Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Stimulator za penis

24,95 €
Z nakupom tega izdelka prejmeš 24 točk zvestobe.

Šifra izdelka: AF207 | EAN koda: 848518025944

Lastnosti

Znamka: Trinity Vibes
Barva: Prozorna
Material: TPR
Dolžina: 10.00cm
Primerno za: Moške
Primeren lubrikant: Na vodni osnovi

Opis

Namesti ta vznemirljiv stimulator na glavico svojega penisa in izkusi neverjetno in popolno stimulacijo!

Notranja stran je teksturirana z bunkicami in grebeni, tako da te bo ta stimulator za penis vedno spravil do orgazma. Unikatna masaža med masturbacijo, ali med predigro s partnerjem ali partnerico te bo pripravila na še več.

Mali bullet vibrator na konici stimulatorja bo prenašal vibracije po celotnem nastavku, lahko pa ga tudi vzameš stran in uporabiš na drugih delih svojega telesa!

Uporabi ta pripomoček za užitke z lubrikantom na silikonski ali vodni osnovi. Po uporabi ga vedno očisti z blagim milom in vodo ali specializiranim čistilom.

Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code