Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.
Menu

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Lutka Varsity Vicky

97,95 €
Brezplačna dostava      Diskretno pakiranje
Z nakupom tega izdelka prejmeš 97 točk zvestobe.

Šifra izdelka: RD364

Lastnosti

Znamka: Pipedream Extreme
Barva: Kožna
Material: TPR
Primerno za: Moške
Stimulacija: Stimulacija penisa

Opis

Napihljiva lutka v naravni velikosti je bila oblikovana po naravnih oblinah za resnično izkušnjo. Njena usta so odprta in pripravljena na akcijo. Njene obline so kot prave! Zraven dobiš tudi orodje za popravilo. 

Kako napihniti lutko:
Pazi, da je ne napihneš preveč. Da se izogneš takšni nezgodi, se izogibaj uporabi električnih pumpic. Raje uporabi ročno pumpico in napihni lutko do 90 % prostornine. Pusti jo stati 10 minut, da se zrak enakomerno razporedi po lutki. Manj kot je zraka v lutki, manj možnosti poka je med uporabo. 

Skrb za čistočo:
Operi lutko s toplo vodo in jo nežno očisti s čistilom za igrače (uporabi roke ali nežno krpico). Izogibaj se grobim gobicam ali krpam, saj lahko te poškodujejo material. Nato jo znova operi ter jo osuši z nežno krpo, ki se ne mucka. 

Shranjevanje: 
Spusti zrak, previdno jo zloži in zavij v nežno krpo, ki se ne mucka. Shrani jo v suh, hladen prostor, ki ni izpostavljen direktni sončni svetlobi. 

Druga navodila: 
Izogibaj se uporabi ostrih predmetov v bližini lutke. Če pride do poškodbe, lahko lutko popraviš s pomojčo orodja, ki je priloženo. 


Želiš brezplačno poštnino?

Prihrani pri nakupu v naši trgovini! Prijavi se in prejmi bon za brezplačno poštnino, ki ga lahko izkoristiš takoj. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Soglašam, da se posredovani podatki uporabijo, hranijo in obdelujejo za namene neposrednega obveščanja ter komuniciranja s prilagojenimi ponudbami in vsebinami. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Discount code