Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Adventni koledar Naughty And Nice 2021

129,00 €
Brezplačna dostava      Diskretno pakiranje
Z nakupom tega izdelka prejmeš 129 točk zvestobe.

Šifra izdelka: LBX-AC21 | EAN koda: 8719934003958

Lastnosti

Znamka: LoveBoxxx
Barva: Vijolična
Stimulacija: Vaginalna stimulacija
Primerno za pare: Ženska + Ženska
Napajanje: USB polnilec
Primeren lubrikant: Na vodni osnovi

Opis

Zaradi neverjetnega zanimanja za Adventni koledar Naughty and Nice 2021 smo zdaj zagotovili dodatno zalogo.

Ker smo zalogo 200kom za prednaročila takoj razprodali, pohiti z naročilom, saj je tudi druga pošiljka zaloge omejena.

Vrednost igračk v prosti prodaji je 500€.

Vsebine paketa namenoma nismo razkrili, saj je največji čar adventnega koledarja ravno odkrivanje presenečenj vsak dan. Če pa vseeno želite vedeti vsebino paketa, nas kontaktirajte.

Pripravi se za tvoje naslednje nepozabljivo doživetje! Čas je, da ljubiš in si ljubljen. Čas je da eksperimentiraš, stopiš v stik s svojimi najbolj gorečimi željami, se IGRAŠ, ter občutiš in doživiš široko paleto novih občutkov.

Z božičnim darilom kot je ta Adventni koledar Naughty And Nice 2021 boš dvignil temperaturo v spalnici zase ali za svojega partnerja kot še nikoli prej.

Adventni koledar Naughty And Nice 2021 je prispel in je večji in boljši kot kadarkoli doslej. Z nič manj kot 24 darili, ki jih moraš odvijati vsak dan decembra je to resnično tako darilo, ki daje in daje.

Vsaka igračka v Adventnem koledarju Naughty And Nice je bila zasnovan multifunkcionalno, zato jo lahko uporabljajo in moški in ženske, ter tako pri solo igranju, kot pri igricah v paru. Tako je ta adventni koledar popolno darilo za odrasle s strastjo do eksperimentiranja in odkrivanja svojih meja in želja.

Adventni koledar za odrasle 2021 je napolnjen z vznemirljivimi igračkami in čudovito kozmetiko, s katerimi bo spalnica kar gorela od temperature. Darilni paket s temo "Purple Starlight" združuje užitek in sprejemanje, in ti ponuja življenje čudovitih trenutkov. Ti pa lahko z njim to čutno izkušnjo občutiš za večno.

 

SPOILER:

Vse igračke, razen vibracijskega obročka za penis, se lahko polnijo prek priloženega USB kabla. Obroček z bullet vibratorjem pa za delovanje potrebuje 3x LR44 baterije (priložene). Pred uporabo odvijte bullet vibrator in odstranite belo plastiko v kapico, da bo vibrator deloval.

S silikonskimi igračkami vedno uporabite lubrikant na vodni osnovi in jih dobro očistite po vsaki uporabi.

Sestavine:

Sestavine barve za telo: Sugar, Glucose Fructose Syrup, Water, Low-fat cocoa 7%, Salt, Thickeners: E466-E412-E415, Aromas, Preservative: E202, Food Acid: Citric Acid

Sestavine kopalne bombice: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Peg-400, Ci 16035, Ci 17200, Ci 42090, Aqua, Perfume

Sestavine čistila za igračke: < 5% - Nonionic surfactants - Anionic surfactants; Methyl- chloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Sestavine masažnega lubrikanta 2 v 1: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Peg-150, Peg-8, Ethylhxyglycerin, Phenoxyethanol

Sestavine Pillow Mist: Sodium, Benzoate, Perfume

 

Vsebina paketa se lahko spremeni brez predhodne napovedi.

Mnenja strank

  • K&N 18. februar 2022
    Zabaven adventni koledar. Se že veselimo naslednjega
  • Uroš 18. januar 2022
    Odličen koledar z zelo dobrimi produkti. Probala vse in je top
  • Ela 09. januar 2022
    Prijetno presenečena nad kvaliteto in uporabnostjo igračk. Velik plus je tudi, da se vse igračke, ki potrebujejo polnjenje, polnijo s pomočjo priloženega USB kabla (razen ene izjeme) in so vodoodporne. Tudi tista "bolj malenkostna" darilca, so uporabna, npr. lubrikant, čistilo za igrače. Res nobena stvar notri me ni razočarala. Odlična popestritev vsake zbirke igrač!
  • Zadovoljen par 01. december 2021
    Daleč najboljši izdelek kar se razmerja med ceno in kvaliteto tiče. Za razliko od ostalih setov je kvaliteta na res visokem nivoju. Ni občutka cenenosti, nekateri posamezni kosi po kvaliteti presegajo izdelke, ki so v cenovnem razredu 25-35€. Ko vse skupaj sešteješ ugotoviš, da si za ceno 3-4 solidnih igračk dobil zbirko igrač res dobre kvalitete. Mogoče je na koncu 500€ malo pretirana ocena, je pa skupna vrednost podobnih artiklov, če bi jih kupoval posamično, vsaj 3x temu setu. Je odličen nakup za pare, ki še nimajo veliko igrač pa tudi za tiste, ki že imate kakšen kos.
    Spoiler: Edino kar bi spremenil, je da bi čistilo za igrače moralo biti bolj na začetku in če odpiraš koledar res postopoma prideš do čistila (če ga prej nimaš) res skoraj na koncu.
  • Mia 19. november 2021
    Tole pa nama bo zagotovo polepšalo december! :)

    P.S.: Eno okence sva že zdaj odprla, nisva se mogla zadržati...
  • eros69 15. november 2021
    Adventni koledar je super za popestritev vajinih posteljnih aktivnosti. Kupi ga ne bo ti žal

Napiši svoje mnenje

Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code