Takšni in drugačni – dildi vseh vrst

Erotične igračke

Dildo je že od nekdaj zelo priljubljena igrača. In glede na to, da se jo uporablja že od antičnih časov, to niti ni tako presenetljivo. Zakaj pa bi menjali nekaj, kar deluje s super učinkovitostjo? Ja, celo tako popularni so dildi, da so na nivoju skupaj z vibratorji. Ne veste zakaj?

Tradicionalno se dilde uporablja predvsem za penetracijo, naj si bodi vaginalno ali analno. Večina dildov je oblikovanih tako, da upodabljajo moški penis. Veliko jih je tudi takih, ki so inovativnih oblik, podobnih raznim predmetom, ki bi jih lahko na prvi pogled zamenjali za čisto navaden hišni pripomoček. Najde se tudi take, ki oponašajo živalske penis in pa take, ki nimajo nobenega posebnega vzora in so oblikovani čisto po funkciji in umetnikovi viziji. Čeprav so dildi namenjeni predvsem vaginalni in analni penetraciji, pa se jih lahko uporablja na nešteto načinov, tudi oralno ali le za božanje nežne kože.

Materiali in njihove oblike

Dildi pridejo v ogromno različnih oblikah in materialih. Nekateri so bolj ravni in neupogljivi, drugi so upogljivi, predvsem taki iz žele materialov, ali pa so lahko tudi že oblikovani tako, da so lažji za uporabo. Ponavadi so zviti pod posebni kotom, ki vam omogoča sprotno in lahko vaginalno in analno uporabo. Lahko se jih dela iz posebnih umetnih materialov, iz gume, sterilnih medicinskih silikonov in vseh mogočih kovinskih materialov. Še najbolj posebni so taki iz posebnega cyberskin materiala, ki se bolj kot kaj drugega občutijo kot prava človeška koža. Dolgo spregledani, pa sedaj ponovno na trgu so tudi dildi iz lesa, takih domačih vrst lesa in tistih malo bolj eksotičnih, tujih vrst.

Leseni dildi

Dildi iz lesa so bili vedno najbolj preprosta in dostopna oblika dildov, saj so jih dame v preteklosti lahko naročile pri kakšnem obrtniku, povsem diskretno. Ob iznajdbi novih materialov, predvsem številnih različnih plastik, je uporaba lesa za dilde padla, saj je bila plastika ceneje dostopna. Sedaj pa so ponovno na tržišču vrhunski leseni dildi Dee Lee Doo. Poleg tega, da so visokokakovostne izdelave in izdelani v Sloveniji, ročno in unikatno, imajo ti dildi tudi visoko umetniško vrednost. Ste se kdaj bali, da morate skriti vaše igračke preden kdo pride na obisk? Z Dee Lee Doo dildi tega ne potrebujete več storiti, saj je njihov naravni videz estetski in se sklada s katerimkoli prostorom. Na voljo so kar v 6 različnih vrstah lesa, ki so zavarovane s premazi proti udarcem in izrabi, trajajo praktično celo življenje in nikoli se jih ne boste naveličali. Vsak izdelek je unikat, saj je vsak del lesa, iz katerega so narejeni v nečem poseben.

Realistični dildi

Realistični dildi so taki, ki se najbolj približajo pravi stvari v obliki in barvi. Vendar barv
a ni nujno tista, ki določa realističnost. Obstajajo taki, ki so popolne replike pravih penisov, tudi taki, ki so narejeni po kalupih penisov znanih porno igralcev. Ponavadi so realistični dildi v kožni barvi, imamo pa tudi take, ki so pravim penisom podobni v obliki, so pa čisto druge barve, npr živo modri!

Dvojni dildi

Taki dildi vam lahko prinesejo veliko veselja. Uporabljate jih lahko samostojno ali pa v paru, ne glede na to kakšen par ste, dve ženski, ženska in moški ali pa dva moška. Ker so dvojni dildi ponavadi dokaj upogljivi, jih lahko uporabljate tudi samostojno, za vaginalno in analno uporabo hkrati! Double dongi so ogromni po velikost, celo do pol metra velikost in glede na dolžino tudi primerno debeli.

Ne glede na to, kakšnega uporabite, dildo vas nikoli ne pusti na cedilu. Preverjena kombinacija funkcije in estetske vrednosti vsak dildo naredita nepogrešljiv pripomoček vsake ženske erotične garderobe.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice