Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu

Analni lubrikant Just Glide, 200ml

Šifra izdelka: 06239460000 | EAN koda: 4024144623952
9,95 €
Z nakupom tega izdelka prejmeš 9 točk zvestobe.
Naroči do 15:00 in prejmi naslednji delovni dan.
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni

Zaloga izdelka

Trgovina Svet Užitka - BTC

Nakup v trgovini: Ni na zalogi
Osebni prevzem: 1-2 dni

Trgovina Svet Užitka - Kranj

Nakup v trgovini: Ni na zalogi
Osebni prevzem: 1-2 dni

Prevzemno mesto Svet Užitka - Vič

Osebni prevzem: Takoj

 

Odpiralni časi in lokacije: Trgovine SvetUžitka

Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Just Glide
Barva: Prozorna
Količina: 200ml
Primerno za: Uniseks

Opis

Pred tabo je popolnoma veganski visokokakovostni analni lubrikant Just Glide, 200ml. Gre za lubrikant na vodni osnovi, ki te bo s svojo 7-zeliščno formulo popolnoma navdušil. Ker je narejen brez maščob in olj, je varen za uporabo s kondomi iz lateksa. Just Glide analni lubrikant ti omogoča maksimalno in dolgotrajno vlažnost.

Dermatološka testiranja so pokazala, da je Just Glide zelo prijazen do kože in da ga lahko brez skrbi uporabljajo tudi osebe, ki imajo občutljivo kožo.

Just Glide analni lubrikant je brez vonja in okusa, uporabljaš pa ga lahko tudi za oralni seks.

Zakaj je Analni lubrikant Just Glide prava izbira zame?

Lubrikant na vodni osnovi Ker je narejen na vodni osnovi in ga lahko zato uporabljaš tudi s seks igračkami.
Uporaba s kondomi Ker ga lahko uporabljaš tudi s kondomi iz lateksa.
Rastlinske sestavine Zaradi svoje rastlinske sestavine je primeren za vegane (izvlečki zelišč in sadja).
Idelana pH vrednost Ker ima idealno pH vrednost.
Ni olj ali maščob Ker ne vsebuje olj in maščob in se zato lahko izpira in ne pušča madežev na tkaninah.
Najvišji standardi Ker je narejen po najvišjih dermatoloških standardih.
Dolgotrajna vlažnost Ker ti omogoča dolgotrajno in maksimalno vlažnost.

Analni Lubrikant Just Glide navdušuje naše stranke

Naše stranke so nad Just Glide analnim lubrikantom naravnost navdušene. Najbolj jih navdušuje dejstvo, da je Just Glide prijazen do kože in da zaradi svoje nemastne sestave ne pušča sledi na tkaninah.

Čeprav gre za lubrikant na vodni osnovi, stranke pričajo o tem, da se vseeno ne izsuši hitro in ga zato ni potrebno velikokrat nanašati. Veliko strank pa navdušuje tudi dejstvo, da lubrikant nima vonja.

Ima analni lubrikant just glide še kakšne dodatne prednosti?

Ker ti Just Glide nudi dolgotrajno in maksimalno vlaženje, bo poleg popolnih analnih užitkov nudil tudi varnejši seks. Gladko drsenje namreč zmanjšuje trenje, zato je tudi tveganje za poškodbe manjše.

Če boš Just Glide uporabljal_a v kombinaciji s kondomi iz lateksa, ti bo lubrikant nudil tudi manjšo verjetnost, da se kondomi pretrgajo. To pa med drugim poveča tvojo zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi. 

Ker je Just Glide analni lubrikant narejen na vodni osnovi, je popolna izbira za skoraj vsak scenarij. Poleg tega, da ga lahko uporabljaš z kondomi iz lateksa in seks igračkami, ne pušča madežev na tkaninah in se enostavno izpira.

Če boš svojo nočno omarico opremil_a z Just Glide analnim lubrikantom boš v vsakem trenutku pripravljen_a na brezskrben, vroč analni seks.

Lubrikant, tvoj najboljši prijatelj pri analnem seksu

Vedno radi ponavljamo, da vedno uporabiš več lubrikanta, kot misliš, da ga potrebuješ. Prav tako pa poudarjamo, da lubrikant zagotovo ne pomeni, da je ženska premalo vzburjena, ampak je nepogrešljiv pripomoček, ki ga lahko uporabiš kadar koli med seksom. Ker se anus v nasprotju z vagino ne more sam navlažiti, je pri analnem seksu uporaba lubrikanta obvezna. In zaradi svojih naravnih sestavin je Analni lubrikant Just Glide popolna izbira zate.

Sestavine

aqua, alcohol denat, sorbitol,hydroxyethylcellulose, sodium benzoate, panthenol, sodium lactate, glycerin, citric aci, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, myristica fragans (nutmeg), kernel extract, cymbopogon citratus extract, origanum majorana leaf extract, citrus reticulata (tangerine) fruit extract, citrus paradisi (grapefruit) fruit extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract

Navodila

Pred uporabo naredi test alergijske reakcije. Manjšo količino Analnega lubrikanta Just Glide nanesi na roko in opazuj, če se bo pojavila alergijska reakcija. V primeru, da do alergijske reakcije pride, takoj prenehaj z uporabo lubrikanta. Lubrikant hrani v temnem in hladnem prostoru, izven dosega otrok. Po odprtju ga porabi v roku 12 mesecev.

Mnenja strank

  • Miško 23. januar 2023
    Zelo dober in cenovno ugoden za analne užitke.
  • Boštjan 22. november 2022
    Zelo dober, se ne izsusi prehitro.
  • B 03. oktober 2022
    Super
  • J. 06. marec 2022
    Definitivno najboljši lubrikant k sem jih kdaj uporabljal, ni ga potrebno nonstop nanašati, koži je prijazen in nima posebnega vonja. Uporabljam že vrsto let in res priporočam.
  • Lubrikant 28. september 2021
    Uporaba kot prvi lubrikant za analne igrice - zaenkrat super
  • Srček 13. maj 2021
    Zelo kvaliteten izdelek, prijeten do kože, ne pušča nobenih sledi.
  • Niki 19. december 2020
    Večkrat preverjen izdelek in eden izmed boljših lubrikantov, kar sem jih kdaj uporabljal. Lubrikant nima posebnega vonja, kar se mi zdi definitivno plus.

Napiši svoje mnenje

Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code