Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Maska s prevezo za oči in usta

299,95 €
Brezplačna dostava      Diskretno pakiranje
Z nakupom tega izdelka prejmeš 299 točk zvestobe.

Šifra izdelka: ac890-sm | EAN koda: 848518004239

Lastnosti

Znamka: Strict Leather
Barva: Črna
Material: Usnje
Primerno za: Uniseks

Opis

Ta vsestranska maska ponuja številne možnosti zatiranja čutov za široko paleto iger. Maska iz mehkega, prožnega usnja popolnoma zapre glavo, ima pa luknje za oči in usta.

Odstranljiva podložena maska za oči in nagobčnik se lahko pritrdita z nastavljivimi trakovi, ki se prepletajo ob straneh glave. Hitro in varno se zapre z zadrgo na hrbtni strani.

Mere:
S/M:
Obod na čelu 55,9 cm, širina pri najširši točki 58,4 cm do 63,5 cm, širina vratu 35,6 cm do 40,6 cm.

M/L:
Obod na čelu 63,5 cm, širina pri najširši točki 63,5 cm do 68,6 cm, širina vratu 40,6 cm do 45,7 cm.

Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code