Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu
Nalone

Uradna stran: Nalone

Nalone

Znamka Nalone nudi izdelke tako za moške kot ženske. V ponudbi lahko najdeš vibratorje G-točke, rabbit vibratorje in stiulatorje za klitoris, za moške pa so na voljo vibratorji za prostato in masturbator.

Znamka je posebna zato, saj večina izdelkov nudi dodatne funkcije. Nekateri se segrejejo, pri drugih vzorce ustvariš sam/a, tretje lahko nadziraš z glasom ali pa vklopiš najljubšo glasbo, igračka jo zazna in vibrira po njej. Uživaj v popolnoma novem doživetju z novo najljubšo igračko!

izdelki Nalone

Brezplačna
dostava
Vibrator Nalone Rock Wand, roza
Nalone

Vibrator Nalone Rock Wand, roza

60,95 €
Dobava: 1-2 dni
Poglej več
Nalone

Vibrator Nalone YoYo G-Spot

38,95 €
Dobava: 1-2 dni
Poglej več

Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code