Zabavne ideje za darila

Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

Zabavna darila, ki obdarjenca in družbo na zabavi iz srca nasmejijo so vedno dobrodošla. Smeh je pol zdravja pravijo, privoščite ga tudi vašim prijateljem.

Poglejte si ideje za darila, ki izvirajo iz sveta erotike. Darila so tako diskretna, da jih lahko podarite tudi mami ali očetu in dovolj izvirna, da bodo navdušila vaše prijatelje. Izbire je dovolj, na voljo pa so tako darila za prijatelje kot tudi za prijateljice. Morda se lahko odločite za klasično darilo, skodelico ali kozarec poslikan z izbranim motivom.Predpasnik - Joški

Zadnje čase so še posebej popularni taki, ki spremenijo motiv, ko se segrejejo. Predstavljajte si vašega prijatelja, ko si po naporni zabavi, ves mačkast, v skodelico z motivom prisrčnega dekleta nalije vročo kavo in le ta začne plesati striptiz.Verjemite, navdušen bo!

Fantje in dekleta, svojim partnerjem podarite jedilna erotična darila, tako boste uživali tudi vi. Izbirate lahko med hlačkami, tangicami in modrci iz bonbonov, pa jedilnimi penisi in gumijastimi bonboni vseh vrst. Če vaš partner rad kuha in peče, pa mu bodo zagotovo prav prišli razno razni modeli za peko piškotov, palačink in ostalih sladic.

Vodna pištola - penisNe manjka seveda tudi možnosti za popestritev zabave, npr. smešne slamice, cocktail palčke, zanimive piščalke in podobno. Morda na zabavo prinesete tudi kakšno igro, skrivnosti gredo izredno rade na plan, ko udeleženci popijejo kozarček ali dva in se sprostijo. Če bi radi zmagali v pokru pa je to definitivno najlažje s poker striptiz kartami. Zmedite vaše soigralce s slikami postavnih deklet in poberite denar na mizi!

Popestrite torej zabavo in navdušite vaše prijatelje z izvirnimi in provokativnimi darili, ki jih še dolgo ne bodo pozabili.

 

 

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice