Ashley Rose je vedno pripravljena na akcijo!

Erotične igračke

Če si želiš kvalitetnega in cenovno ugodnega masturbatorja, potem sta Ashley Rose in znamka Friend With Benefits nalašč zate!

Ashley Rose je dekle, ki je vedno pripravljeno na akcijo! Ne samo, da je prijetna na pogled, je tudi fantastična na otip!

Ta mega masturbator je narejen iz mehkega in telesu prijaznega silikona, ki ob dotiku spominja na kožo. Je izjemno mehek, a hkrati trd, zaradi česar se ob uporabi prijetno upogne in premika usklajeno s tvojim ritmom.

Dobiš pa kar dva masturbatorja v enem! Ashley Rose ima dve odprtini - vaginalno in analno. Vsaka ima svojo unikatno rebrasto površino, zato bo stimulacija še bolj posebna in nepozabna.

Komu je Ashley Rose namenjena

Masturbator je namenjen moškim, ki si želijo realistične igračke, ki med uporabo nudi res realistične občutke.

ashley rose

Še posebej je idealna za tiste, ki si želijo natrenirati vzdržljivost v postelji! Ravno zaradi izjemno realističnega občutka je ta mega masturbator popoln pripomoček za vadbo edginga; ko se tik pred orgazmom ustaviš, malo počakaš in potem nadaljuješ. S tem gradiš stamino in sčasoma boš med seksom zdržal dlje časa kot kadarkoli prej. Seveda je za to potrebno vaje, ampak kdo bi se tega branil, če vmes lahko tudi uživaš!

Uporaba

Uporaba masturbatorja je čisto enostavna in intuitivna. Edina napaka, ki jo lahko narediš, je ta, da ne uporabiš lubrikanta. Nujno je, da izbereš takega na vodni osnovi. Tako boš igračko po uporabi tudi lažje očistil. Nikakor pa ne uporabljaj olja. Uživaj!

Čiščenje

Masturbator pred prvo uporabo in po vsaki uporabi dobro očisti. To storiš z uporabo blagega mila in mlačne vode, še bolj priporočljiva pa je uporaba antibakterijskega čistila za igračke. Če boš lepo skrbel zanj, ti bo uslugo vračal še dolgo časa!

Ko se masturbator popolnoma posuši, nanj nanesi še puder za obnavljanje masturbatorja. Tako preprečiš, da bi silikon postal lepljiv ali se zalepil sam nase.

Masturbator lahko uporabljaš tudi s kondomom. Tako bo čiščenje veliko enostavneje.

Shranjevanje Ashley Rose

Najbolje je, da masturbator shranjuješ kar v originalni embalaži. Če to ni mogoče pa poskrbi, da igračka ni v stiku z drugimi, saj se lahko podobni mehki materiali spojijo med seboj.

ashley rose embalaža

Preden masturbator pospraviš, moraš nujno poskrbeti, da se popolnoma posuši. Posušiš ga lahko na zraku, lahko pa ga obrišeš s krpo, ki ne pušča vlaken.

Friend With Benefits

Če si želiš kaj malo drugačnega, ima znamka Friend With Benefits ogromno drugih modelov masturbatorjev in prepričan si lahko, da boš našel nekaj, kar ti je všeč. Ne samo, da ponujajo različne dizajne, na voljo so ti tudi različne velikosti!



Ashley Rose in druge masturbatorje in izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: