Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu

Realistični dildo Glynn

Šifra izdelka: RF012SKN | EAN koda: 8719497667062
49,95 €
Z nakupom tega izdelka prejmeš 49 točk zvestobe.
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni

Zaloga izdelka

Trgovina Svet Užitka - BTC

Nakup v trgovini: Takoj
Osebni prevzem: 5-7 dni

Trgovina Svet Užitka - Kranj

Nakup v trgovini: Ni na zalogi
Osebni prevzem: 5-7 dni

Prevzemno mesto Svet Užitka - Vič

Osebni prevzem: 5-7 dni

 

Odpiralni časi in lokacije: Trgovine SvetUžitka

Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Real Fantasy
Barva: Kožna
Material: PVC
Dolžina: 24.00cm
Vstavljiva dolžina: 18.00cm
Min. premer: 4.30cm
Max. premer: 5.00cm
Primerno za: Uniseks
Brez ftalatov: Da
Primeren lubrikant: Na vodni osnovi
Za analno penetracijo: Da
Moda: Da
Prisesalna podlaga: Da
Upogljivost: Da
Za penetracijo: Da
Primerno za strap on: Da
Vodoodpornost: Da
Struktura: Žile
Stimulacija: Analna stimulacija

Opis

Realistični dildo Glynn je popolna rešitev, če si želiš nekaj več. Dildo iz kolekcije Real Fantasy je vedno pripravljen na akcijo.

Dildo ima večje testise, popolno glavico in njegova oblika te bo zagotovo očarala. Zahvaljujoč mehkemu in prožnemu materialu v celoti sledi potrebam tvojega telesa.

Dildo postavi na katero koli ravno in gladko površino in uživaj v odlični stimulaciji. Dildo pred in po uporabi očisti z vodo in čistilom za igračke.

Mnenja strank

  • Par 06. januar 2024
    S korenjakom sem navdušen nad teksturo ter njegovo mehkobo uporablja se lahko tako za samozadovoljevanje kakor tudi za pegging. Je zelo oprijemljiv in se lahko pritrdi na vse ravne podlage kakor piše.
  • Luna in Jon 28. julij 2021
    S tem korenjakom sva zelo zadovoljna, saj lepo dopolnjuje najino kolekcijo in je trenutno največji dildo, ki ga imava. Zelo lepo se prilega v dlan za samozadovoljevanje, paše na najin strap-on harness in tudi suction cup ponuja precej zanimivih načinov uporabe. Navdušena sva predvsem nad teksturo, ki je zelo prijetna na otip in ima ravno pravšnje razmerje med trdoto in prožnostjo.

Napiši svoje mnenje

Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code