranja je zelo diskreten.
  • Dva motorja: navdušuje tudi z elegantnim dizajnom, ki v sebi skriva kar dva motorja. Enega v daljšem delu za notranjo stimulacijo, drugega pa v krajšem za stimulacijo klitorisa.
  • Kvaliteten silikon: narejen je iz kvalitetnega in telesu varnega silikona, ki je na dotik izjemno mehak in prijeten.
  • Silikon flex: pohvali se lahko s tehnologijo “Silicone flex”, kar pomeni, da je vibrator prožen in noro udoben za uporabo.
  • Vodoodpornost: vibrator je vodoodporen, zato ga lahko uporabljaš tudi pod tušem ali v kadi.
  • USB polnjenje: Idealno je tudi to, da se Mono Flex polni z USB polnilcem, zato ne rabiš skrbeti za menjavo baterij. ne samo, da na dolgi rok prihraniš in skrbiš za okolje, tudi nikoli se ti ne bo zgodilo, da je baterija izpraznjena, ti pa doma nimaš rezervne baterije.
  • Aplikacija Satisfyer Connect: vibrator je združljiv z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect, ki naredi izkušnjo še bolj vrhunsko! Več o njej pa malo kasneje.

satisfyer connect

Uporaba Mono Flex

Polnjenje

Pred prvo uporabo vibrator najprej do konca napolni. Dokler se polni, bo lučka utripala, ko je napolnjen pa lučka samo neprestano sveti.

Polni se z magnetnim USB polnilcem. Polnjenje povprečno traja 2 uri, igračko pa lahko po tem uporabljaš kar do 3 ure.

Čiščenje

Pred in po vsaki uporabi moraš igračko dobro očistiti. Ker je vodoodporna, lahko to enostavno storiš z mlačno vodo in blagim milom, še bolj priporočljiva pa je uporaba antibakterijskega čistila za igračke. Za tem jo posuši na zraku ali pa obriši s krpo, ki ne pušča vlaken.

Upravljanje Mono Flex

mono flex

Mono Flex lahko uporabljaš na 2 načina - z aplikacijo ali pa kar z gumbki na držalu vibratorja.

Za prižig spodnji gumb držiš par sekund, na isti način pa igračko tudi ugasneš.

S pritiskom na gumb “+” večaš intenzivnost vibracij, z “-” pa jih manjšaš.

S spodnjim gumbom preklapljaš med vzorci vibracije, če pa želiš na prejšnji način vibriranja, to dosežeš s pritiskom na zgornji gumb.

Ker lahko vse prilagajaš posebej, je različnih kombinacij kar 50! Z aplikacijo pa je teh praktično neskončno.

Aplikacija

Aplikacija je nadvse enostavna za uporabo, poleg vsega pa je tudi v slovenskem jeziku.

Igračko lahko s pomočjo aplikacije res popolnoma prilagodiš svojim željam in potrebam ter ustvariš vzorce in vibracije, ki so popolnoma po tvojem okusu.

Če ti je neka sekvenca, ki si jo naredila, še posebej všeč, jo lahko tudi shraniš in deliš z drugimi uporabniki aplikacije. Uporabljaš pa lahko tudi vse shranjene vzorce drugih!

Poleg tega se lahko preko aplikacije povežeš s partnerjem, kjerkoli na svetu že je. Tako mu prepustiš nadzor nad svojo igračko in igra bo še bolj vznemerljiva.

Za odkritje še več skrivnosti aplikacije pa se v raziskovanje podaj kar sama. Da ti ne razkrijemo vseh sočnih podrobnosti!

Zakaj se imenuje “zajčji” oziroma “rabbit” vibrator?

rabbit vibrator

Ko so dvojni vibratorji postali popularni, je bil del za klitorisno stimulacijo v obliki zajčka. Tako je bilo zato, ker je bilo na Kitajskem takrat prepovedano izdelovati in prodajati seks igračke.

To jih seveda ni ustavilo! Začeli so z izdelavo živobarvnih dvojnih vibratorjev, stimulatorji klitorisa pa so bili v obliki različnih živalic. Še pred zajčkom so bili namreč popularni razni bobri in želve. Ker te naprave niso spominjale na moški spolni ud, so jih lahko izdelovali in prodajali.

Kmalu so take igračke postale tako popularne, da so jih začeli prodajati tudi v Ameriki. Tam se je najbolje prodajal ravno tak z zajčkom. Zaradi tega je zajček oziroma rabbit vibrator danes sinonim za vse igračke, ki so narejene na podoben način.

Mono Flex in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice