FPPR masturbatorji - kvaliteta po ugodni ceni

Erotične igračke

FPPR masturbatorji so eni izmed najbolj priljubljenih masturbatorjev, ki jih imamo! Pohvalijo se lahko s kvaliteto in res ugodno ceno, zato so popolna ideja za darilo zate ali pa koga drugega!

Oblika

Izbereš lahko takega, ki izgleda kot usta, anus ali vulva. Ne samo, da se razlikujejo navzven, tudi notranjost imajo drugačno. Analni ima rebrasto notranjost, vaginalni in tisti z usti pa bunkičasto. Vsi so narejeni iz izjemno mehkega telesu prijaznega silikona, ki je prijeten na otip.

FPPR masturbatorji

Barva

Če si ljubitelj realističnega izgleda, lahko izbiraš med dvema odtenkoma kožne barve, na voljo pa imaš tudi belega.

Uporaba

FPPR masturbatorji se lahko uporabljajo z ohišjem ali pa brez. Poizkusi oboje, da vidiš, kaj ti bolj paše. Če silikonski del potegneš ven, ga lahko z roko stisneš in tako prilagajaš intenzivnost.

Če ga uporabljaš z ohišjem, lahko reguliraš tudi vakum. Na vrhu ima luknjico, ki jo zamašiš, če si želiš več vakuma.

Lahko ga uporabljaš sam, idealen pa je tudi za predigro ali pa za simulacijo analnega seksa, če recimo tvoj partner nad njim ni ravno navdušen.

Zraven je nujna uporaba lubrikanta na vodni osnovi.

Čiščenje

Priporočljivo je, da masturbator pred prvo in po vsaki uporabi očistiš s čistilom za seks igračke ali milom, potem pa ga spereš z vodo. Da to narediš, silikonski del masturbatorja potegneš ven iz plastičnega ohišja. Ko ga očistiš moraš paziti, da se popolnoma posuši, preden ga daš nazaj v ohišje. Sušiš ga lahko na zraku ali pa ga dobro obrišeš s krpo, ki ne pušča vlaken. Če bos za masturbator dobro skrbel, ti bo služil še dolgo.

Obnovitveni puder

Če želiš, da masturbator kar najdlje časa ostane kot nov, potem ti priporočam uporabo obnovitvenega pudra. Po tem, ko silikonski rokav dobro očistiš in posušiš, nanj naneseš še puder. Ta namreč zagotavlja, da material svojo mehkobo in nežnost ohrani dalj časa.

Omenjene izdelke lahko kupiš v naši spletni trgovini ali pa nas obiščeš v fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti tudi na družbenih omrežjih - najdeš nas na Instagramu, Facebooku, TikToku in Youtube. Če imaš kakšno vprašanje ali dilemo, nas pokliči na 080 34 08 ali pa nam piši na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice