Užitki, ki jih nudi položaj 69

Nasveti za boljši seks

Le kdo ne pozna slavne številke 69, ki velja za enega izmed najbolj priljubljenih spolnih položajev in predigre, pri kateri na svoj račun pridejo tako tisti, ki oralni seks radi prejemajo, kot tisti, ki radi dajejo. Gre za že ponarodeli spolni položaj, ki je kot motiv služil umetnikom že mnogo let nazaj.  In zakaj mora biti polažaj 69 eden izmed vajinih najljubših?

Dejstvo je, da gre za spolni položaj pri katerem oralno zadovoljite svojega partnerja, obenem pa do svoji nebeških užitkov istočasno pridete tudi sami. Medtem, ko se moški niso nikoli branili oralnega seksa in se ga verjetno tudi nikoli ne bodo, ne glede na to na katerem koncu so, pa je pri ženskah to nekoliko drugače. A tudi pripadnice nežnejšega spola se lahko naučijo uživati v tej obliki spolnosti. Najboljši položaj za izvajanje 69-tke je seveda pozicija v kateri je ženska zgoraj in ima tako lahko popoln nadzor nad samim dogajanjem in globino ter tempom falacije, obenem pa je ta tudi najbolj praktična in udobna, glede na to, da so ženske ponavadi lažje od moških. Moški bodo imeli v tem položaju tudi odličen razgled na partneričino zadnjico, njihov jezik pa se bo lahko sprehajal med vagino in anusom ter tako svoji partnerici nudil dvojno dozo užitkov. Seveda pa ne gre za edini položaj, poiščita tistega, ki bo najbolj udoben za vaju, poizkusita lahko tudi na boku.

Položaj 69 je obenem tudi eden izmed tistih v katerih lahko uporabljate tudi različne erotične pripomočke kot je vibrator ali japonske kroglice, ki bodo še dodatno popestrile dogajanje, ter si pomagate z rokami in na vse možne načine izkoristite svoj jezik. Moški bodo predvsem navdušeni, če se boste med oralnim seksom posvetile tudi njihovim testisom, ki so v tem položaju zelo enostavno dosegljivi. Seveda pa genitalije niso edini predel na katerega se morate osredotočiti, partnerja lahko vzburite tudi s poljubljanjem notranje strani stegen, božanjem zadnjice, moški pa se pri ženskah posvetite tudi sramni kosti. Skratka, eksperimentirajte!

Preden se lotita položaja 69 pa seveda ne pozabita na higieno, ki je v tem primeru zelo pomembna. Da bi lahko oba kar se da uživala si prej privoščita skupen tuš ali kopel in tako vaju med zadovoljevanjem eden drugega ne bo skrbela nečistoča, obenem pa je skupno kopanje ali tuširanje tudi odlična predigra. Predvsem je pomembno, da se med izvajanjem položaja 69 popolnoma sprostite in uživate v dajanju ter prejemanju užitkov, ki bodo zlasti nepopisni, če vama bo uspelo istočasno doseči vrhunec.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: