Vse za večje in močnejše orgazme

Nasveti za boljši seks

Vsak ima rad srečen konec in zakaj bi se torej ustavili le pri enem? Kljub temu, da je vaše spolno življenje popolnoma zadovoljivo in so orgazmi dobri, pa je to vedno lahko še boljše in orgazmi lahko še večji, še močnejši in številnejši! Tako moške kot ženske lahko nekaj vročih trikov popelje do še večjih užitkov in srečnega konca kot ga še niste doživeli. Kako torej do še večjega in še močnejšega orgazma?

Medtem, ko je orgazem za moške nekaj popolnoma samoumevnega, pa ženske nimajo takšne sreče. Večina žensk potrebuje veliko predigre, stimulacije, draženja, nežnosti in poljubov, ki jo privedejo do velikega vrhunca. Veliko jih verjame, da so orgazmi, ki jih doživljajo sedaj, najboljše kar se jim lahko zgodi, toda se motijo. Ti so lahko z dotiki pravih točk še boljši in še močnejši, tako pri ženskah kot tudi pri moških!

Globoko in počasno dihanje

Dihanje je zelo pomembno in ker mu med samim seksom večina ljudi ne posveča dovolj pozornosti, je sedaj čas, da se to spremeni. Globoko in počasno dihanje med samim spolnim odnosom naj bi imelo velik vpliv na intenzivnost orgazma, ki se s tem bistveno poveča. Dihanje pa ni pomembno le tekom spolnega odnosa, ampak je treba biti nanj pozoren tudi med samim orgazmom. Eksperimentirajte in presenečeni boste kako lahko samo s tem vplivate na intenzivnost orgazma.

Zadrževanje orgazma

Da bi vaš orgazem trajal dlje časa, ga pripeljite do same meje in ga tam nekaj časa zadržite. Z razliko od moških namreč ženske lahko kar nekaj časa vzdržujejo mejo vzburjenosti ne da bi šle do konca. Odličen način, da preizkusite kje je vaša meja je, da vas partner med predigro z rokami ali z jezikom pripelje tik pred orgazem, nato malo popusti in spet poveča draženje ter s tem nekaj časa nadaljuje. Tako vas bo držal v orgazmičnem užitku in verjemite, orgazem bo na koncu eksploziven. Enako velja za moške. Ko moški začuti, da je njegova vzburjenost skoraj dosegla vrhunec, se mora ustaviti in narediti nekaj globokih vdihov in izdihov. Tako se bo naučil nadzora in preprečil prezgodnjo ejakulacijo.

Keglove vaje

Da bodo medenične mišice močne in utrjene, je priporočljivo, da vsak dan izvajati tako imenovane Keglove vaje. Te naj bi vsaka ženska dnevno ponovila približno dvestokrat, njihova dobra lastnost pa je, da se jih lahko izvaja sede, stoje, med delovnim časom, med vožnjo, skratka kadarkoli in kjerkoli. Z izvajanjem Keglovih vaj bo ženska postala veliko bolj občutljiva na drežljaje, obenem pa bodo pomagale tudi partnerju, saj bo lahko dalj časa zadržal erekcijo. Keglove vaje ženska dela tako, da stiska mišice v vagini kot bi to naredila, če bi hotela ustaviti curek urina. S stiskanjem mišic medeničnega dna se poveča moč orgazma tudi za moške, obenem pa so vaje tudi odličen način za multiple orgazme obeh partnerjev.

Za lažje in boljše izvajanje keglovih vajn predlagamo da posežete po vaginalnih kroglicah ali drugih pripomočkih, ki jih najdete tudi v našem sex shopu.

Več o keglovih vajah si lahko preberete tudi na wikipediji: Kegle exercise (angleško)

Sprostite telo

Pomislite kako se vaše telo ponavadi odzove na orgazem. Ali vaše telo zgrabi krč, zadržite sapo? Res je, da s to napetostjo telesa lažje dosežete vrhunec, toda ko ste enkrat tam, vas to le drži nazaj. Če boste dovolili, da občutki popolnoma zajamejo vaše telo, kot pa, da ji držite nazaj, boste dovolili orgazmu prosto pot in pretresel bo vaše celotno telo.

Seksi fantazije

Še en vroč trik za večji O je fantaziranje. Seksi fantazije med predigro bodo povečale stopnjo dopamina, ki vpliva na vzburjenost in kot posledica bo orgazem večji in močnejši. Predstavljajte si, da s partnerjem seksata na javnem mestu ali nekje na peščeni plaži, pomembno je le, da s fantazijo povečate vznemirjenje.

Multipli orgazmi

Da bi se orgazem ponavljal in ponavljal, je najboljši način, da ga dosežete že med predigro in kasneje še med spolnim odnosom. Zakaj bi se zadovoljili le z enim? Seksologi trdijo, da če ženska doživi orgazem že pred samim spolnim aktom, zaradi razdraženosti obstaja veliko večja možnost, da bo vrhunec doživela še enkrat. Ker vas bo partner med seksom stimuliral tudi od znotraj, bo drugi orgazem veliko bolj intenziven. Da bi bili drugi, tretji in morda celo četri orgazmi še toliko lažji za doseči, so odličen pripomoček različne seks igračke. Uporabite jih lahko med samim spolnim odnosom v položaju, ko je ženska zgoraj. Lahko pa vas z igračko kot je vibrator, pripelje do užitkov tudi po samem seksu.

Med več kot 500 različnimi vibratorji lahko izbirate tudi v naši erotični trgovini. Pokukajte v kategorijo vibratorji in poiščite tistega, ki vam je najbolj všeč ;)

Če kupujete svoj prvi vibrator ali pa samo iščete nekaj novega in boljšega, si preberite članek o tem, kako izbrati pravi vibrator zase.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: